Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا علی دیواندری در هشتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با اشاره به اهمیت بانکداری الکترونیک گفت: حقیقتا دستاوردهای بانکداری الکترونیک در نظام‌ بانکداری ما قابل چشم‌پوشی نیست و در این زمینه یکی از بهترین کشورها هستیم. امسال هم برای اینکه از جرگه تحولات الکترونیک عقب نمانیم مضمونی با انقلاب بلاکچین انتخاب شده است که در روی بخش‌های مختلف اقتصاد به ویژه روی پول و فرآیندهای بانکی در نظام بانکی باید ابعاد و برآیندهای آن را دقیق  بررسی کرده و در مرز دانش حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر چه در سال‌های اخیر بر روی بخش های مختلف این موضوع کارهای ویژه‌ای در پژوهشکده پولی و بانکی و بانک مرکزی شده است اما توجه ویژه به این مقوله نیاز است و این همایش می‌تواند محل مناسبی برای تبادل نظر بین ذی‌نفعان بانکی باشد.

وی در مورد اهمیت انقلاب بلاکچین گفت: در میان تحولات بین المللی یکی از موضوعات مهم انقلاب بلاکچین است انقلاب در این فناوری تلاش می‌کند تا با رهایی از گذشته راهی نو در آینده را بیابد. وقتی از انقلاب بلاکچین به عنوان یک انقلاب در نظام مالی یاد می‌شود باید با عمق بیشتری به سمت نظام مطلوب گام برداریم و از کجروی‌ها و توانایی‌های مبالغه‌آمیز که زمینه اتلاف منابع را به وجود می‌آورند جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه چهارمین انقلاب در زمینه فناوری است رهبری جهان متعلق به کشورهایی است که از ظرفیت و پتانسیل این انقلاب بیشترین استفاده را داشته باشند.

دبیر هشتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت خاطرنشان کرد: امروزه عملکرد نظام بانکی با توجه به اعتماد به واسطه‌هایی مانند بانک‌ها و دولت‌ شکل می‌گیرد این واسطه‌ها با تاکید بر نقش اعتماد، یک تراکنش و مبادله را به سرانجام می‌رساند و در این میان منافع خود را برمی‌دارند اما تکنولوژی بلاکچین نظام جدیدی را تعریف می‌کند و بدون داشتن اعتماد و بر اساس قواعد و الگوریتم‌های ریاضی به تراکنش می‌پردازد و باعث می‌شود اعتماد از نیروی انسانی به الگوریتم‌ها انتقال یابد.

وی افزود: با توجه به نقش این واسطه‌گری‌های مالی نیازمند بررسی تحولات بلاکچین هستیم تا صنعت بانکی ما از خدمات سودآور آن محروم نشود.

(ادامه دارد)

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دیواندری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۱۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: معلم مهم‌ترین و به عبارتی گرمترین و انسانی‌ترین عنصر در نظام آموزشی کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حجت‌الاسلام علی لطیفی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم بزرگداشت مقام معلم که در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم همه ما توانسته باشیم تا آنچه بر عهده ما گذاشته شده، به شایستگی انجام دهیم و معلمان خوبی برای اعتلای کشور باشیم.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه معلمان در تربیت آینده‌‎سازان مملکت، افزود: مقام و جایگاه معلمی در کشور به گونه‌ای است که آن را با هیچ مقام و جایگاهی نمی‌توان تغییر داد. پایه شخصیتی و هویتی دانش‌آموزان در مدارس شکل می‌گیرد که نشان از اهمیت شغل معلمی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به دیدار روزهای اخیر رهبر انقلاب با معلمان عنوان کرد: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با فرهنگیان به نکته مهمی اشاره فرمودند مبنی بر اینکه مهم‌ترین سرمایه هر کشور، نیروی انسانی است که به دست معلمان پرورش پیدا می‌کند.

لطیفی با بیان اینکه معلم مهم‌ترین عنصر و به عبارتی گرم‌ترین و انسانی‌ترین عنصر در نظام آموزش و پرورش است، گفت: ما اگر در نظام تعلیم و تربیت مؤلفه‌های مختلفی از جمله محیط یادگیری و کلاس درس و کتب درسی داشته باشیم در بین همه عناصر، مؤلفه مهمی که می‌تواند حاصل جمع همه مؤلفه‌های دیگر باشد، معلم است.

وی ادامه داد: تربیت امری انسانی است و این امر در درجه اول توسط معلم رقم می‌خورد؛ زیرا معلمان در مواجهه با دانش‌آموزان حال و هوای آنان را درک کرده و متوجه می‌شود که چگونه باید با آنان رفتار کرده یا مطالب درسی را به آنان بیاموزند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با یادآوری اینکه تربیت با نوشتن یک کتاب یا ساختن مدرسه اتفاق نمی‌افتد، گفت: بلکه این مهم با تلاش معلمان باانگیزه، شاداب و پرهیزکار و بانشاطی حاصل می‌شود که دانش‌آموزانی باهویت، بانشاط، عالم و دانشمند پرورش می‌دهند. اگر از تحول در آموزش و پرورش صحبت می‌کنیم، نقطه کانون این تحول قطعاً معلمان هستند.

کد خبر 750871

دیگر خبرها

  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • رویکرد فرهنگی دروازه قرآن باید تغییر یابد
  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب