Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن بیرجند گفت: در بازار افغانستان نقل و انتقال پول فراهم نیست لذا پیشنهاد می شود تا صادرات ریالی آزاد شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی امروز (8 بهمن) با حضور استاندار خراسان جنوبی و فعالان اقتصادی برگزار شد.

 

محسن احتشام، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن بیرجند با اشاره به نقش توسعه صادارت و اهمیت آن در رونق اقتصادی استان، گفت: با توجه به مرز مشترک با کشور افغانستان نیاز است از این ظرفیت برای توسعه مبادلات و تجارت بیشتر استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه دولت افغانستان برای چهار قلم کالایی اساسی صادراتی استان از جمله آهن الات، کاشی و سرامیک، سیمان و مشتقات نفتی محدودیت های ایجاد کرده است، افزود: در بازار افغانستان نقل و انتقال پول فراهم نیست لذا پیشنهاد می شود تا صادرات ریالی آزاد شود.
 

 

احتشام خواستار انعقاد تفاهم نامه سه جانبه بین استانداری، اتاق بازرگانی و صندوق ضمانت کنسولگری هرات و کابل شد تا ریسک تجاری پوشش داده شود.

 

محمد علی خاشی، مدیرکل گمرکات خراسان جنوبی نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه از ابتدای سال جاری بیش از 100 بخش نامه در زمینه محدودیت صادرات انواع کالاها ابلاغ شده، اظهار کرد: صدور این بخش نامه ها با تاثیرات منفی موجب سلب اعتماد تجاری می‌شوند که باید راهکار دیگری برای این مهم در اتخاد شود.

 

وی با بیان اینکه هر ساله در مقاطعی با محدودیت هایی از طرف افغانستان مواجه بوده ایم و این به نفع ما نیست، افزود: در حالت عادی روزانه 700 کامیون از مرز خروجی داشته ایم که اکنون مجموع خروجی به کمتر از ۱۰۰ کامیون کاهش یافته است.


 

خاشی ادامه داد:  در حال حاضر شرایط واحدهای تولیدی و کارگران  بسیار سخت است و باید با پیگیری‌ و رایزنی‌های دیپلماسی با جدیت برای حل این مشکلات انجام شود.

 

مدیرکل گمرکات خراسان جنوبی افزود: ادامه روند محدودیت های صادراتی از مرزهای خراسان جنوبی موجب می شود سرمایه‌گذاری‌ها در بازارچه های مرزی استان راکد بماند.

 

غلامحسین جهانی، دبیر اتاق تعاون خراسان جنوبی در این جلسه با تاکید بر اینکه اگر مشکلات جذب سهمیه ارزی مرزنشینان حل شود تراز تجاری استان بهبود می‌یابد و با افزایش واردات بهانه از طرف افغانستانی گرفته می شود، گفت: مشکلات مالیاتی سال 95 که به دلیل جهل به قانون اتفاق افتاده باعث قفل شدن سامانه ثبت شرکت ها شده است.

 

اسدالله اسعدزاده، رئیس اتحادیه مرزنشینان خراسان جنوبی با تاکید بر لزوم احصاء مشکلات و موانع مرزنشینان، اظهار داشت: مشکلات مرزنشینان در سه بخش مباحث درون سازمانی، قانونی و مدیریت دورن استانی برمی‌گردد.

 

وی با اشاره به اینکه نگاه ارفاقی و حمایتی مسئولان استان به مرزنشینان کم رنگ است، گفت: باید جلسه ای ویژه برای رسیدگی و حل مشکلات مرزنشینان برگزار شود.

 

اسعدزاده با بیان اینکه باید دبیرخانه مشترک سه اتاق اصناف، اتاق تعاون و اتاق بازرگانی در استان راه اندازی شود، عنوان کرد: سهمیه سوخت مرزنشینان در چندین ماه گذشته معوق مانده که باید برای جذب آن تلاش شود.

 


رئیس اتحادیه مرزنشینان خراسان جنوبی تاکید کرد: نباید شاهد باشیم که با مصوبه ای غیرکارشناسی تنها یک دلار از صادرات و واردات توسط مرزنشینان انجام شود.

 


غلامرضا قوسی، رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی هم با بیان اینکه 370 روستای مرزی در حال خالی شدن هستند و این تهدیدی برای شهرستانهای مرزی است، گفت: درآمد روستاهای مرزی به کشاورزی و دامپروری و بازارچه های مرزی برمی گردد که توجه به بهبود وضعیت اقتصادی روستاهای مرزی به ماندگاری جمعیت در این مناطق و امنیت مرز کمک می‌کند.

 

وی با اشاره به تلاش دولت برای رفع ممنوعیت صادرات برخی کالاها، عنوان کرد: نباید اقتصاد مرز را تنها به بازارچه های مرزی محدود و گره بزنیم بلکه باید توجه داشت که محصولات بخش کشاورزی با نیاز غذایی جامعه ارتباط مستقیمی دارد.
 

مهدی نباتی، مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی نیز در پایان به بیان اینکه متاسفانه برخی از غرفه داران اظهارنامه مالیاتی ندادند که این امر منجر به بروز مشکلاتی برای آنان شده است، افزود: بیشتر این مشکلات مربوط به مودیانی بوده که خودشان متخلف شدند.

 

وی بیان داشت: به مناسبت چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی از ابتدا تا اواخر بهمن ماه امسال جرائم مالیاتی 100 درصد بخشوده می شود.

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان بوشهر خبرگزاری شبستان چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کتاب کانون های فرهنگی هنری مساجد نشست خبری محمد جواد ظریف ظریف بازارچه مرزی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی صادارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ضمن تأکید بر ضرورت حمایت ملی از زیرساخت‌های استان خراسان رضوی و شهرستان مشهد اظهار کرد: برای صیانت از هویت مشهد که منتسب به امام مهربانی‌ها است، شایسته است که تمامی برنامه‌ها به‌ویژه برنامه‌هایی که با حضور زائران و کیفیت سفر آنان ارتباط دارد متناسب با هویت امام هشتم (علیه‌السلام) باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر اینکه دولت مهم‌ترین جریانی است که می‌تواند از پیک‌های زیارتی مشهد گره‌گشایی کند، افزود: در ایام نوروز و ایام سوگواری دهه آخر صفر از تمام کشور زائر به مشهد می‌آید که با توجه به تشرف میلیونی این حجم از زائران نیاز به داشتن نگاه ملی و حمایت دولتی نسبت به زیرساخت‌های این شهر بیشتر احساس می‌شود.

وی با بیان اینکه ضروری است تا نواقصی که در مسیر حمل‌ونقل جاده‌ای زائران وجود دارد برطرف شود، ادامه داد: مساله حمل‌ونقل از جمله عرصه‌های حیاتی و حساس زندگی مردم است. چه حمل‌ونقل هوایی و چه ریلی و جاده‌ای، عمده خانواده‌ها برنامه‌ریزی برای چگونگی رسیدن به مقصد خود در یک سفر را از جمله محورهای تصمیم‌گیری خود در نظر می‌گیرند و در این میان، تردد جاده‌ای از اولویت نخست برخوردار است.

علم الهدی با اشاره به نادیده گرفته شدن حضور میلیونی زائران و ترددهای چشمگیر در جاده‌ها در تصمیم‌گیری‌های وزارت راه و شهرسازی افزود: در این راستا ضروری است تا تأمین منابع مالی آزادراه حرم تا حرم هر چه سریع‌تر انجام شود. این جاده که پیرامون آن تلاش‌های بسیاری در حال انجام است همچنان به مرحله اجرا نرسیده است که این موضوع باعث شده رسیدن زائر امام رضا (ع) به مشهد مقدس با گرفتاری و سختی همراه باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به‌ضرورت ایمن‌سازی جاده‌های استان خراسان رضوی ابراز کرد: یکی از نقاط حادثه‌خیز استان جاده سبزوار به شاهرود است که بیشترین تصادفات جاده‌ای نیز در آن رخ می‌دهد، در این خصوص نیز باید راهکاری از سوی وزارت و راه شهرسازی اتخاذ شود تا دیگر شاهد از دست دادن عزیزانمان نباشیم.

وی با انتقاد از نا به سامانی وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی در ایام پیک مسافری خاطرنشان کرد: متأسفانه در این ایام که مسافران زیادی قصد تشرف به مشهد الرضا (علیه‌السلام) را دارند، برخی از شرکت‌های هواپیمایی نرخ بلیت‌های مسافربری را افزایش می‌دهند و یا در حمل‌ونقل ریلی که وسیله تشرف قشر متوسط جامعه است زائران برای تهیه بلیت با مشکلات بسیاری مواجه می‌شوند که گاهی درخواست‌ها برای اضافه کردن یک رام قطار فوق‌العاده نیز در این خصوص بی‌نتیجه مانده است.

کد خبر 6090361

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • امدادرسانی ارتش به دانش آموزان کنکوری در سیلاب
  • انتقال دانش آموزان مناطق مرزی خراسان جنوبی با خودروهای ارتش به محل آزمون کنکور
  • بازگشت مرزبانان ایرانی از افغانستان
  • آزادی ۶ مرزبان بازداشت شده در شرق کشور
  • مرزبانی ایران: ۶ مرزبان خراسان جنوبی به کشور بازگشتند
  • بازگشت ۶ مرزبان خراسان جنوبی به کشور
  • اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان
  • علت انتقال ۶ نیروی مرزبانی به خاک افغانستان چه بود؟