Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ فرهاد دلق پوش در نشست خبری که در حاشیه بازدید از کارخانه ذوب فولاد خزر در محل شهر صنعتی رشت برگزار شد ،ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر اظهار داشت : ملتی که همیشه در صحنه باشد و برای سرنوشت خود و کشورش ارزش قایل شود می تواند بر تمامی معضلات فائق آید و به قله های رفیع سربلندی دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات مختلفی که کشور در مقاطع مختلف با آنها درگیر بوده ،گفت : انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی علی رغم همه ی فراز و نشیب ها و فشارهای دشمنان خارجی توانسته تاکنون سربلند ادامه دهد و در حال حاضر نیز این فشارها در سطح بین المللی وجود دارد.

دلق پوش ادامه داد : خود احتکاری و خود تحریمی از مواردی است که توسط برخی در داخل کشور صورت می گیرد در حالیکه می توانیم با انسجام و همدلی موانع را رفع کرده و  قدم های استواری در جهت توسعه برداریم.

 رییس سازمان صنعت ،معدن و تجارت گیلان به تشکیل کارگروه رفع موانع تولید و رونق تولید بر اساس قانون اشاره کرد و گفت : در استان گیلان برای امسال بالغ بر 1100 میلیارد تومان منابع دولتی در قالب رفع موانع تولید و رونق تولید تعریف و پرداخت گردید.

وی اضافه کرد : اولویت پرداخت در قالب سرمایه در گردش است که واحدهای تولیدی برای تامین مواد اولیه و رفع امور جاری به آن نیاز دارند.

دلق پوش با بیان تاریخچه شکل گیری صنعت در گیلان عنوان کرد : صنعت در گیلان بیش از سه دهه قدمت ندارد چون از استقرار صنایع به دلیل دارا بودن منابع طبیعی و محیط زیست پاک ،ممانعت می شد اما ما در گیلان به دنبال رسیدن به صنعت سبز که صنعتی منطبق بر استاندارهای زیست محیطی است ،هستیم.

دلق پوش به ایجاد صنایع بزرگ در استان گیلان پس از انقلاب اشاره کرد و افزود : پیش از انقلاب 63 واحد تولیدی و صنعتی در استان وجود داشت که میزان اشتغالزایی آن واحدها بالغ بر 6 هزار نفر بود.

وی تاکید کرد : امروز 3037 واحد تولیدی و صنعتی در گیلان داریم که 82 هزار نفر به صورت اشتغال مستقیم و غیر مستقیم با آن واحدها فعالیت می کنند.

دلق پوش خاطر نشان کرد : 36 شهرک صنعتی ،112 معدن در گیلان وجود دارد که میزان اشتغالزایی این معادن 1882 نفر و میزان سرمایه گذاری آنها 416 هزار میلیون ریال است  و 80 درصد این واحدهای معدنی در رودبار و لوشان مستقر هستند.

وی ادامه داد : استان گیلان یکی از بزرگترین استانهای تولید کننده فولاد و مقاطع آهنی در کشور است .همچنین گیلان رتبه ی دوم تولید محصولات سلولزی را در کشور دارد و تنها تولید کننده ی قوطی های فلزی آسان بازشو ،شرکت تالک ایرانیان و همچنین شرکت تولید الیاف کربن در گیلان قرار دارد.

دلق پوش گفت : واحدهای صنفی کل استان 103 هزار واحد با اشتغالزایی مستقیم 260 هزار نفر ،80 فروشگاه زنجیره ای ،58 کارگاه قالی بافی و 35 فروشگاه بزرگ در گیلان مشغول به قعالیت هستند.

وی در پایان اظهار  داشت :  مبلغ 100 میلیارد تومان برای شرکت ذوب فولاد خزر از منابع رفع موانع تولید و رونق تولید در نظر خواهد شد که با طی مراحل آن و ثبت نام در سامانه بهین یاب به این شرکت اعطا خواهد شد.

همچنین در این جلسه ، " سلیمانی" مدیرعامل شرکت ذوب فولاد خزر نیز اظهار داشت : این شرکت در سال 83 ثبت گردید و پس از اتمام مراحل ساختمانی و عمرانی شرکت در سال 92 با حضور رییس جمهور وقت تولید رسمی آن آغاز شد.

وی افزود : روزانه بیش از 1700 تن شمش فولادی در این شرکت تولید می شود و یکی از بزرگترین کارخانه های ذوب آهن بخش خصوصی در کشور و ساحل جنوبی دریای خزر هستیم.

 

خبرنگار: ماریا اخوان ماسوله

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گیلان سازمان صنعت معدن و تجارت صنعت فولاد کربن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۶۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • خسارت ۳ میلیارد دلاری محدودیت انرژی به صنعت فولاد کشور (اینفوگرافی)
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو