Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-محسن هاشمی در جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: در آستانه فرارسیدن چهلمین سالروز بازگشت امام خمینی به ایران اسلامی و دهه فجر قرار داریم، چهلمین سال برای وجود انسانی و زندگی عقلایی، بلوغ و کمال شخصیت، رشد و توانمندی محسوب می‌شود و ما باید در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، حدیث بالندگی و بلوغ و تکامل انقلاب را برای نسل جدید و آیندگان جامعه روایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای شهر تهران گفت: روزگذشته، شاهد روایت عبارت زیبایی از این حکایت بودیم، گردهمایی اعضای شورای انقلاب که مادر تمامی مجامع قانونگذاری و تصمیم گیری جمهوری اسلامی محسوب می شود، نشان داد که خانواده انقلاب به رغم همه تفاوتها و اختلاف سلایق در نگرش و بینش ، ظرفیت همدلی و همراهی را دارد، حضور چهره ها و خانواده هایی که تلاش شد از قطار انقلاب پیاده شوند اما نشان دادند هنوز دل در گرو ایران اسلامی و انقلاب شکوهمند مردم دارند، بارقه امیدی بود که می تواند آغاز تقویت وفاق ملی وهمدلی در جامعه ما گردد.

محسن هاشمی گفت: واقعیت آن است که ساختن فردایی بهتر برای ایران و ایستادگی در برابر زیاده خواهی بیگانگان، جز با مشارکت وهمراهی همه آحاد واقشار و دلسوزان جامعه ممکن نمی شود و حذف سلیقه ای هر نگرش وتفکری از این مسیر، مانند کنده شدن آجر و ستونی از این بنای عظیم و حاصل رنج ملت وخون شهدای ایران زمین است.

وی افزود: چهلمین سال انقلاب را نباید تنها در جشن ومراسم وگرامیداشت محدود کرد، انتظار مردم از مسئولان فراتر از کلام وشعار است، انتظار بازگشت به آرمانها، خلقیات و مشی ابتدای انقلاب، در آزاد اندیشی، آرمانگرایی، مدارا و پیوند مردم ومسئولان است.

هاشمی گفت: البته مسئولان ارشد قضایی کشور نویدهای امیدوار کننده ای در مورد افزایش سعه صدر و مدارا در حاکمیت می دهند و امیدواریم هرچه سریعتر این نوید به عرصه اجرا برسد و شکافها و چالشهایی که بر وحدت و همدلی بخشی از مردم با حاکمیت ترک ایجاد کرده است، ترمیم گردد.

رییس شورای شهر تهران افزود: مدیریت شهری نیز باید در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، بلوغ خود را در کارامدی خدمت و عبور از سطحی گرایی وکلیشه سازی در فعالیت نشان دهد، ما دیگر منابع، انرژی ونیازی به فعالیتهای صوری وکلیشه روزمره نداریم، شهروندان به حق متوقع خدمت بهتر وتحول در ساختار مدیریت شهری هستند و مهمترین وظیفه ما امروز ، جلوگیری از ناامیدی مردم نسبت به ایجاد تغییر وتحول از طریق صندوقهای رای است.

وی گفت: باید نقائص خود را بپذیریم، سال گذشته ودر همین ایام عرض کردم که باید صدای اعتراض مردم را بشنویم وامروز خوشبختانه بسیاری از مسئولان به این نتیجه رسیده اند که بجای فرافکنی و خودداری از پذیرش مسئولیت، باید با مردم صادق باشند.

رییس شورای شهر تهران در ادامه گفت: سه ضلع مثلثی که باعث موفقیت انقلاب اسلامی گردید، هنوز می توانند نقش آفرینی کنند، لطف خداوند همچنان شامل حال این ملت فداکار است، مردم همچنان دلبسته آینده ایران و آماده تلاش برای فردایی بهتر برای فرزندانشان هستند و رهبری حکمیانه نظام نیز می تواند این جریان را بخوبی مدیریت کند، اگر نخبگان و بدنه مدیریتی کشور،از اختلافات، نگرش حذفی،سیاسی و باندی عبور کنند، می توانیم سطح بهتری از خدمت را به مردمی که لیاقتی بیش از وضعیت فعلی دارند، ارائه کنیم.

محسن هاشمی گفت: فردا اعضای محترم شورا و مدیران ارشد شهرداری تهران در مرقد امام خمینی، آغاز این اراده را به ظهور می رسانند.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۰۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند

محسن هاشمی در مطلبی با عنوان «فخر فروشی به سبک زاکانی» نوشت: خود را از همه برتر می‌داند و متکبرانه جمله «قوی‌ترین دوره مدیریت شهری» را به راحتی به زبان می‌راند.

به گزارش سازندگی، وی در مطلبی نوشت: آنچه هم اکنون در شهر تهران به عنوان حمل و نقل عمومی هر چند ناقص مورد استفاده عموم قرار می‌گیرد. سابقه‌ای حداقل صدو سی‌ساله داشته، چرا که مبنای مثل تعارف شاه عبدالعظیمی از خرید بلیط دو طرفه واگن دودی می‌آید. این سامانه حمل و نقل عمومی توسط ناصرالدین شاه قاجار با قراردادی به سبک BOT در سال ۱۲۶۶ در یک صفحه با شرکتی بلژیکی به اجرا در آمد و سال‌ها فاصله تهران تا شاه عبدالعظیم را خدمت‌رسانی می‌کرد.

اولین خودروی حمل و نقل عمومی مربوط به اواخر دوره قاجار است. در دوران پهلوی در سال ۱۳۳۱ شرکت واحد اتوبوسرانی تشکیل و در سال ۱۳۵۴ نیز شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) تأسیس و کلنگ مترو نیز برای ۴ خط مترو به طول ۶۰ کیلومتر در اوج انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۶ زده شد.

از پیروزی انقلاب تا امروز علی‌رغم مخالفت دلواپسان وقت با ادامه ساخت مترو، با همت و پیگیری مجمع نمایندگان تهران در مجلس به ریاست آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، کارگران، کارمندان و مدیران زحمات زیادی کشیده شد تا هم اکنون با ۷ خط مترو، ۱۵۹ ایستگاه و ۱۵۰۷ واگن، توانایی جابجایی حداقل ۳ میلیون سفر در روز به دست آمده و تهران مقام بیستم را در سامانه‌های حمل و نقل ریلی درون شهری جهان به خود اختصاص داده است.

این نتیجه با استفاده از اعتبارات بانکی، فاینانس یا یوزانس حداقل ۳ میلیارد دلاری و قراردادهای بین‌المللی انجام شده است؛ لذا تأمین سامانه حمل و نقل عمومی کارآمد از وظایف ذاتی مدیریت شهری بوده و احتیاج به این همه سروصدا و فخرفروشی ندارد.

شایان ذکر است براساس همین وظیفه در هر دوره خدماتی به سرانجام می‌رسد. از جمله در دوره پنجم شورا نیز ۴۰ کیلومتر از مترو و ۳۰ ایستگاه ۱۰۵ واگن اضافه شد. البته نتیجه ادامه فعالیت‌ها از دوره چهارم بود؛ و قرارداد ۱۰۵ واگن هم از ۲۵٪ قرارداد دوره‌های قبل بود؛ لذا این طور نیست که همه فعالیت‌ها منجر به نتیجه، مصادره به شخص شود.

برقی‌سازی حمل و نقل عمومی هم از دهه ۷۰ حداقل با ۱۰۰ اتوبوس برقی با کابل بالاسری به سرانجام رسید که بیش از سی سال و هم اکنون با ۶۴ اتوبوس مشغول به کار است؛ لذا مشخص است که پیشینیان که زاکانی خود را از همه برتر می‌داند و خدمات خود را بهترین عنوان می‌کند؛ و مبتکرانه جمله قوی‌ترین دوره مدیریت شهری را به راحتی به زبان می‌راند، مجدانه بیشتر از آنچه او با این همه سروصدا به صورتی قول آن را می‌دهد، به سامان رسانده‌اند. بدون پشتوانه قدرت در چهارچوب قانون کارنامه قابل عرضه‌ای دارند.

نگاهی به ایستگاه‌هایی که در طول ۲ سال گذشته افتتاح شد، این امر را به خوبی نشان می‌دهد. طراحی و مناقصه و کلنگ خط ۶ و ۷ مترو در سال ۱۳۸۶ به زمین زده شده. چهار دستگاه TBM برای اجرای آن تأمین و ساخت آن در بخش سیویل به حدود ۹۵٪ رسید. میوه رسیده آن از درخت تناور خطوط ۶ و ۷ چیده و با فخرفروشی و بدون یادی از پیشنییان به رخ مردم کشیده شد.

قرارداد ۶۳۰ واگن که با تبلیغات کاذب آن را هزار و اندی مطرح می‌کنند، مصوبه‌ای از سال ۱۳۹۵ دارد. مراحل قانونی مناقصه در اوج تحریم‌های ترامپی و با مخالفت‌های بازرسی کل کشور برای تعیین برنده مناقصه به سختی به امضای قرار داد رسیده. تخصیص سهمیه فاینانس و تصویب در بانک مرکزی ایران و بیمه خلقی چین و ابلاغ به دست اندرکاران دو طرف تا مرحله پیش پرداخت را پشت سر گذاشته، خوشبختانه در طول ۲ سال و نیم بخشی از پیش پرداخت داده شد. زحمات این حرکت کاملاً بدوش وزارت کشور، معاونت عمرانی و سازمان شهرداری‌ها بوده و اصولاً ربطی به شهرداری تهران ندارد؛ و باز پرداخت هم به عهده دولت است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردرای تهران از جشن تکمیل خطوط ۷گانه مترو خبر داده که سهم شهرداری فعلی نیم درصد هم نیست. البته خبری هم از شروع احداث ساخت خطوط ۸ و ۹ و ۱۰ و ۱۱ داده شد که جای تبریک دارد و اگر بودجه تأمین شود می‌تواند در ۱۵ سال آینده تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

به نظر آنچه هم اکنون بخشی از اعضای شورای شهر را عصبانی نموده. تبلیغات بی‌حد و بعضاً بی‌پشتوانه و بدون نتیجه برای این دوره شورا با قول‌های پی در پی و بی‌خبر گذاشتن اعضا از واقعیت‌ها می‌باشد. برای مثال پیش پرداخت ۶۳۰ واگن از ابتدای سال ۱۴۰۲ چند بار پرداخت شده اعلام شد؛ و از سهمیه فاینانس ۲۵٪ و ۵۰٪ تا ۱۰۰۰ واگن هم خبری نیست؟!

همیشه فخر فروشی مورد نکوهش بوده است. البته ذهن به سمت مال و جاه و مقام می‌رود. ولی این مقال فخر فروشی مدیران به پشتوانه قدرت حکومتی را مد نظر قرار داده است. سال‌ها پیش در بازدیدی، فردی گفت شهید نداده‌ایم تا مدیران فخر فروشی کنند و آن هم نه برپایه تخصص و تعهد و یا عملکرد قابل تقدیر، بلکه بر پایه اتصال به قدرت و خود را عاری از هرگونه پاسخگویی دیدن.

دیگر خبرها

  • چهره خندان ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری + عکس
  • تصاویری از علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم سالگرد شهید مطهری/ محسن هاشمی هم آمد
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • (تصاویر) ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری
  • انتقاد محسن هاشمی از زاکانی
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • تخریب قلعه «هری‌پاتر» در اوکراین (+عکس)
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • (ویدیو) تعریف متفاوت محسن هاشمی از فائزه، مهدی و میرحسین موسوی
  • سوال و جواب‌ کوتاه از محسن هاشمی درباره خواهرش! | فیلم