Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، ویدئوی تازه‌ای خطاب به مردم ایران منتشر کرده که در آن تلاش کرد با متهم‌کردن جمهوری اسلامی ایران، اسرائیل را مایل به همکاری با ایرانیان جلوه دهد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس روز دوشنبه (هشتم بهمن)، ویدئوی دیگری خطاب به مردم ایران منتشر کرده و در آن با طرح این موضوع که در دوران پیش از انقلاب اسلامی، اسرائیل به ایران کمک‌هایی ارائه کرده، گفت، امیدوار است در آینده ایران و اسرائیل همکاری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویدئوهای قبلی نتانیاهو، همچنان دستمایه تمسخر مردم ایران است. ایرانیان فعال در شبکه‌های اجتماعی، از ویدئوهای قبلی نتانیاهو، با عناوینی مانند «طنز» و «استندآپ کمدی» یاد کرده بودند.

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس، در تازه‌ترین ویدئوی خود یادآوری می‌کند که اسرائیل، در دوران حاکمیت رژیم پهلوی، کارشناسان کشاورزی به ایران اعزام کرده و مهندسان اسرائیلی به ساخت فرودگاه کمک کرده‌اند. نتانیاهو همچنین گفته که در آن دوره، اسرائیل برای نجات ایرانیان زلزله‌زده، تیم‌های نجات به این کشور اعزام کرده بود.

منابع تاریخی نشان می‌دهد، رژیم پهلوی که در زمینه‌های مختلف با صهیونیست‌ها رابطه داشت، به علت ضعف و ناتوانی در امدادرسانی به زلزله‌زدگان نیز از رژیم صهیونیستی کمک‌ گرفته بود.

اعلام آمادگی برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان ایران از سوی نتانیاهو، در حالی مطرح می‌شود که به‌تازگی «آریِل هیمان» متخصص زمین‌شناسی و استاد دانشگاه دیویدسون رژیم صهیونیستی، طی مصاحبه‌ای با تلویزیون دولتی این رژیم تأکید کرده است که فعالیت‌های زمین‌شناسی اخیر نشان می‌دهد به‌زودی یک زلزله بزرگ در این منطقه رخ خواهد داد که می‌تواند هزاران کشته بر جا بگذارد و صد‌ها هزار نفر را آواره کند. او تأکید کرده بود که در صورت بروز زمین‌لرزه، خانه‌ها در اسرائیل تخریب خواهد شد و آسیب جدی به اقتصاد این رژیم وارد می‌شود و این رژیم را ده‌ها سال به عقب بازخواهد گرداند زیرا دولت اسرائیل برای چنین زلزله‌ای هیچ‌گونه آمادگی ندارد.

نتانیاهو در ادامه ویدئوی خود در یک استنتاج عجیب می‌گوید: «باورش سخت است؟ این به‌خاطر آن است که همه موارد مزبور، پیش از سال 1979 (سال انقلاب اسلامی ایران) رخ دادند اما چهل سال پیش، یعنی در همین سال، آیت‌الله‌ها ایران را به یک حاکمیت دینی خدامحور تبدیل و به اسرائیل اعلام جنگ کردند.»

نتانیاهو که رژیمش در کنار دولت آمریکا، در تحمیل تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران، نقش اصلی ایفا کرده و از بیان آن نیز ابایی ندارد در ادامه گفت که در نتیجه این تغییر، بیشتر از همه مردم ایران به رنج افتاده‌اند. «همان‌طور که آزادی آنها در‌هم کوبیده می‌شد، قیمت مواد غذایی‌شان افزایش می‌یافت!»

وی همچنین ادعا کرد که تل‌آویو پارسال برای کمک به زلزله‌زدگان ایرانی پیشنهاد داده اما حکومت ایران این پیشنهاد را رد کرده است.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که ایران، برای امدادرسانی به مناطق زلزله‌زده از هیچ کشوری درخواست کمک نکرده بود.

نتانیاهو که رژیمش خود با مشکلات مربوط به مدیریت منابع آب مواجه است، همچنین بار دیگر به وب‌سایتی که برای «ارائه تخصص‌های مربوط به آب» به ایرانی‌ها راه‌اندازی کرده اشاره کرد و گفت که ایران، این پیشنهاد او را نیز رد کرده است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: «خوشبختانه هزاران ایرانی از این سایت بازدید کردند. می‌بینید! من به قولم وفادارم! اما حکومت تهران، این‌چنین نیست.»

نتانیاهو در حالی برای کمک به بحث آب در ایران، اعلام آمادگی می‌کند که به نوشته نشریه «تایمز اسرائیل»، این رژیم، هم‌اینک با شدیدترین بحران کمبود آب شیرین در طول یک‌قرن اخیر مواجه شده و علاوه بر ظهور پدیده نشست زمین و تشکیل فروچاله‌ها، مهم‌ترین دریاچه آب شیرینش که برای یهودیان مقدس است، در آستانه خشکی کامل قرار گرفته و تدابیر این رژیم برای بهبود این وضعیت، تا کنون به نتیجه نرسیده است.

محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، صبح امروز در گفت‌وگو با شبکه خبر سیما، با اشاره به اینکه میزان بارندگی‌های استان تهران از ابتدای سال آبی جاری تاکنون به حدود ۱۸۰ میلی‌متر رسیده است، گفته: «این میزان بارش نسبت به میانگین ۴۰ سال گذشته، بیش از ۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است.»

در ادامه ویدئوی نتانیاهو، بخش‌هایی از وعده‌های اقتصادی حسن روحانی، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در رقابت‌های انتخاباتی سال 1392 پخش می‌شود و پس از آن نتانیاهو ادعا می‌کند که «آنها به مردم ایران پول ندادند. توافق هسته‌ای بیش از 40 میلیارد دلار برای ایران در سال 2017 آورده داشت...»

او با تروریستی‌خواندن گروه‌های مقاومت اسلامی در منطقه، گفت این پول به این گروه‌ها داده شده است.

این اتهامات در حالی بیان می‌شود که بنیامین نتانیاهو هم‌اکنون در چهار پرونده مختلف فساد مالی، متهم شده و پیش‌بینی‌های برخی رسانه‌های صهیونیستی حاکی است این پرونده‌ها، در انتخابات آینده دامنگیر او شده و از قدرت وی در جایگاه نخست‌وزیری این رژیم به‌شدت کاسته است.

نتانیاهو که در آستانه انتخابات در سرزمین‌های اشغالی به هر اقدامی برای بهبود وضعیت سیاسی خود دست می‌زند و اقدامات اخیر او بیشتر با هدف کارکرد داخلی برای موقعیت خودش ارزیابی می‌شود، در بخش پایان این ویدئوی تبلیغاتی گفت: «امیدوارم دوباره روزی مردم ما و کشورهای ما با هم همکاری کنند. وقتی آن روز برسد، قول می‌دهم همه ما سود می‌بریم.»

نتانیاهو در حالی برای ایرانی‌ها پیام ویدئویی می‌فرستد که پس از مصاحبه اخیر سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان با شبکه خبری المیادین و بازتاب گسترده آن در شبکه‌های اجتماعی، با مشکلات جدی در افکار عمومی ساکنان سرزمین‌های اشغالی فلسطین مواجه شده و تلاش می‌کند با ایجاد جنجال‌های رسانه‌ای مشابه انتشار این قبیل ویدئوها، خود را از این مخصمه برهاند.

سازمان‌های جاسوسی و دستگاه‌های تبلیغاتی وابسته به رژیم صهیونیستی، طی هفته‌های اخیر تلاش کرده بودند غیبت رسانه‌ای چند هفته‌ای نصرالله را ناشی از بیماری، انتقال او به ایران و به اغماء رفتن وی جلوه دهند که با پخش زنده مصاحبه مقتدرانه اخیر او با شبکه المیادین، تمامی این تلاش‌ها بر باد رفت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل پیام ویدئویی مردم ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه

نیویورک تایمز در گزارشی از طرح جدیدی که بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی در حال بررسی آن برای اداره غزه پس از جنگ است، پرده برداشت.

به گزارش مشرق، در گزارش نیویورک تایمز آمده است: مقام‌های دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طرحی را مطرح کرده‌اند که بر اساس آن، نتانیاهو به دنبال آن است تا غزه پس از پایان جنگ با کمک ائتلافی از کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی، مصر و امارات متحده عربی اداره شود.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، این طرح به احتمال زیاد از سوی کشورهای عربی رد خواهد شد زیرا مسیر مشخصی را برای تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی مشخص نکرده است.

این گزارش می‌افزاید: همچنین به احتمال زیاد شرکای تندروی نتانیاهو در کابینه جنگ (رژیم) اسرائیل نیز به علت اینکه این طرح احتمال بازگشت تشکیلات خودگران فلسطین به غزه و تشکیل کشور مستقل فلسطین را از اساس رد نکرده است، با آن مخالفت خواهند کرد.

در ادامه گزارش نیویورک تایمز آمده است: بر اساس طرح جدید نتانیاهو، ائتلافی که مسئولیت اداره غزه پس از جنگ را بر عهده خواهد داشت با همکاری واشنگتن، اشخاصی را از میان فلسطینیان غزه برای ساخت و ساز مجدد این باریکه و حفظ امنیت و ثبات آن انتخاب کرده و بعد از هفت تا ۱۰ سال، به مردم غزه این امکان را خواهد داد تا در خصوص الحاق به یک دولت واحد فلسطینی که بر روی کرانه باختری و نوار غزه حکمرانی می‌کند، پای صندوق‌های رأی بروند.

نیویورک تایمز در ادامه این گزارش می‌افزاید: بر اساس این طرح نتانیاهو، نیروهای رژیم صهیونیستی همچنان توانایی فعالیت در داخل غزه را خواهند داشت.

در پایان این گزارش نیویورک تایمز آمده است: مراحل ابتدایی تهیه و تکمیل این طرح در ماه نوامبر با همکاری چندین تاجر که برخی از آنها ارتباط بسیار نزدیکی با نتانیاهو دارند، انجام شده است.

نیویورک تایمز در حالی از این طرح جدید نتانیاهو برای اداره غزه پس از جنگ پرده برداشته است که پس از گذشت بیش از ۲۰۰ روز از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و ناکامی این رژیم در تحقق اهداف اعلامی خود، اکنون این جنگ به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آنها بر آتش بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند.

بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می‌دانند.

همچنین نتایج یک نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که ۶۸ درصد صهیونیست‌ها از پیروزی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم در جنگ غزه نا امید هستند.

نظرسنجی کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان داده است که ۶۸ درصد مخاطبان آن می‌گویند نتانیاهو نمی‌تواند در غزه پیروز شود.

از سوی دیگر رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که تماس‌ها با حماس برای انجام توافق مبادله اسرا به در بسته خورده است و مشخص نیست که چه زمانی این گره باز می‌شود.

روزنامه عبری زبان هاآرتص نیز به نقل از منابعی گزارش داد، سطح سیاسی رژیم صهیونیستی، روی یک توافق عادی سازی احتمالی با عربستان سعودی حساب باز کرده که ممکن است این رژیم را مجبور به توقف جنگ در غزه کند.

بر اساس این گزارش، دولت آمریکا پایان ماه می را برای دستیابی به توافق عادی سازی بین (رژیم) اسرائیل و عربستان سعودی تعیین کرده است.

معاون نخست وزیر و وزیر خارجه اردن نیز روز دوشنبه گذشته تاکید کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برخلاف ادعاهایش، جنگ غزه را باخته است.

ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن در سخنانی در نشست گفت‌ وگو محوری که در حاشیه نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض برگزار شد، گفت که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جنگ غزه شکست خورده است.

وی افزود: نتانیاهو می‌گوید که به دنبال پیروزی در غزه است اما وی اکنون به شکست رسیده و اسرائیل نیز مطرود شده است. روشن است که نتانیاهو به دنبال صلح نیست.

الصفدی با اشاره به اینکه ۱.۳ میلیون فلسطینی بمباران می‌شوند، گفت: همه خواهان صلحی مبتنی بر راه‌حل دو دولتی هستیم و باید اسرائیل پایبندی خود به صلح عادلانه و فراگیر را اعلام کند؛ همچنان که جامعه جهانی نیز بر این باور است که راه حل دو دولتی تنها راه تضمین امنیت و صلح خواهد بود.

شبکه «المیادین» نیز به نقل از وزیر خارجه اردن گزارش داد که ابتدا رژیم صهیونیستی باید جنگ را متوقف کند و پس از آن از حماس برای آزادی اسرای صهیونیست درخواست خواهد شد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل رژیم صهیونیستی برای تخلیه ساکنان شرق رفح
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • نتانیاهو: پیش‌شرط‌های حماس به معنای تسلیم شدن مقابل ایران است
  • درگیری لفظی در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی/ بن گویر خطاب به نتانیاهو: گالانت را برکنار کن
  • نتانیاهو : پیش‌شرط‌های حماس به معنای تسلیم شدن مقابل ایران است
  • نتانیاهو: پذیریش شروط حماس یعنی تسلیم شدن در برابر ایران
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟
  • اولمرت: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد
  • طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل