Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان صبح امروز در سلسله نشست های بررسی دستاوردها، چالش ها و چشم انداز به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی گفت: قبل از انقلاب ما ۷۰۲ مکان ورزشی داشتیم اما امروزه ۱۱۲۱۸ مکان ورزشی در سراسر کشور با توریع و پراکندگی مناسب داریم.

ژاله فرامرزیان در ابتدای صحبت های خود در این نشست گفت: آغاز حرکت بزرگ مردم آزادی خواه ایران در ۴۰ سال قبل بر مبنای سه شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی برای دستیابی به اهداف بزرگی بوده که تمام کوشش های امروز همه ما باید این باشد که با تلاش بیشتر خطاها را کمتر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: معمولا ۴۰ سالگی سن بلوغ و کمال است و در این سن با عبرت از اشتباهات گذشته مسیر پیش رو ترسیم می شود. ما هم امیدواریم ۴۰ سال آینده را موفق تر و موثرتر برای مردم کار کنیم.
وی افزود: با توجه به دنیای مدرن امروز و و تغییر سبک زندگی نسبت به ۴۰ سال قبل سلامت انسان ها به مخاطره افتاده و نیاز مردم به تامین سلامتی و شادی بیشتر شده است. بنابراین امروزه نیاز بیشتری به توسعه زیرساخت ها و بناها دیده می شود و باید با افزایش سرانه بناهای ورزشی حداقل نیاز جامعه را برای سلامتی و نشاط فراهم کنیم.
فرامرزیان تصریح کرد: از ابتدای دوران خدمتم در وزارت ورزش و جوانان سعی کردیم با برنامه ریزی بر اساس منابع موجود از وضعیت فعلی به وضعیت مطلوب برسیم. به هر حال به دلیل شرایط و مشکلات خاصی که در کشور داریم در بعضی موارد با شرایط مطلوب فاصله داریم اما باید با توجه به انتظارات مردم گام های موثر در این مسیر برداریم.
او در خصوص مقایسه پروژه های ورزشی قبل و بعد از انقلاب اسلامی گفت: قبل از انقلاب ما ۷۰۲ مکان ورزشی داشتیم اما امروزه ۱۱۲۱۸ مکان ورزشی در سراسر کشور با توریع و پراکندگی مناسب داریم. قبلا تمام اماکن ورزشی در شهرهای بزرگ بود اما بعد از انقلاب در اکثر روستاها و شهرهای دورافتاده و مناطق کمتر برخوردار مکان ورزشی داریم که البته باز هم کم است. همچنین متراژ اماکن ورزشی قبل از انقلاب حدود دو میلیون و چهارصد هزار متر مربع بود و امروز با بیش از ۳۷ میلیون متر مربع زیرساخت فضای ورزشی در سراسر کشور رشد چشمگیری داشتیم.
معاون وزیر ورزش تاکید کرد: با توجه به رشد نزدیک به ۳ برابر جمعیت کشور در ۴۰ سال گذشته طبیعی است که با وجود گسترش فضاهای ورزشی با کاهش سرانه ورزشی مواجه شدیم اما پراکندگی و توزیع اماکن ورزشی در سراسر کشور به لحاظ جغرافیایی بسیار خوب بوده است. وزارت ورزش و جوانان شاید تنها دستگاهی است که بالای ۷۰ درصد منابعش را به بدنه اجتماع تزریق نی کند و با این مدیریت صحیح منابعی که صاحبان اصلی آن مردم هستند به جیب خود مردم خواهد رفت.
فرامرزیان ادامه داد: امیدوارم در ۴۰ سال آینده فعالیت نظام جمهوری اسلامی اولین اتفاق در این حوزه تغییر نظام بودجه ریزی و توزیع اعتبار باشد تا به معنی واقعی دولت سبک و چالاک شود و دولت بیشتر نقش نظارتیش بر فعالیت های نهادهای خصوصی را انجام دهد.
او در خصوص مکان های ورزشی فعال در کشور گفت: تقریبا ۸۶۰۰ مکان ورزشی ثبت شده در سامانه مبین داریم و از حدود ۴۱۰۰ مکان ورزشی نیمه تمامی که در کشور وجود دارد تقریبا ۱۰۰۰ مورد فاقد اعتبار و تقریبا رها شده است و سایر موارد با اولویت بندی بر اساس پیشرفت فیزیکی و هماهنگی با مدیران استانی در حال انجام است.
فرامرزیان در پایان گفت: ابتدای سال با فراخوانی مدیران کل استان ها بسیاری از پروژه های ورزشی را فاربندی کردیم. متاسفانه بسیاری از پروژه هایی که قبلا شروع شده جایابی مناسبی نداشته و مثلا ۲۰ کبلومتر بیرون از شهر است که هزینه انشعابات و تکمیل آن بسیار زیاد می شود با توجه به اینکه خیلی از افراد هم امکان استفاده از آن را ندارند. اما وقتی برای پروژه ای مثلا ۱۵ میلیارد قبلا هزینه شده چاره ای نیست جز این که به اتمام برسد./ پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم

طرح تخصیص ورزشگاه تختی قم به بانوان یکی از مصوبات اولین سفر رییس جمهور به قم در دی ماه ۱۴۰۰ بود که به گفته مدیر کل ورزش و جوانان استان قم از شهریور پارسال تا شروع زمستان امسال به ۹۰ درصد پیشرفت رسیده است.

ابراهیم سانی خانی با اشاره به نصب چمن زمین ورزشگاه و روند رو به اتمام محصور سازی و تکمیل ساختمان ورزشگاه، ابراز امیدواری کرد تا به زودی شاهد بهره برداری از این ورزشگاه باشیم.

معاون ورزشی بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان قم هم، ورزشگاه اختصاصی بانوان را یک نیاز مهم برای ورزش بانوان استان دانست و افزود: بهره برداری از این طرح کمک بسیاری به توسعه ظرفیت‌های قهرمانی و ورزش‌های همگانی بانوان استان خواهد کرد، به طوری که پیش بینی میشود تا سال‌های پیش رو با تکیه بر استعداد‌های استانی بر تعداد عنوان‌های قهرمانی بانوان در رشته‌های مختلف ورزشی افزوده شود.

شایان  ذکر است بازسازی و مناسب سازی سالن‌های ورزشگاه، مرحله دوم طرح تخصیص ورزشگاه تختی قم به بانوان است که بعد از تخصیص بودجه و اتمام مرحله اول، طرح بازسازی شروع خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • احداث دو سالن ورزشی در شهرک شهید یاغچیان تبریز
  • آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • پیکرهای شهدای گمنام در سراسر کشور تشییع شدند+ عکس و فیلم
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • برگزاری گردهمایی روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی سراسر کشور در مشهد
  • آغاز عملیات احداث زمین چمن مصنوعی در خضرآباد