Web Analytics Made Easy - Statcounter

قوانین ورشکستگی جدید، برای طلبکاران خرد این امکان را فراهم آورده که در صورت ورشکستگی یک شرکت، بتوانند علیه آن شرکت شکایت کنند. وقتی شکایتی در دادگاه پذیرفته می شود ظرف مدت ۲۷۰ روز باید راه حلی ارائه شود، حتی به قیمت فروش دارایی‌ های شرکت ورشکسته.

زمانی که هند در سال ۲۰۱۶ قوانین جدید ورشکستگی را اعلام کرد اکثر دولتمردان و سرمایه‌گذاران انتظار داشتند در سایه‌ این قوانین جدید، بانکهای دولتی هند، که زیر بار حجم زیادی از مطالبات وصول نشده خمیده شده بودند، بتوانند بخشی از وامهای بد خود را تسویه کنند و به بازار پولی سر و سامانی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمایه‌گذاران امیدوار بودند اصلاح قوانین ورشکستگی در نهایت به رشد اقتصادی منجر شود.

به گزارش از بازار سرمایه، پس از گذشت سه سال اما هیچ یک از آن انتظارات عملی نشده است و بانکها در حال فروش بدهی ‌های خود با قیمت‌های بسیار پایین هستند. این خبر برای نارندرا مودی، نخست وزیر هند که به دنبال حمایت بانکها برای تحریک اقتصادی بود، خوشایند نخواهد بود. وی انتظار داشت بانکها وام بیشتری بپردازند تا پیش از انتخابات ماه می، دولت بتواند میزان اشتغال را در کشور افزایش دهد و مانور مناسبی در کارزارهای انتخاباتی داشته باشد.

یکی از کارشناسان سرمایه‌گذاری در هند به رویترز گفته است که تاخیر اصلاحات بر میزان سرمایه‌گذاری تاثیر شگرفتی خواهد داشت. به گفته وی، گرچه فرآیند ورشکستگی نسبت به گذشته سریعتر شده اما تا جایی که ممکن است قوانین باید فرایندها را کوتاه و سریع کند تا سرمایه‌گذاران مالی متضرر نشوند.

قوانین ورشکستگی جدید، برای طلبکاران خرد این امکان را فراهم آورده که در صورت ورشکستگی یک شرکت، بتوانند علیه آن شرکت شکایت کنند. وقتی شکایتی در دادگاه پذیرفته می شود ظرف مدت ۲۷۰ روز باید راه حلی ارائه شود، حتی به قیمت فروش دارایی‌ های شرکت ورشکسته.

قوانین جدید مالکان شرکت را ترغیب می کند تا خودشان به صلاحدید خود راه حلی پیدا کنند، نه اینکه بلافاصله وارد یک فرایند ورشکستگی پرسرعت بشوند که هیچ کنترلی بر آن ندارند. با این وجود پرونده‌های زیادی به دادگاه راه پیدا می کند و بسیاری از مالکان از فرایند جدید نیز ناراضی هستند.

به عنوان مثال، مالکان شرکت فولاد اسار که بیش از ۷ میلیارد دلار به بانکهای دولتی بدهکار هستند در خصوص تصمیم دادگاه مبنی بر واگذاری شرکت اسار به شرکتی دیگر، اعتراض دارند و این رای را خلاف واقع می دانند. در این پرونده، فرایند ورشکستگی که قرار بود ۹ ماه طول بکشد یک سال و نیم به درازا کشیده است و طلبکاران هنوز امکان وصول طلب خود را ندارند.

به نظر بانکداران و سرمایه‌گذاران هندی گرچه قوانین جدید ورشکستگی قدمی رو به جلو بود اما این قوانین هنوز نیاز به اصلاح دارند.

ارزش دارایی‌هایی که در هند در اثر ورشکستگی شرکتها به مشکل برخورده اند به بیش از ۲۰۴ میلیارد دلار می رسد. از این میزان، پرونده هایی به ارزش کل ۱۰.۲ میلیارد دلار در دادگاههای هند به راه حل رسیده اند. اما در حدود نیمی از کل دارایی‌های مشکل‌دار مربوط به بانکهایی است که به دلایل مختلف هنوز اقدامی برای رفع مشکل نکرده اند.

کارشناسان معتقدند که سرمایه‌گذاران خارجی در چنین وضعیتی وارد بازار نمی شوند و همگی در انتظار اصلاح فرایند قوانین ورشکستگی هستند. برخی کارشناسان نیز امیدوارند اقدام برخی بانکها مبنی بر فروش دارایی‌هایی منجمد خود بتواند گامی دیگر برای ایجاد نقدینگی در سیستم بانکی هند باشد. برخی از این دارایی‌های منجمد وثیقه‌هایی هستند که مدت‌هاست نزد بانک‌ها مانده و صاحبان آن اعلام ورشکستگی کرده اند.

نزدیک به ۱۲۰۰ پرونده ورشکستگی در دادگاه های هند در حال بررسی است و فقط ۵۲ پرونده راه حلی قانونی برای بازپرداخت بدهی طلبکاران دریافت کرده اند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۵۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذار را برای ایلام دنبال می‌کنیم

مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری ایلام گفت: توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذار دو هدف عمده حضور در نمایشگاه اکسپو است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، جمیل شوهانی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در ششمین نمایشگاه اکسپو ایران با حضور در پاویون رسانه‌ای وزارت کشور با اشاره به توانمندی‌های استان در حوزه‌های مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات، ظرفیت‌های بالقوه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری، اظهار کرد: هدف از حضور استان ایلام در ششمین نمایشگاه اکسپو علاوه بر معرفی توانمندی‌های صادراتی و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه‌گذار و معرفی بیشتر و بهتر زنجیره‌های ارزش راهبردی استان در حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی، گیاهان دارویی، محصولات کشاورزی، صنایع‌دستی و گردشگری بود که به نتایج مطلوبی منجر شد.

وی افزود: انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی صورت گرفته و ورود خوب استان به بحث زنجیره ارزش، میزان بهره‌وری، تولید و صادرات این محصولات افزایش چشمگیری پیدا کند.

مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری ایلام با اشاره به فراهم شدن پیش زمینه انعقاد قرارداد و ایجاد تفاهم‌نامه، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۷۰ دیدار اختصاصی از طریق هیئت‌های تجاری و اقتصادی داخلی و خارجی از استان‌های مختلف و کشورهایی همچون روسیه، ترکیه، پاکستان، افغانستان، الجزایر و عراق در غرفه ایلام انجام و پیش زمینه‌های انعقاد تفاهم‌نامه‌های دوجانبه و چند جانبه فراهم شده است.

کد خبر 749737

دیگر خبرها

  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذار را برای ایلام دنبال می‌کنیم
  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی