Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از Stemcellportal، با افزایش سن، درد هم مفاصل(بویژه مفصل زانوها) رفته رفته شروع می شود. آمار ارائه شده در سال 2017 نشان می دهد که نزدیک به 12 میلیون نفر در آمریکا به دنبال درمانی برای درد زانوهایشان بوده اند. برخی از این دردها مربوط به غضروف مفصلی آسیب دیده است که علت فرسایش تخریب می شود و رفته رفته سرخوردن مفاصل را مشکل می سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گذشت زمان، غضروف مفصلی می تواند تخریب شود یا تحت فرسایش و سایش طبیعی دچار آسیب شود و موجب شود که افراد درد را احساس کنند.

از آن جایی که بافت غضروفی به دلیل رگزایی پایین و تراکم سلولی پایین قادر به بازسازی خویش نمی باشد، یافتن راهکاری درمانی برای نواقص غضروفی همواره چالش برانگیز بوده است. یکی از رویکردهای شایع استفاده از ریز شکستگی یا microfracture است که طی آن غضروف آسیب دیده برداشته می شود و سوراخ های کوچکی در استخوان زیر غضروف برداشته شده ایجاد می شود. این سوراخ های کوچک با شروع آزادسازی سلول های بنیادی مزانشیمی طبیعی از استخوان، رشد غضروف جدید را تحریک می کنند. سلول های بنیادی مزانشیمی حیاتی ترین فاکتور برای بازسازی موثر غضروف است.

با این حال، این رویکرد(microfracture) به تنهایی منجر به تولید بافت ضعیفی می شود که قابلیت غضروف طبیعی را ندارد. در این راستا محققین دانشگاه مریلند سعی داشته اند که با ایجاد یک داربست پرینت شده سه بعدی کیفیت بافت بازسازی شده را طی رویکردmicrofracture بهبود ببخشند. برای این منظور آن ها داربستی پرینت شده را تولید کردند که بوسیله اگریکان سطح دارای عملکرد پیدا کرده بود. اگریکان موجب می شود که جایگاه اتصالی برای سلول های مزانشیمی آزاد شده از ریز سوراخ پیدا شود. تست این رویکرد در مدل های خرگوشی نشان داد که داربست سلول های بنیادی مزانشیمی و فاکتورهای رشد را به خوبی به سمت جایگاه آسیب هدایت می کند و بازسازی غضروف را در مقایسه با استفاده از microfracture به تنهایی تا 10 برابر تقویت می کند.

انتهای پیام/

306 / 279 داربست درد زانو بهبود بازسازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: داربست درد زانو بهبود بازسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۱۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!

ایتنا - محققان موفق به ابداع فناوری تصویربرداری جدیدی شده‌اند که امکان مشاهده درون سلول‌های سرطانی به صورت زنده و مطالعه نحوه تعامل آن‌ها با محیط اطراف را فراهم می‌کند.
این دستاورد می‌تواند گام مهمی در درک بهتر بیولوژی سرطان و توسعه درمان‌های موثرتر باشد.

این فناوری توسط تیمی از دانشگاه ساری انگلستان توسعه یافته که به دنبال مشاهده و مطالعه محتوای چربی یا لیپیدهای موجود در سلول‌های سرطانی بوده است. لیپیدها اجزای کلیدی در رشد، تکثیر و متاستاز سلول‌های سرطانی هستند.

در این روش، ابتدا سلول‌های سرطانی منفرد زنده از محیط کشت استخراج شده و با رنگ فلورسنت رنگ‌آمیزی می‌شوند. سپس با کمک طیف‌سنجی جرمی، ساختار دقیق لیپیدهای داخل سلول تعیین می‌گردد. در نهایت، پژوهشگران قادر به مشاهده تغییرات و تکامل سلول‌های سرطانی در پاسخ به تغییرات محیطی خواهند بود.

یوهانا فون گریشتن از دانشگاه ساری می‌گوید: "مشکل سلول‌های سرطانی این است که هیچ دو سلولی شبیه به هم نیستند. همین مسئله طراحی یک درمان مناسب را دشوار می‌سازد. توانایی مشاهده و مطالعه سلول‌های زنده منفرد بسیار هیجان‌انگیز است."

کارلا نیومن از GSK نیز معتقد است این روش جدید راه را برای مطالعه سلول‌های سرطانی با جزئیاتی که قبلا ندیده بودیم، هموار می‌کند و می‌تواند درمان‌های جدید و هدفمندتری را فراهم آورد.

علاوه بر کمک به درک بهتر سرطان، این فناوری می‌تواند بینش‌های ارزشمندی در مورد چگونگی پاسخ انواع سلول‌ها به پرتودرمانی و تشعشع نیز ارائه دهد. پژوهشگران امیدوارند این دستاورد بتواند به توسعه درمان‌های کارآمدتری برای سرطان و حتی سایر بیماری‌ها مانند بیماری‌های ایمنی و عفونی نیز کمک کند.

این تحقیقات که با همکاری کالج دانشگاهی لندن، شرکت‌های داروسازی GSK، یوکوگاوا و سایکس انجام شده، در مجله Analytical Chemistry منتشر گردیده است.

دیگر خبرها

  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • عملکرد هلال احمر در تسکین آلام رنج‌دیدگان قابل تحسین است
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • «نمی‌توانم نفس بکشم»٢ در خیابان‌های آمریکا + فیلم | وقتی تکنیک مرگبار گذاشتن زانو پشت گردن جان تایسون را گرفت
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟