Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاداشت معنادار یاسر هاشمی: تخریب و تقدیس، افراط است؛ آیت الله هاشمی نیازی به تبلیغ ندارد / افراطیون، زنده ماندن نام و اندیشه هاشمی را همچنان مانع تحقق منویات خود بر می‌شمارند / نقادی بدون غرض ورزی عملکرد ایشان، تعمیق عقلانیت و خردورزی است

هاشمی دیگر در رقابت‌های سیاسی حضور ندارد که نیازمند تبلیغ و تقدیس باشد، گرچه در دهه اخیر نیز موثرترین تبلیغ برای وی، مظلومیت ناشی از تخریب افراطیون بود، اما جامعه ما همچنان نیازمند نهادینه شدن عقلانیت و اعتدال است، از این رو تکریم شخصیت آیت الله هاشمی رفسنجانی، نهادینه کردن و ترویج خصلت‌های نیکوی وی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

یاسر هاشمی بر این باور است که «افراطیون که در دوران پرفراز ونشیب زندگی آیت الله هاشمی، وی را مانعی در مسیر تندروی می‌دیدند، اکنون نیز تجلیل وتکریم هاشمی را نهادینه کردن عقلانیت و اعتدال می‌دانند»

یاسر هاشمی در یادداشتی که در اختیار «انتخاب» قرار داده، آورده است: «دوسال از رحلت آیت الله هاشمی می‌گذرد، حادثه‌ای بزرگ که هنوز هم بهت آن برای بسیاری باقی است. ‎اکبر هاشمی رفسنجانی سیاستمردی بود که بیش از هر رجل سیاسی دیگری در تاریخ ایران خود را در معرض رای مردم گذاشت وآزموده شدن در ۱۴ صندوق رای را طی بیش از سه دهه حضور در رقابت‌های سیاسی تجربه کرد، بیشتر از هر شخصیت نظام و مسئول عالی رتبه‌ای خود را در معرض گفتگوی پرسشگران و اصحاب رسانه قرار داد و با نگارش ۳۶ جلد خاطرات روزنوشت، منبعی منحصر بفرد را برای ثبت وقایع ایران معاصر بجا گذاشت و حوزه خصوصی و مسایل ناگفته دیگر سیاسیون را بدون سانسور در اختیار افکار عمومی گذاشت.

‎طبیعتا چینین شخصیتی نه تنها از نقد و ارزیابی توسط دیگران بویژه مردمی را که به او عشق می‌ورزید، نمی‌گریخت بلکه پیوسته از منظر دیگر اندیشه‌ها استقبال می‌کرد و از این رو اشاعه گمانه نادرست، قدیس سازی از هاشمی و اجتناب خانواده و علاقمندان آیت الله از نقد وی را باید در راستای تخریب‌های مداوم بیش از ۴۰ ساله او توسط افراطیون فرض کرد، تقدیس وتخریب، افراط است و تبین و تحلیل عین صواب.

‎شخصیت آیت الله هاشمی رفسنجانی که در زمان حیات، خود بیش از دیگران خود را در معرض نقد قرار می‌داد چگونه می‌تواند اکنون از نقد گریزان جلوه داده شود، البته افراطیون که در دوران پرفراز ونشیب زندگی آیت الله، وی را مانعی در مسیر تندروی می‌دیدند، اکنون نیز تجلیل وتکریم هاشمی را نهادینه کردن عقلانیت و اعتدال می‌دانند و از این رو، زنده ماندن نام و اندیشه هاشمی را همچنان مانع تحقق منویات خود بر می‌شمارند و پس درصدند با تداوم تخریب وی، به تندروی در حوزه عمومی ادامه دهند.

‎هاشمی دیگر در رقابت‌های سیاسی حضور ندارد که نیازمند تبلیغ و تقدیس باشد، گرچه در دهه اخیر نیز موثرترین تبلیغ برای وی، مظلومیت ناشی از تخریب افراطیون بود، اما جامعه ما همچنان نیازمند نهادینه شدن عقلانیت و اعتدال است، از این رو تکریم شخصیت آیت الله هاشمی رفسنجانی، نهادینه کردن وترویج خصلت‌های نیکوی وی است، همانگونه که نقادی عالمانه و بدون غرض ورزی عملکرد ایشان، تعمیق عقلانیت و خردورزی است.»

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۲۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ موقعیتی که نیازی نیست درباره آنها به دیگران توضیح دهید

مدیریت روابط اجتماعی کار آسانی نیست. ما اغلب درگیر توضیح رفتار‌ها و تصمیمات خود به دیگران هستیم. اما در برخی موارد لزومی ندارد به دیگران توضیح دهید. در ادامه ۸ موردی را بررسی می‌کنیم که بر اساس علم روانشناسی، توضیحی برای آنها به دیگران بدهکار نیستیم. دانستن این موارد به شما کمک می‌کند مرز‌های خود را مشخص کنید و روابط سالم تری داشته باشید.

۱. مرز‌های شخصی شما

از نظر روانشناسی یکی از ضروری‌ترین عناصر خودمراقبتی، تعیین و حفظ مرز‌های شخصی است. ما اغلب احساس می‌کنیم که نیاز داریم این مرز‌ها را برای دیگران توجیه کنیم، به خصوص اگر به چالش کشیده شود. با این حال، مهم است که به یاد داشته باشید که شما به کسی توضیحی برای محافظت از فضا، زمان، انرژی یا آرامش خود مدیون نیستید. شما نیازی به ارائه توضیح یا عذرخواهی برای مرز‌های خود ندارید. آنها حق شما هستند و بخش مهمی از سلامت روانی و عاطفی شما را تامین می‌کنند.

۲. انتخاب‌های زندگی شما

تصمیماتی که ما در مورد زندگی خود می‌گیریم، اغلب مورد بررسی دیگران قرار می‌گیرد. چه مسیر شغلی شما باشد، چه سبک زندگی یا وضعیت روابط شما، به نظر می‌رسد مردم همیشه نظری درباره انتخاب‌های شما دارند. اما نکته این است که شما به کسی توضیحی برای انتخاب‌های زندگی خود بدهکار نیستید.

۳. گذشته شما

گذشته ما بخشی از وجود ماست. آن چیزی که امروز هستیم را شکل می‌دهد. با این حال، ما را تعریف نمی‌کند. همه ما فصل‌هایی در زندگی‌مان داریم که ترجیح می‌دهیم آنها را بسته نگه داریم، لحظاتی که از آنها پشیمان هستیم یا به سادگی می‌خواهیم از آنها عبور کنیم. شما به کسی توضیحی برای گذشته خود بدهکار نیستید. در لحظه حال زندگی کنید، درس‌های آموخته شده را در آغوش بگیرید و بدون نیاز به تایید یا درک دیگران درباره گذشته خود به جلو حرکت کنید.

۴. روال خودمراقبتی شما

مراقبت از خود، خودخواهی نیست، بلکه ضروری است. اما در دنیایی که مدام توجه و انرژی ما را می‌طلبد، گاهی وقت گذاشتن برای خودمان برای دیگران جای سوال دارد. شما به کسی توضیحی برای روال خودمراقبتی بدهکار نیستید.

ذهن آگاهی اهمیت وقت گذاشتن برای خود، شناخت نیازهایمان و رسیدگی به آنها را به ما می‌آموزد. چه قدم زدن آرام در طبیعت  یا صرفاً خواندن یک کتاب خوب باشد، این لحظات تنهایی و تغذیه روح بسیار مهم هستند.

شما نیاز‌های خود را می‌شناسید و به آنها رسیدگی می‌کنید. شما برای خود و سلامتی خود ارزش قائل هستید و این چیزی است که شما نیازی به توجیه یا توضیح آن برای کسی ندارید.

۵. باور‌ها و ارزش‌های شما

همه ما باور‌ها و ارزش‌های منحصر به فرد خود را داریم که دیدگاه‌های ما را شکل می‌دهد و اقدامات ما را هدایت می‌کند. گاهی اوقات، باور‌های ما با اطرافیانمان اختلاف دارد و شما به کسی توضیحی برای باور‌ها و ارزش‌های خود بدهکار نیستید.

باور‌ها و ارزش‌های شما بخشی از هویت شما هستند. آنها شالوده شخصیت شما را تشکیل می‌دهند و نیازی نیست آنها را برای کسی توجیه کنید. آنچه واقعاً اهمیت دارد این است که با باور‌ها و ارزش‌های خود در صلح باشید. آنها مال شما هستند و معتبر هستند، مهم نیست که دیگران چه فکری می‌کنند یا چه می‌گویند.

۶. مسیر شما به سوی خودسازی

خودسازی یک سفر عمیقا شخصی است و در مورد رشد، یادگیری و تکامل با سرعت خود و به روش خود است. شما برای سفر خود به سوی خودسازی توضیحی به کسی بدهکار نیستید. مسیر شما مال شماست ممکن است آهسته و پیوسته باشد یا پر از جهش باشد. به هر حال این مسیر شماست که باید در آن قدم بردارید. هرگز احساس نکنید که باید سرعت خود یا روش‌های خودسازی خود را توجیه کنید. هر قدمی که برمی دارید، هر چقدر هم که کوچک باشد، گامی برای تبدیل شدن به بهترین نسخه از خودتان است؛ و این چیزی است که باید به آن افتخار کنید، نه چیزی که نیاز به توضیح یا دفاع داشته باشد.

۷. وضعیت عاطفی شما

همه ما روز‌های خوب و روز‌های بد خود را داریم. شما به کسی توضیحی برای وضعیت عاطفی خود بدهکار نیستید. اگر روز سختی را سپری می‌کنید، نیازی به توجیه آن برای کسی ندارید. به طور مشابه، اگر احساس می‌کنید حالتان خوب است و می‌خواهید خوشحالی خود را ابراز کنید، نیازی به توضیح دلیل آن ندارید. احساسات شما متعلق به شماست.

۸. تنهایی شما

تنهایی می‌تواند نیرومند باشد. شما به کسی توضیحی برای میل به تنهایی بدهکار نیستید. ذهن آگاهی ما را تشویق می‌کند که تنهایی را به عنوان فرصتی برای شارژ مجدد، تأمل و ارتباط مجدد با خود بپذیریم. چه در سفر انفرادی، چه گذراندن آخر هفته در خانه، یا صرفاً لذت بردن از یک فنجان قهوه، به یاد داشته باشید که لازم نیست نیاز خود را به تنهایی برای کسی توضیح دهید.

نتیجه

این ۸ نکته جامع نیست، اما شروع خوبی برای درک این موضوع است که زندگی شما متعلق به شماست و لازم نیست آن را برای کسی توضیح دهید. به یاد داشته باشید، برای استقلال خود ارزش قائل شوید و آزادی حاصل از آن را در آغوش بگیرید. به هر حال، شما نویسنده داستان زندگی خود هستید و این به شما بستگی دارد که چگونه نوشته شود.

منبع: روزیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • فیلم/ وزیر تندروی اسرائیلی تصادف کرد
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم
  • لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم
  • حرف‌های سیدجواد هاشمی درباره رپ کردنش
  • سنندج مهد عقلانیت و آزاداندیشی است
  • جسد مرد ۶۰ ساله طارمی بعد از ۶ روز جستجو پیدا شد
  • ۸ موقعیتی که نیازی نیست درباره آنها به دیگران توضیح دهید
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • آیت الله هاشمی علیا عنوان کرد؛ لطف الهی به مؤمنان جهت دوری از تعصب جاهلی