Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان با بیان اینکه مشارکت در حل مشکلات جامعه ضروری است گفت: انجام کار خیر و نهادینه کردن آن در جامعه مورد توجه سازمان‌های مردم‌نهاد قرار گیرد. ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۸ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله غیاث‌الدین طه محمدی ظهر امروز در جمع نمایندگان تشکل‌های مردمی با قدردانی از عملکرد آنها اظهار داشت: در حال حاضر ما نیز در شورای فرهنگ عمومی برای اینکه کارها به نتیجه برسد توانستیم با تمرکز بر برخی مسائل مانند طلاق روند رو به رشد آن در استان را کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سمن‌ها باید تمام تلاششان در راستای کار خیر، خدمت به مردم، انقلاب و اسلام باشد، افزود: بهتر بود در فرصتی مناسب تک تک سمن‌ها حضور یافته و درباره اقدامات خود توضیح می‌دادند تا آن وقت می‌توانستیم کارها را ارزیابی کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تشریح نتایج انجام کار خیر و نهادینه کردن آن در جامعه بیان کرد:  پیش از بعث رسول اکرم(ص)  آسیب بزرگی در جزیره العرب شکل گرفت که آن زنده به گور کردن دختران بود اما در همان زمان نیز افردی بودند که حاضر شدند با انجام برخی اقدامات و به سرپرستی گرفتن این دختران در برابر این رفتار ناصواب بایستند.

امام جمعه همدان: برخی افراد از هر روشی برای ضربه زدن به اعتقادات مردم استفاده می‌کنندنماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی: هیچ کار خیری بهتر از خدمت رسانی به مردم نیستاراک| ایجاد بستر مناسب برای انجام کار خیر در دانشگاه‌ها کم است

وی با اشاره به اینکه اگر در زمان پیش از بعثت رسول الله (ص) زنده به گور کردن دختران ارزش محسوب می‌شد، در دنیای کنونی و در برخی کشورها نیز متاسفانه سقط جنین و  همجنس‌گرایی ارزش محسوب می‌شود، گفت: متاسفانه با وجود اقدامات صورت گرفته در استان هنوز نرخ موالید پایین بوده و این مهم برای آینده ما خطرناک است.

محمدی با تاکید براینکه به‌زودی تعداد سالمندان جامعه ما افزایش می‌یابد، عنوان کرد: سمن‌ها و تشکل‌های مردمی که در حال حاضر در جامعه فعال هستند و امروز نیز گزارشی از عملکرد آنها ارائه شد احیاگر و ترویج دهنده یک امر خیر در جامعه هستند.

 وی با اشاره به شکل‌گیری برخی رفتارهای نامناسب در جامعه مانند سگ گردانی در خیابان و نگهداری آنها در منازل مسکونی تصریح کرد: در جوامع بشری فساد و آسیب اجتماعی به راحتی رشد می‌کند و اگر ما نسبت به مشکلات جامعه بی تفاوت باشیم زندگی همه ما را نابود می‌کند به همین دلیل باید علاج واقعه را پیش از وقوع آن کرد.

امام جمعه همدان با تشریح خدمات بنیاد صیانت ازخانواده در همدان و اثرات آن در کاهش طلاق افزود: گروهی از ایتام در جامعه ما زندگی می‌کنند که هیچ سرپرستی ندارند و نهادهایی مانند دارالایتام و کمیته امداد نیز سرپرستی آنها را برعهده نمی‌گیرند و اگر تشکلی مردمی تکفل آنها را بپذیرد و تا زمان دانشگاه رفتن‌شان از آنها حمایت کند آن وقت ما شاهد اتفاقات خوبی در جامعه خواهیم بود.

وی خطاب به نمایندگان سمن ها و تشکل های مرمی تصریح کرد: بدانید مسیری که در آن گام بر می‌دارید بسیار ارزشمند و مفید است به همین دلیل باید در فرصت‌های مناسب چنین جلسات و جمع‌هایی شکل بگیرد تا خیرات و برکات این مسیر تبیین و معرفی شود.

کارشناس سازمان‌های مردم نهاد دفتر امور اجتماعی استانداری همدان نیز عنوان کرد: در حال حاضر نزدیک به 400 سمن و تشکل مردمی در عرصه‌های مختلف بهداشت و درمان، اجتماعی، فرهنگی، هنری و غیره در استان همدان فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه حضور و فعالیت نماینده ولی فقیه در این عرصه نیز توانسته برای فعالان این عرصه  یک نوع دلگرمی باشد، افزود: انقلاب اسلامی بر اساس استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی شکل گرفته است و اگر چه نیاز است پس از گذشت 40 سال از عمر با برکت انقلاب این سه اصل مورد ارزیابی قرار گیرد، اما اقدامات بسیاری خوب و مهمی نیز در کشور انجام شده است که باید بیان شود.

قشمی تصریح کرد: مهمترین وظیفه سمن‌ها و تشکل های مردمی جذب اقشار مختلف مردم و افزایش مشارکت آنها در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، تقویت روحیه مطالبه‌گری در جامعه و پاسخگو کردن دولت و حاکمیت در مقابل عملکردشان است.

 انتهای پیام/ح

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: تقدیر از معلمان باید به عنوان یک فرهنگ در میان جامعه ما نهادینه و جایگاه و نقش معلمان همواره والا نگه داشته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، هاشم ناظمی‌جلال، امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: معلمان همواره در طول ۴۵ سال عمر با برکت انقلاب اسلامی نقش آفرینی کرده‌ و نقش آن‌ها همیشه سازنده بوده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های متنوع و متعددی برای هفته بزرگداشت مقام معلم در استان پیش‌بینی شده است، افزود: برنامه شناسایی معلمان نمونه و عوامل کیفیت بخشی و اجرایی از جمله این برنامه‌ها بوده که در چهار سطح مدرسه، منطقه، استانی و کشوری صورت گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: در مرحله اول بیش از ۴۵۰۰ نفر از معلمان نمونه استان در سطح مدرسه شناسایی شدند که ۲۵۰۰ نفر از آنها به مرحله منطقه‌ای راه یافتند.

ناظمی‌جلال اضافه کرد: ۵۱ نفر معلم نمونه به مرحله استانی و در نهایت چهار نفر نیز به مرحله کشوری راه یافتند که یک نفر از آنها آقای آرمان حسنی از منطقه زیویه به عنوان معلم نمونه کشوری برگزیده شد.

وی تصریح کرد: از جمله دیگر برنامه‌های این هفته دیدار فرهنگیان استان با مقام معظم رهبری است که از استان کردستان ۴۰ نفر فردا (چهارشنبه) با رهبری دیدار خواهند داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به نواختن زنگ سپاس معلم در استان، گفت: این برنامه نیز امروز همزمان با سراسر کشور به صورت نمادین در مدرسه شهیده مقبل سنندج به اجرا درآمد.

ناظمی‌جلال خاطرنشان کرد: دیدار اعضای ستاد گرامیداشت هفته معلم با نماینده ولی فقیه در کردستان و نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری نیز از دیگر برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم است.

وی تصریح کرد: تقدیر از معلمان نمونه، تکریم و دیدار با فرهنگیان بازنشسته، غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده شهدای فرهنگی، برپایی میز خدمت و سخنرانی مدیران آموزش و پرورش در پیش از خطبه‌های نماز جمعه نیز برای هفته گرامیداشت مقام معلم در استان تدارک دیده شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اضافه کرد: برنامه نمادین گرامیداشت هفته معلم نیز روز سه‌شنبه آینده _هیجدهم اردیبهشت_ در شهر سنندج برگزار خواهد شد.

ناظمی‌جلال گفت: هدف ما این است که تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در میان جامعه ما نهادینه شده و جایگاه و نقش معلمان همواره والا نگه داشته شود.

کد خبر 749350

دیگر خبرها

  • شوراها عرصه ظهور حضور مردم در حکمرانی هستند
  • کشت سیر مزیت بی‌نظیر استان همدان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • کمک به فقرا به عنوان یک الگو در جامعه نهادینه شود
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری