Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@11:16:21 GMT

حمایت صنایع از ورزش استان مرکزی باید افزایش یابد

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۵۸۴۲۶

حمایت صنایع از ورزش استان مرکزی باید افزایش یابد

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: حمایت صنایع از ورزش استان مرکزی باید افزایش یابد. ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۱ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

عابد حقدادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به اهمیت مشارکت صنعت در حمایت از ورزش استان اظهار داشت: برای جلب حمایت واحدهای صنعتی اقداماتی انجام داده‌ایم، برای مثال به منابع نفتی استان و شرکت پتروشمی مراجعه کردیم، ضمن توضیح دادن شرایط  و مشکلات اجتماعی، بحث معافیت­‌ها و بحث­‌هایی که می‌­توانیم کمک کنیم را هم توضیح دادیم، در این جلسه جمعی از مدیران حضور داشتند اما مدیرعامل شرکت پتروشیمی قویا گفت به هیچ عنوان سلاح نیست ما در ورزش حضور پیدا کنیم و اصلا همچین تکلیفی را نمی­‌پذیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای جذب منابع در حوزه ورزش حرفه‌­ای به جاهای زیادی مراجعه کردیم، حتی در شرکت­‌های مختلفی در ساوه، زرندیه، محلات، معادن در خود شهر اراک به خیلی از بخش‌­های مختلف مثل شرکت‌­هایی که در حوزه کشاورزی، بسته‌بندی فعال بودند مراجعه کرده و کمک‌هایی هم در رابطه با برگزاری مسابقات، تکمیل پروژه‌­ها و زیرساخت­‌ها در ورزش دریافت کردیم، در زمینه  اعزام  تیم­‌های ورزشی به مسابقات و برگزاری رویدادها هم  کمک‌هایی داشتند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی تصریح کرد:  منکر کمک این واحدها نیستیم، اما برای باشگاه‌داری حرفه‌ای در استان یا باید یک سرمایه کلانی انجام دهیم یا این که از واحدی مثل مجموعه نفتی کمک بگیریم، زیرا یک شرکت کوچک در این مجموعه‌ه­ا توان زیادی برای هزینه کردن در ورزش حرفه­‌ای ندارد و هزینه 200 یا 300 میلیونی نمی‌تواند زیاد کمک‌کننده باشد.

حقدادی با اشاره به کارگروه صنعت و ورزش تشکیل‌شده در زمان استاندار سابق گفت: برای استفاده بیشتر از ظرفیت صنایع و واحدهای صنعتی، استاندار قول مساعدت داده، در کارگروه صنعت و ورزش هم که در گذشته تشکیل می‌شد می‌توان گفت هیچ خروجی نداشت و مدیرکل سابق ورزش و جوانان در آن زمان تنها بود.

وی ادامه داد: باتوجه به این که بنده کارمند ورزش و جوانان، رئیس مرکز استان و شهرستان اراک و عضو آن کارگروه بودم و برنامه‌های کارگروه را می‌چیدم، تقریبا در کارگروه  جلسه‌ه­ا و نشست‌های خوبی با استاندار وقت برگزار شد ولی در عمل هیچ پشتیبانی از آن کارگروه نشد، اما هیچ نقدی ندارم.

کارگروه صنعت و ورزش در استان مرکزی تشکیل شدپتانسیل‌های بخش صنعت استان البرز در ورزش به‌کارگیری شود/پاک‌سازی محیط‌زیست با حضور قایق‌ها در سد و رودخانه کرجتیم نوجوانان استان مرکزی مقام دوم مسابقات کشتی آزاد قهرمانی کشور را از آن خود کرد

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی اضافه کرد: از ظرفیت خیران، بخش خصوصی و صنعت برای تکمیل پروژه‌ها و زیر ساخت‌هایی مثل زمین چمن شهرستان خمین، زمین چمن شهرستان محلات، آکادمی تخصصی تیر و کمان، سالن ورزشی خمین، سالن ورزشی تخصصی کشتی کمیجان که هنوز تکمیل نشده و 40 یا 50 درصد پیشرفت دارد و  تکمیل سالن ورزشی شهابیه استفاده شد، از بانک‌های استان هم کمک گرفتیم، یکی از بانک‌ها تعامل خوبی داشت و  400 میلیون تومان کمک کرد.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۸۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد

مصطفی رجبی مشهدی گفت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ۶۰۰ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشور‌های اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشور‌ها تا ۵ هزار مگاوات قابل افزایش است. تبادل برق با کشور‌های همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند.

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیر‌های انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (۵٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشور‌ها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • زنگ آغاز پویش ملی دوشنبه‌های ورزش و کار در استان مرکزی نواخته شد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد