Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی در اولین جلسه کارگروه مدیریت بحران در حوزه ارتباطات اظهار کرد: با توجه به پیش بینی‌های صورت گرفته برای بارش‌های سیل آسا در استان و برای ایجاد آمادگی‌های لازم برای مقابله با حوادث غیر مترقبه در حوزه ارتباطات این نشست به صورت اضطراری تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم جلیلی نژاد در اولین جلسه کارگروه مدیریت بحران در حوزه ارتباطات که در حضور مدیر کل بحران استان تشکیل شد، اظهار کرد:بطور کلی مدیریت بحران به معنای سوق دادن هدفمند جریان پیشرفت امور، به روالی قابل کنترل و انتظار بازگشت امور در اسرع وقت، به شرایط قبل از بحران است.

وی با بیان هدف از تشکیل این کارگروه عنوان کرد: هدف اصلی ما ارتقاء سطح آمادگی جهت مقابله با حوادث غیر مترقبه طبیعی و غیر طبیعی و پایدار نگه داشتن زیرساخت‌های ارتباطی بعنوان یکی از ضرورریترین بخش‌ها در مواقع بحران است.

جلیلی نزاد در ادامه به اقدامات انجام شده پرداخت و گفت: انجام رایزنی‌ها و مکاتبات لازم جهت تشکیل کارگروه، پیگیری اجرا و پیاده سازی پروژه رادیوترانک در استان و همچنین پیگیری اجرا و پیاده سازی پروژه بالن اینترنتی مدیریت بحران ازجمله اقدامات صورت گرفته در این راستا است.

مدیرکل ارتباطات آذربایجان غربی، با اشاره به پوشش تلفن‌های همراه در جاده‌های خاطرنشان کرد: در بحث پوشش جاده‌ای مشکل اصلی در کوهستانی بودن آذربایجان غربی است و در سفر اخیر معاون وزیر ارتباطات به استان، مصوب شد که ۲۰۰ کیلومتر از نقاط کور جاده‌های استان برای استفاده بهتر از خدمات ارتباطی تقویت شود که تا کنون ۶۰ درصد این طرح انجام شده است.

جلیلی نژاد ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ارتباطی استان عنوان کرد:استان آذرایجان غربی از نظر تعداد مشترکین تلفن‌های روستایی (GSM – WLL) رتبه اول را در سطح کشور داشت که با دستور وزیر ارتباطات بعنوان استان پایلوت در ارتقاء این سیستم به شبکه تلفن همراه انتخاب شد و این طرح در شهرستان‌های پلدشت، چالدران، ماکو و شوط بعنوان اولین نقاط این استان اجرایی شد و امروز روستائیان می‌توانند با تعویض سیم کارت‌های روستایی از این امکان بهرمند شوند.

جعفری مدیر کل بحران استان ضمن ابراز رضایت از نتایج این جلسه عنوان کرد: کشور ما جزو ۱۰ کشور حادثه خیر دنیا است و از ۴۳ نوع حادثه اتفاق افتاده دردنیا ۳۴ نوع آن در کشور و ۲۶ نوع آن در استان اتفاق افتاده و احتمال به وقع پیوسته آن است.

جعفری از ۹۵۰ میلیارد تومان خسارت مالی در حوادث ... مترقبه امسال خبر داد و گفت: در اثر حوادث سیل، ساعقه و طوفان در استان آذربایجان غربی ۱۲ نفر از هموطنان ما جان خود را از دست دادند.

مدیر کل بحران آذربایجان غربی با اشاره به این مطلب که حادثه خبر نمی‌کند، اظهار کرد: حادثه در عرض چند ثانیه اتفاق افتاده و مشکلات بسیاری را به جامعه وارد می‌کند و به صورت زنجیره‌ای تمام حوزه‌ها را درگیر می‌کند.

جعفری با اشاره به چرخه ۴ گانه مدیریت بحران گفت:مدیریت بحران شامل چهار مرحله پیشگیری، آمادگی، مقابله و باسازی است که بعد از وقوع حادثه، بحران‌های جدیدی برای مدیران این حوزه اعم از بحران یکپارچه کردن مدیریت، بحران اطلاع رسانی، بحران ارتباطات، بحران سیاسی امنیتی، بحران امداد و نجات، بحران زنده یابی و سایر بحران‌ها به وجود می‌آید که برای هرکدام از آن‌ها کارگروه‌هایی در حوزه‌های مربوطه به وجود آمده است و این کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات در این راستا می‌باشد.

وی افزود:ارتباطات نقش بی بدیلی در مدیریت بحران دارد و به همین جهت باید تمام اپراتور‌ها در این کارگروه پایگاه اطلاعات مشخص و آمارامکانات موجود را داشته باشند تا در مواقع ضروری بتوان مدیریت بحران مطلوبی انجام داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ارتباطات مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۰۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق قنادزاده معاون ارتقا کسب و کارهای بین المللی سازمان توسعه تجارت در خصوص برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا گفت: ایران و کشورهای آفریقایی از ظرفیت یکدیگر مطلع نیستد بنابراین برگزاری این اجلاس همزمان با نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی در راستای فراهم سازی شناخت زمینه‌های تجاری طرفین صورت گرفت.

وی افزود: با آفریقا در زمینه‌های مختلف از جمله کشاورزی، کشت فراسرزمینی و واردات مواد اولیه تولید می‌توان همکاری کرد.

قنادزاده با اشاره ذخایر نفتی و گازی قاره آفریقا اظهار کرد: با توجه به اینکه ایران در این زمینه تخصص دارد و دانش فنی دارد بنابراین چند گروه از قاره آفریقا نیز برای مذاکرات تخصصی در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی نیز به ایران خواهند آمد.

وی گفت: علاوه بر آن در حوزه عمران و خدمات فنی و مهندسی نیز می‌توان طرفین با یکدیگر ارتباط داشته باشند. همچنین در مساله زیر ساخت‌های بانکی با آفریقا هم یک کارگروه تخصصی تشکیل شده است برای حوزه خدمات مالی و بانکی طراحی شده است و در بانک مرکزی، صندوق ضمانت صادرات و صندوق توسعه ملی یک پول طراحی کرده اند با عنوان خلاقیت و راهکارهای روابط بانکی و سعی می‌کنند روابط بهتری با آفریقا را فراهم کنند.

کد خبر 6087852 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • وزیر ارتباطات: برای سومین بار رفع فیلتر گوگل‌پلی را در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مطرح کردیم
  • تشکیل اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند مهاباد در سال جاری
  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • وزیر ارتباطات: بررسی رفع فیلتر «گوگل پلی» در کارگروه فیلترینگ برای بار سوم
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر «گوگل پلی» را در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه
  • وزیر ارتباطات از احتمال رفع فیلتر «گوگل‌پلی» خبر داد
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی