Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@09:19:07 GMT

تقسیم‌بندی کشور بر اساس قطب‌های گیاهان دارویی

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۴۶۶۶۵

تقسیم‌بندی کشور بر اساس قطب‌های گیاهان دارویی

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهادکشاورزی از تقسیم‌بندی کشور بر اساس قطب‌های گیاهان دارویی خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسین زینلی در نشست شورای فنی مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان یزد خاطرنشان کرد: این اقدام متناسب با اعتبارات و امکانات، اقدام مؤثری برای افزایش ارزش افزوده و توسعه این صنعت در کشور خواهد بود و بر اساس این معیار امکانات مورد نیاز نیز توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تقسیم‌بندی کشور بر اساس قطب‌های گیاهان دارویی را راهکاری در راستای توسعه هر کدام از محصولات این صنعت در استان‌ها دانست و به عنوان نمونه به خراسان رضوی به عنوان قطب زعفران اشاره کرد و افزود: بر همین اساس نیز استان مذکور باید از امکانات مورد نیاز برای تولید و فرآوری این محصول بهرمند شود تا رشد و الگوبرداری سایر شهرها را نیز تسهیل کند.

این مسئول در همین رابطه، یزد را قطب رنگ‌های گیاهی، فرآوری و تجارت محصولات دارویی عنوان کرد و گفت: استان یزد ظرفیت‌های قابل قبولی در این زمینه‌ها دارد و می‌تواند با برنامه‌ریزی مناسب از اعتبار و امکانات لازم بهره‌مند شود.

وی با اشاره به رشد صنعت گیاهان دارویی در جهان و به تبع آن در کشور ایران، اظهار کرد: این صنعت در بازه زمانی کنونی بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار ارزآوری دارد که در سال ۲۰۵۰ میلادی به ۵۰۰۰ میلیارد دلار توسعه خواهد داشت و همین مسئله گویای روند رو به رشد این صنعت است. از طرفی سوق یافتن جهان به سوی سلامت محوری و تولید محصولات ارگانیک، اهمیت استفاده از محصولات و گیاهان دارویی را افزایش داده است.

وی، گیاه دارویی زعفران را مصداق روشنی از اهمیت توجه به تعریف زنجیره ارزش در گیاهان دارویی عنوان کرد و گفت: بیش از ۹۵ درصد زعفران دنیا از ایران و از ۱۰۰ هزار هکتار اراضی زیرکشت این محصول در کشورمان تأمین می‌شود ولی در حالی که کشورمان حدود ۴,۰۰۰ میلیارد تومان گردش مالی در این بخش دارد که این میزان در جهان به بیش از ۸ میلیارد دلار می‌رسد.

این مسئول، مشخص کردن زنجیره ارزش در گیاهان دارویی را مستلزم برنامه‌ریزی برای دانش، فناوری، پژوهش و فرآوری مناسب آن‌ها دانست و افزود: توجه به درآمدزایی زعفران به عنوان یکی از گیاهان دارویی کشورمان این مقوله را مستلزم توجه بیشتری کرده و در عین حال زمینه‌ی اشتغال بیش از ۷۰۰ هزار نیروی انسانی در کشور را به واسطه گیاهان دارویی فراهم کرده است.

وی با اشاره به رسالت جهاد کشاورزی، جهاددانشگاهی، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برای پیش بردن اهداف مربوطه و توسعه همه‌جانبه صنعت گیاهان دارویی، گفت: این مراکز باید اعتبارات مکفی دولتی را جمع‌بندی کنند تا بتوان برای آن برنامه‌ریزی مناسبی داشت.

وی وعده داد که وزارت جهاد کشاورزی نیز در زمینه‌های آموزش، ترویج، تبلیغات و اعتبارات در این سه زمینه اعلام آمادگی کرده و از صاحبان فکر و ایده، استارتاپ ها و مراکز رشد استقبال می‌کند.

زینلی، گیاهان دارویی مانند خارشتر را یکی از محصولات بسیار مرغوب در حوزه گیاهان دارویی دانست و گفت: این سری محصولات علاوه بر مصرف بسیار ناچیز آب و قابلیت رشد با آب‌های دارای ای‌سی بالای ۱۶ هزار، منجر به تأمین علوفه دام و بارور کردن خاک می‌شوند و ارزش بالایی دارند که شهر کویری و کم آبی چون یزد باید بیشتر به این موارد توجه کند.

در این نشست که با حضور مهدی باصولی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان و «سیدمجتبی حسینی‌پور» رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد برگزار شد، نمایندگانی از سازمان‌های جهادکشاورزی و پارک علم و فناوری نیز حضور داشتند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گياهان دارويي منطقه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۶۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی

در حال حاضر، انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی به صورت جزئی یا عمده توسط شرکت های تولید کننده و تامین کننده فروخته می شود. علاوه بر این، شرکت های تخصصی در زمینه صادرات و واردات نیز به عنوان نماینده ای از شرکت های خارجی فعال هستند که دستگاه های بسته بندی را به بازار داخلی عرضه می کنند. همچنین، فروش دستگاه های استوک (دست دوم) نیز به عنوان گزینه ای اقتصادی تر در بازار مطرح است.

شرکت ساخت و فروش دستگاه بسته بندی زاگرس ماشین کرج

شرکت ساخت و فروش دستگاه بسته بندی زاگرس ماشین کرج تخصصی ترین و بهترین مرکز در زمینه تولید انواع ماشین آلات بسته بندی و راه اندازی خط تولید در ایران می باشد. بهترین گزینه برای دریافت مشاوره رایگان در زمینه خرید دستگاه های بسته بندی و ماشین آلات و تجهیزات برای انواع خط تولید. از طریق آدرس زیر اقدام کنید.

آدرس سایت: arianzagrosmachinery.com

تاریخچه دستگاه ماشین آلات بسته بندی

تاریخچه دستگاه ماشین آلات بسته بندی به دوران اولین صنایع واحد بازمی گردد که نیاز به روش های مکانیزه برای بسته بندی محصولات خود داشتند. در آن زمان از دستگاه های ساده تر و کم توان تر استفاده می شد که با گذر زمان و پیشرفت فناوری، دستگاه های پیشرفته تر و هوشمندتری تولید شد.

مزایای دستگاه بسته بندی

مزایای دستگاه بسته بندی شامل افزایش سرعت و دقت در بسته بندی، کاهش زمان و هزینه تولید، حفظ کیفیت محصول و جلوگیری از هدر رفت مواد است. استفاده از دستگاه بسته بندی در صنعت بسته بندی دارای مزایای فراوانی است. این مزایا شامل افزایش سرعت و دقت در بسته بندی، کاهش هزینه های تولید، بهبود کیفیت محصولات، حفظ تازگی و بهداشت محصولات، افزایش بازارپسندی محصولات و کاهش ضایعات محصولات است. همچنین، استفاده از دستگاه های بسته بندی به صورت اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک باعث افزایش بهره وری و سودآوری در واحدهای تولید مختلف می شود.

فروش دستگاه های بسته بندی

فروش دستگاه های بسته بندی در دو شکل جدید و استوک (دست دوم) صورت می گیرد. در حال حاضر شرکت های مختلفی در ایران فعال هستند که انواع دستگاه های بسته بندی را عرضه می کنند.

عوامل موثر در قیمت دستگاه بسته بندی

قیمت دستگاه های بسته بندی تحت تأثیر عوامل مختلف قرار می گیرد. این عوامل شامل نوع و ابعاد دستگاه، کارایی و سرعت آن، فناوری استفاده شده در طراحی دستگاه، کشور سازنده، قابلیت اطمینان و خدمات پس از فروش محصول مورد نظر است. همچنین، عوامل اقتصادی مانند نرخ ارز، هزینه حمل و نقل و هزینه نگهداری و تعمیرات نیز تأثیر زیادی در قیمت دستگاه های بسته بندی دارد.

بسته بندی خشکبار

بسته بندی خشکبار یکی از حوزه های مهم در صنعت بسته بندی است. این صنعت به دلیل حفظ کیفیت و افزایش عمر مفید محصولات خشکبار، به شدت به دستگاه های بسته بندی نیاز دارد.

خشکبار را باید بسته بندی کرد تا از رطوبت، نور، هوا و عوامل خارجی دیگر محافظت شود و طول عمر آن افزایش یابد.

بسته بندی حبوبات

بسته بندی حبوبات نیز نقش بسیار مهمی در حفظ کیفیت و بازارپسندی این محصولات دارد. دستگاه های خطوط بسته بندی حبوبات با توجه به نوع و حجم محصول، به صورت خانگی یا صنعتی تولید می شوند.

دستگاه بسته بندی خانگی

در زمینه بسته بندی خانگی نیز دستگاه های مختلفی وجود دارند که به منظور استفاده در منازل و کارگاه های کوچک تولید می شوند.

دستگاه ساشه پودری و مایعات

بسته بندی ساشه، شکلات، خرما، برنج، ادویه و پودرها نیز از دیگر حوزه های تولید دستگاه های بسته بندی است.

انواع روش های بسته بندی صنعتی

انواع روش های بسته بندی صنعتی شامل سلفون، پودری، چای، کارتن پرکن، قوطی پرکن، وکیوم، ساشه و... است که هر کدام نقش و کاربردهای خود را دارند.

باتوجه به تعداد زیاد و مدل های مختلف انواع دستگاه بسته بندی ، خرید و فروش این محصولات نیز به گروه های مختلف و بازار هدف خود رسیدگی می کند. برای اطلاعات بیشتر به لینک منبع مراجعه کنید.

منبع: دستگاه بسته بندی

دیگر خبرها

  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود