Web Analytics Made Easy - Statcounter

لرستان- غلامرضا لطفعلیان در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح گزارش عملکرد یکساله شرکت گاز لرستان پرداخت.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ غلامرضا لطفعلیان مدیرعامل شرکت گاز لرستان در نشست خبری با اصحاب رسانه که صبح امروز دوشنبه ۸ بهمن ماه برگزار شد، گفت:بالغ بر ۱۳۰ میلیارد تومان از مشترکین خانگی، صنعتی و تجاری طلب داریم که صنایع با ۷۰ میلیارد تومان، مشترکین خانگی ۵۰ میلیارد تومان و واحدهای تجاری با ۱۰ میلیارد تومان این میزان بدهی گازبها را به خود اختصاص داده‌اند در این بینبیشترین میزان بدهی صنایع را سیمان دورود و نساجی بروجرد شامل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اصالت و ماهیت شرکت گاز در ابتدا گازرسانی به شهرها بوده و روستاها نفعی از این نعمت نداشتند افزود: بعدها شرکت ملی گاز تصمیم گرفت شرکت گاز استانها را در راستای گازرسانی به روستاها و افزایش ضریب نفوذ گازرسانی را راه‎اندازی کند در همین راستا با وجود صعب العبور بودن  مناطق شمالی و شرقی استان  که کار بسیار سخت و دشوار است ولی با تلاش و پشتکار این مهم در این مناطق نیز به نحو احسن انجام شد.

لطفعلیان با تأکید بر اینکه هدف شرکت گاز ابتدا این است که در گام اول رضایت مردم برآورده شود و در گام بعد راهبردهای شرکت ملی گاز را در استان پیاده کنیم ادامه داد: در حال حاضر ضریب گازرسانی در مناطق شهری بالای ۹۵ درصد و در مناطق روستایی بالای ۸۰ درصد است کهدر شش ماهه‌ی اول امسال عملیات گازرسانی به ۲۰۴ روستا انجام و در هفته دولت افتتاح شد و ۲۵ شهر استان عملیات گازرسانی آن به صورت کامل انجام شده و فقط شهر شول آباد مانده است.

وی ادامه داد: عملیات گازرسانی به شول آباد بسیار سخت و پیچیده است اما با این حال مجوزهای لازم برای گازرسانی به این شهر اخذ شده است، هزینه هر انشعاب در شول آباد بالای ۱۸ میلیون تومان بود اما با طراحی‌های انجام گرفته این هزینه به ۱۶ میلیون تومان کاهش یافت که امید می‎رود تا قبل از پایان امسال پیمانکار این طرح انتخاب و این پروژه با اعتبار ۳۲ میلیارد تومان اجرایی شود.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان اضافه کرد: عملیات گازرسانی به روستاها با هدف عملیات معکوس صورت گرفت و این مهم با سرعت خوبی در حال انجام است به طوری کهدر دهه‎ی فجر سال گذشته گازرسانی به ۱۳۳ روستا انجام شد و بعد از آن تا به امروز ۴۵۰ تا ۵۰۰ روستا در برنامه بود که با اهتمام و برنامه‎ریزی‌های خیلی خوب می‌دانستیم که اینکار شدنی‌ست.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته گازرسانی به ۴۵۰ روستا هدف‎گذاری و عملیات گازرسانی آن شروع شد خاطرنشان کرد: با توجه به تورم شش ماهه اول سال ۹۷ کارها به کُندی پیش رفت اما در شش ماهه اول سالجاری ۲۰۷ روستا به شبکه گاز پیوستند و نیز عملیات گازرسانی به ۲۰۷ روستا انجام شده که در دهه فجر سال جاری به بهره‌برداری خواهند رسید و همچنین گازرسانی به ۲۰۰ صنایع خرد و کلان و کوچک در برنامه بوده است که در دهه فجر ۱۳۷ واحد آنها افتتاح می‌شود و نیز عملیات گازرسانی به ۸۳ روستای دیگر بعد از دهه فجر کلنگ‎زنی می‌شود.

لطفعلیان با اشاره به برنامه شرکت گاز لرستان برای سال ۹۸ که گازرسانی به ۳۳۰ روستای استان خواهد بود افزود: ظرف یکسال آینده شهر شول آباد با وجود به صعب العبور بودن و معارضین زیاد از نعمت گاز برخوردار خواهد شد.

وی گفت: هزینه گازرسانی به ۲۰۷ روستا و ۱۳۷ واحد صنعتی ۱۵۰ میلیارد تومان بوده است، در هفته دولت امسال نیز ۱۳۰ میلیارد تومان عملیات گازرسانی انجام شده است.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان امید دارد که در مدتی که در استان خود خدمت می‌کند بتواند لرستان را به عنوان استان سبز به کشور معرفی نماید.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت گاز لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۲۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: تعداد مبتلایان این بیماری در منطقه سیر صعودی گرفته است و با وجود اقدامات پیشگیرانه و درمانی انجام گرفته در منطقه، اقدامات کافی نبوده است.

وی بیان داشت: باید در راستای جلوگیری از بحرانی شدن وضعیت بیماری در منطقه، اقدامات تکمیلی عاجل برای واکسینه کردن دام‌ها انجام شود.

تقوی تصریح کرد: این بیماری در دام زنده هیچ علائم مشخصی ندارد و تنها از راه آزمایش خون مشخص می‌شود که نیازمند دستگاه‌های آزمایشگاهی و نیروی مجرب است.

وی با بیان اینکه ۹۰۰ رأس دام در دیشموک خون گیری شدند، گفت: از این تعداد ۶۱ رأس دام مبتلا تشخیص داده شدند که ۵۶ رأس آن مبتلای قطعی بودند که معدوم شدند.

تقوی افزود: مرحله دوم پایش مردم در روستاها، پس از جواب آزمایش‌ها انجام و تیم سلامت شبکه بهداشت شهرستان کهگیلویه به سرپرستی پزشک متخصص بیماری‌های عفونی به همراه دارویار و داروهای مورد نیاز به روستا اعزام شدند و علاوه بر دارو برای بیماران، آموزش‌های لازم همچون عدم استفاده از شیر و فرآورده‌های لبنی و گوشت خام به اهالی روستا ارائه شد.

کد خبر 6098456

دیگر خبرها

  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • ساخت زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی و عملیات مختلف
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • آغاز عملیات گازرسانی به مجتمع دامپروری شهر کیان
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟