Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-01@09:14:16 GMT

◄ ارتقای ایمنی و سلامت پروازها در فرودگاه ساری

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۵۳۹۲۰

◄ ارتقای ایمنی و سلامت پروازها در فرودگاه ساری

تین‌نیوز | 

مدیرکل فرودگاه‎های مازندران با اشاره به اجرای طرح تامین و ارتقای ایمنی و سلامت پروازها در فرودگاه ساری گفت: در این طرح با همکاری شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران و شرکت برق منطقه‎ای استان سه دکل مرتفع انتقال انرژی برچیده و دکل‎های کوتاه‎تر جایگزین شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط‎عمومی اداره‎کل فرودگاه‎های استان مازندران، سعداله وطن‎خواه با بیان این‌که طرح ارتقای ایمنی و سلامت پروازها علاوه بر ساری در رامسر هم انجام شده است، گفت: در فرودگاه رامسر هم به جهت تامین سلامت پروازها حدود 300 متر شبکه هوایی فشار متوسط و ضعیف برچیده و شبکه زمینی اجرا و به این ترتیب 35 تیر برق حذف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد فعالیت‎ها و طرح‎های توسعه‎ای فرودگاه ساری افزود: در فاز دوم طرح توسعه فرودگاهی به منظور تامین رفاه مشایعین و مستقبلین در پروازهای زیارتی ترمینال مستقبلین و مشایعین به مساحت پنج هزار و 400 مترمربع احداث و به بهره‎برداری رسید.

وطن‎خواه بر ضرورت نصب سامانه کمک ناوبری در اجرای فاز سوم طرح توسعه فروگاه ساری تاکید کرد و گفت: با توجه به محدودیت زمین در استان لازم بود فضایی برای نصب سامانه کمک ناوبری نظیر سامانه ILS که به فرود دقیق هواپیما کمک می‎کند، که در این راستا حدود 16 هکتار زمین خریداری شد و عملیات اجرایی سایت در دو فار در حال انجام و آماده‎سازی است و با توجه به پیگیری کارهای ساختمانی بهار 98 سامانهILS در فرودگاه ساری به مرحله بهره‎برداری می‎رسد.

مدیرکل فرودگاه‎های مازندران از بازنگری طرح جامع فرودگاه ساری خبر داد و گفت: هم‌اکنون طرح جامع فرودگاه ساری در حال تصویب هیات مدیره است و طرح جامع، نقشه راه آینده در جهت اجرای درست پروژه‎ها و زیرساخت‎های اساسی فرودگاه خواهد بود و در این راستای طرح جامع، در فاز دوم خرید و تملک حدود 10 هکتار زمین با اعتباری بالغ‌بر 30 میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد و فرآیند خریداری در حال انجام است.

وی با اشاره به ضرورت توسعه فرودگاه و توجه به تامین امنیت فیزیکی، حصارکشی پیرامون فرودگاه ساری را از دیگر اقدامات دانست و گفت: برای کاهش تهدیدات پروازی لازم است محدوده فرودگاه به‌طور استاندارد محصور شود که در این خصوص با اعتباری بالغ‌بر حدود 120 میلیارد ریال در آینده نزدیک پروژه حصارکشی آغاز خواهد شد.

وطن‌خواه با اشاره به این‌که ساماندهی فاضلاب و طرح زهکشی و احداث موتورخانه مرکزی از پروژه‎های مهمی است که در فرودگاه ساری مورد توجه قرار گرفته است، گفت: در حال حاضر فرودگاه ظرفیت پارک سه هواپیما را دارد اما در اجرای توسعه ظرفیت پارک به شش موقعیت می‎رسد که این طرح اعتباری معادل هفت میلیارد تومان را به خود اختصاص داده که از منابع داخلی شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران تامین شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران اعتبار کلی اتمام پروژه‎های طرح توسعه فرودگاه ساری را 70میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: جاده ارتباطی شهر و جاده فرعی که از روستاهای اطراف به فرودگاه نامناسب است و باتوجه به انسداد بلوارجوادالائمه در راستای نصب سامانه کمک ناوبری، جاده جایگزینی توسط اداره‌کل راه و شهرسازی در حال ساخت است که همت مسئولان استانی جهت اجرای هرچه سریع‎تر آن را می‎طلبد.

وطن‌خواه استقرار ایرلاین بومی در فرودگاه ساری را راه حلی خوب برای جابه‌جایی مسافران در مسیرهای مختلف داخلی کشور دانست و گفت: با توجه به افزایش تعرفه بلیت با کاهش 20درصدی مسافر و پرواز مواجه شده‎ایم و به‌عنوان دولت و متولی فرودگاه تمام اهتمام خود را برای کاهش هزینه‎های شرکت‎ها و کمک به استمرار پروازها معطوف داشته‎ایم. البته با توجه به افزایش هزینه‎ها نمی‎توان قیمت بلیت را کاهش داد بلکه لازم است شرایط اقتصادی تثبیت شود.

وی با بیان این‌که طرح توسعه و جامع فرودگاهی در نوشهر و رامسر هم در حال انجام است، گفت: در سال گذشته 1200 مترمربع فضای ترمینال فرودگاه نوشهر افزایش یافت که امسال نیز 600 مترمربع دیگر نیز به فضای آن اضافه شد.

وی با اشاره به اینکه در فرودگاه رامسر نیز بحث توسعه ترمینال درحال برنامه‎ریزی است، افزود: همان‌طور که در نوشهر تکمیل و توسعه پروژه ایمنی مطرح است در رامسر نیز برنامه رفع موانع در ابتدا و انتهای باند به صورت ملی پیگیری می‌شود.

وی به انجام مطالعات طرح جامع فرودگاه‎های رامسر و نوشهر اشاره کرد و افزود: با تکمیل مطالعات فرودگاه‎های مذکور طرح‎های توسعه‎ای آن فرودگاه‎ها نیز با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

سعداله وطن‎خواه در پایان گفت: در حال حاضر تقریبا همه فرودگاه‎های کشور ضرر ده هستند و هزینه‎های توسعه و نگهداری فرودگاه‎ها به شدت افزایش یافته است که لازم است دولت در قوانین بودجه شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی را در انجام رسالت خود مورد حمایت جدی قرار دهد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فرودگاه ساری فرودگاه رامسر شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۳۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران

به گزارش «تابناک»، دکتر حسن اصیلیان مهابادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مشاغل گوناگونی در جوامع انسانی وجود دارد، اظهار کرد: بررسی وضعیت مشاغل بیانگر این است که هرکدام از گروه‌های شغلی بنا به ماهیت خود با مشکلات سلامت و ایمنی مواجه هستند.

وی با بیان اینکه سازمان بین‌المللی کار، «سلامت» را در کانون توجه قرار داده، خاطرنشان کرد: به طور قطع، رعایت‌نکردن اصول ایمنی و بهداشت در محیط‌های کار منجر به بروز مشکلات فراوان برای جامعه کارگری می‌شود که در صنایع مختلف مشغول به فعالیت هستند. براساس آخرین برآوردهای سازمان بین‌المللی کار، سالانه حدود ۳ میلیون کارگر به دلیل حوادث و بیماری‌های ناشی از کار، جان خود را از دست‌ می‌دهند.

استاد گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار دانشگاه تربیت‌مدرس ادامه داد: میزان مرگ و میر کارگران به دلیل حوادث و بیماری‌های ناشی از کار در سال جاری میلادی نسبت به سال ۲۰۱۵ بیش از ۵ درصد افزایش یافته است. بنابر بر گزارش سازمان بین‌المللی کار، بیشترین میزان مرگ‌ومیر کارگران به دلیل حوادث و بیماری‌های ناشی از کار مربوط به بیماری‌های شغلی می‌شود که معادل ۲.۶ میلیون از ۳ میلیون مرگ‌ومیر سالانه حوادث و بیماری‌های ناشی از کار در دنیا است. همچنین حوادث ناشی از کار که جزو مقوله ایمنی به حساب می‌آید باعث مرگ ۳۳۰ هزار کارگر در هر سال می‌شود.  
بیماری‌هایی که سلامت کارگران را تحت تاثیر قرار می‌دهند

رئیس انجمن بهداشت حرفه‌ای ایران با بیان اینکه برخی از بیماری‌ها تاثیر بیشتری بر سلامت کارگران دارند، اظهار کرد: بیماری‌های قلبی_عروقی، سرطان و بیماری‌های تنفسی جزو مواردی هستند که سلامت کارگران را تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ به نحوی که سه‌چهارم مرگ‌ومیرهای ناشی از کار مربوط به این بیماری‌های است.

وی با بیان اینکه «ساخت‌وساز»، «جنگل‌داری»، «کشاورزی» و «ماهیگیری» جزو پرخطرترین مشاغل هستند، افزود: ۶۳ درصد از آسیب‌های شغلی منجر به مرگ برای مشاغل «ساخت‌وساز»، «جنگل‌داری»، «کشاورزی» و «ماهیگیری» است.  
وضعیت بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار در ایران

اصیلیان درباره وضعیت بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار کشور اظهار کرد: وضعیت بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار کشور نسبت به روزهای نخست انقلاب از وضعیت خوبی برخوردار است. بررسی وضعیت بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار ایران در مقایسه با برخی از کشورهای منطقه بیانگر این است که این مولفه، شرایط نسبتا خوبی دارد اما در مقایسه با کشورهای پیشرفته، با وضعیت مطلوب فاصله زیادی دارد.

لزوم به‌روزرسانی قوانین سلامت محیط کار

وی با بیان اینکه قوانینی در زمینه بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار تدوین شده، افزود: اگرچه قوانین حوزه بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار کشور طی سال‌های گذشته بهبود یافته، اما با سطح مطلوب فاصله دارد. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور نسبت به ابلاغ قوانین سلامت محیط کار اقدام کرده و علاوه بر قوانین ابلاغی وزارت بهداشت، «قانون کار» نیز تدوین شده است. اگرچه قوانین ابلاغی وزارت بهداشت و قانون کار در کشور اجرا می‌شود اما این قوانین باید به‌روزرسانی شوند.  

ضرورت فرهنگ‌سازی در حوزه بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار

این استاد دانشگاه با بیان اینکه فرهنگ‌سازی در حوزه بهداشت حرفه‌ای و سلامت کار یک امر ضروری قلمداد می‌شود، خاطرنشان کرد: به طور قطع، فرهنگ‌سازی سبب بهبود وضعیت بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار می‌شود. فرهنگ توجه به نکات ایمنی می‌بایست در وهله نخست در میان کارفرمایان جاری شود؛ پس از ساری و جاری شدن فرهنگ‌سازی در میان کارفرمایان، کارگران باید به نکات ایمنی و بهداشتی خود توجه ویژه داشته باشند. فرهنگ‌سازی در زمینه توجه به نکات ایمنی می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد و تلاش‌های فراوانی در این راستا باید محقق شود.  

اصیلیان گفت: سازمان بین‌المللی کار،  موضوع فرهنگ‌سازی توجه به سلامت را با توجه به میزان مرگ‌ومیر بیماری‌های و حوداث ناشی از کار در کانون توجه قرار داده و در این مسیر گام برمی‌دارد. سازمان بین‌المللی کار با توجه به ضرورت و اهمیت بهداشت حرفه‌ای و سلامت کار، ۲۷ آوریل را به عنوان روز جهانی «ایمنی و بهداشت حرفه‌ای» لحاظ کرده و هر ساله شعاری برای این روز تعیین می‌کند.  سال گذشته، شعار «محیط کار سالم و ایمن، حق مسلم هر نیروی کار است» را انتخاب کرد.

تاثیر تغییرات اقلیمی بر محیط کار

وی درباره شعار روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای نیز به ایسنا اظهار کرد:  «تغییرات آب و هوایی» در کانون توجه شعار سال جاری قرار گرفته است. دخل ‌و تصرف و توسعه فعالیت‌های انسانی در کره زمین سبب تغییرات اقلیمی و گرم‌شدن کره زمین شده و سبب بروز سیلاب، طوفان، کولاک و سونامی در نقاط مختلف کره‌زمین شده است. افزایش دمای کره زمین، تغییرات اقلیمی، افزایش اشعه ماورای بنفش خورشید و همچنین افزایش حشرات که عامل بیماری به حساب می‌آیند، می‌تواند برخی از محیط‌های کاری را تحت تاثیر قرار دهد.   

رئیس انجمن بهداشت حرفه‌ای ایران ادامه داد: کارگرانی که در مناطق رو باز فعالیت می‌کنند تحت تاثیر تغییرات اقلیمی قرار می‌گیرند. موضوع تاثیر تغییرات اقلیمی بر محیط‌های کار در کانون توجه سازمان بین‌المللی کار قرار گرفته است و با توجه به اهمیت این موضوع باید در داخل کشور نیز مهم قلمداد شود. سازمان محیط زیست، وزارتخانه‌های «بهداشت» و «کار» و انجمن بهداشت حرفه‌ای می‌توانند دست به دست یکدیگر دهند و در این زمینه اقداماتی انجام دهند.  

وی در پایان گفت: طرح جدید سازمان بین‌المللی کار، محیط کار سالم از سال جاری تا سال ۲۰۳۰ اجرا می‌شود و برای تحقق این منظور سه هدف در نظر گرفته است. نخستین راهبرد برای تحقق این موضوع، «بهبود چارچوب ایمنی و بهداشت کار» است. همچنین ۲ راهبرد «تقویت هماهنگ، مشارکت و سرمایه‌گذاری در زمینه ایمنی و بهداشت کار» "OSH" و "تقویت OSH"  نیز به عنوان دیگر راهبردهای سازمان بین‌المللی کار در زمینه ارتقای سلامت محیط کار به حساب می‌آید. اگر به سه راهبرد سازمان بین‌المللی کار توجه کنیم به حد مطلوبی در زمینه بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار نائل می‌آییم.  

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • عزیمت زائران مازندرانی به عمره مفرده
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • آغاز طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در گیلان
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است