Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اخیراً کل اعتبار در نظر گرفته شده برای خسارت کشاورزان در کشور از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه ۲ هزار میلیارد تومان می‌باشد، اما طبق محاسبات ما حداقل ۱۷ هزار میلیارد تومان منابع برای این مهم نیاز داریم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا پورابراهیمی در جمع مردم روستای قوام آباد چترود با اشاره به خسارت وارده به محصولات کشاورزی در سال جاری گفت: تولید پسته در شمال استان کرمان ۸۰ درصد کاهش پیدا کرده است لذا جهت کمک به کشاورزان پیگیری استمهال وام‌های کشاورزی را در مجلس شورای اسلامی انجام دادیم و دولت مکلف به بخشش سود و جرایم وام‌های کشاورزی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی عنوان کرد: اخیراً کل اعتبار در نظر گرفته شده برای خسارت کشاورزان در کشور از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه ۲ هزار میلیارد تومان می‌باشد، اما طبق محاسبات ما حداقل ۱۷ هزار میلیارد تومان منابع برای این مهم نیاز داریم.

پورابراهیمی با بیان اینکه اعتبار ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه نمی‌تواند جوابگوی کشاورزان خسارت دیده باشد، گفت: در حضور رئیس جمهور اعلام کردم که این مبلغ ابلاغی کفایت نمی‌کند و بعضی از بانک‌ها به روشی متفاوت از آن اقدام می‌کنند و این موجب نارضایتی مردم شده است.

وی حذف سود روی سود وام‌های بانکی را مورد اشاره قرار داد و گفت: این مسئله از نظر شرعی مبنا ندارد و مراجع اعظام تقلید هم بر این مسئله گلایه دارند، بخشی از مشکلات اقتصادی امروز جامعه که شرایط را سخت کرده است، عدم رعایت مسائل اسلامی در امور جاری کشور است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اصلاح قانون بانک مرکزی در کمیسیون اقتصادی مجلس را مورد اشاره قرار داد و با اشاره به تخلفات بانکی و گلایه مردم از نظام بانکی گفت: این اشکالات به دلیل ساختار اشتباه است که متولی نظارت بر آن حوزه بانک مرکزی است.

پورابراهیمی افزود: اعتراض جدی به دولت در نحوه تعیین قیمت کالاهای اساسی مردم داریم، با دولت توافق کردیم که ۱۴ هزار میلیارد تومان با ارز ۴۲۰۰ برای این اقلام گذاشته شود، اما ۶۰ تا ۷۰ درصد از قیمتی که باید کالاهای اساسی به دست مردم برسد، بالاتر است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر روال غلطی در تعیین قیمت کالای اساسی که به دست مردم می‌رسد، وجود دارد و دولت اگر نمی‌تواند نظارت کند، مابه التفاوت یارانه ارزی را به مردم بدهیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به واگذاری سهام عدالت به مردم پرداخت و گفت: ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشور دارنده سهام عدالت هستند اما در ۱۲ سال گذشته فقط یک کاغذ بی خاصیت به مردم داده شده است.

پورابراهیمی ادامه داد: تکلیف این سهام عدالت را باید روشن کنیم، ۲ و نیم میلیون نفر از دارندگان سهام عدالت، فوت شده اند و هیچ خیری از این سهام ندیدند.

وی بیان کرد: مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم زیاد است که بخشی از آن به بی‌تدبیری داخلی ربط دارد.
 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی وام های کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟

سرپرست سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.   به گزارش خبرآنلاین، ابراهیم بازیان درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بارها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل 5 میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.   وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.   سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به 5 میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.   بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.   وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند