Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، رئیس موسسه ملی مرهم شامگاه سه شنبه در آیین اختتامیه فعالیت گروه پزشکی این موسسه در بیمارستان بزرگ شهرستان دزفول بابیان این خبر گفت: طی این ۲ روز سه رکورد ثبت شد، انجام ۶۵ عمل در یک روز، انجام ۶۰ عمل در روز بعد و انجام ۱۲۵ عمل در ۲ روز متوالی که رکورد این موسسه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 عبدالجلیل کلانتر هرمزی با بیان اینکه انجام ۵۰ عمل شکاف لب معادل کار یکسال دانشگاه علوم پزشکی تهران است، افزود: بیماران نیمه شب توسط پزشکان ویزیت شدند و نخستین عمل جراحی ساعت ۷:۳۰ صبح توسط یکی از قوی‌ترین گروه‌های جراحی پلاستیک، در بیمارستان بزرگ دزفول به صورت ۱۰۰ درصد رایگان انجام شد.

وی با بیان اینکه امروز رکورد پیشین این موسسه توسط تیم خودمان شکسته شد، گفت: رقیب ما گروه خنده است که سالانه ۵۰۰ میلیون دلار از هواپیمایی امارات دریافت می‌کند.

کلانتر هرمزی گفت: آخرین رکورد جهانی این موسسه، انجام ۶۲ جراحی شکاف لب وکام بود که در ایلام ثبت شده بود.

وی توضیح داد: این موسسه بیش از ۲۰۰ نفر عضو داوطلب دارد که در قبال ارایه خدمات درمانی، نه فقط از موسسه بلکه از هیچ جای دیگری حقوق دریافت نمی‌کنند.

کلانتر هرمزی افزود: موسسه ملی مرهم در سال ۱۳۸۷ با هفت نفر پزشک کار خود را آغاز کرد و اکنون تعداد اعضای آن به بیش از ۲۰۰ نفر رسیده؛ این موسسه سالانه ۱۰۰ پزشک را برای عضویت پالایش می‌کند تا طبق قوانین موسسه پذیرش شوند.

وی اظهار داشت: بیش از ۹ سفر از ۲۴ سفر این موسسه به استان خوزستان انجام شده و با توجه به این سفر‌ها تصور نمی‌کردیم هنوز این تعداد بیمار وجود داشته باشد.

رئیس موسسه ملی مرهم با بیان اینکه سفر به دزفول با درخواست ریاست دانشگاه علوم پزشکی دزفول قطعی شد، افزود: سفر به دزفول شهر موشک و سمبل مقاومت افتخاری برای این موسسه بود.

وی گفت: حدود ۶۰ نفر از پزشکان این موسسه متقاضی حضور در دزفول بودند که از بین آن‌ها ۴۸ نفر انتخاب شدند.

نایب رئیس هیات مدیره موسسه ملی مرهم نیز در حاشیه آئین اختتامیه فعالیت این گروه در بیمارستان بزرگ دزفول گفت: سفر به دزفول بیست و چهارمین سفر این گروه پزشکی است که با هماهنگی قبلی به مناطق محروم انجام شده است.

رحمت الله حافظی افزود: دراین سفر ۲ گروه از بیماران مدنظر بودند؛ یک گروه از این افراد، بیماران دارای شکاف کام و لب بودند که به دلیل نداشتن بضاعت مالی، عمل جراحی آن‌ها انجام نشده بود.

این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی اظهار داشت: گروه دوم بیماران با مشکلات اسکلتی، عضلانی و مفاصل بودند که توسط متخصصان طب فیزیکی و توانبخشی تحت درمان قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه سفر به دزفول سفری کوتاه، ولی پربار بود، افزود: بیماران جراحی شده در دزفول از ۴۰ شهر استان بودند، چهار متخصص طب فیزیکی و توانبخشی، ۲ نفر دستیار این رشته و یک پزشک عمومی در مجموعه تیم توانبخشی ما حضور داشتند که کار خدمت رسانی به بیماران را با هماهنگی قبلی با کمیته امداد، بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش انجام دادند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و شهید بهشتی بیان کرد: اعضای این تیم پزشکی در مدت ۲ روز از صبح تا شب به انجام عمل جراحی و ویزیت بیماران پرداختند.

وی با بیان اینکه اغلب بیماران این گروه از ناحیه کمر و زانو مشکل داشتند، گفت: برخی از این بیماران از بدو تولد دچار مشکل بودند که مورد مداوا قرار گرفتند.

حافظی افزود: برای مواردی که نیاز بود نوار عصب و عضله گرفته شد و براساس تشخیص، درمان ادامه پیدا کرد و برخی از آن‌ها نیز نیاز به آزمایش داشتند که آزمایش‌ها انجام شد و جراحی‌ها براساس جواب این آزمایشات و تست‌های پاراکلینیکی صورت گرفت.

وی اضافه کرد: برخی بیماران نیز نیاز به اعزام به تهران داشتند که محل اسکان، تغذیه و مراحل درمان این افراد در تهران نیز به صورت کاملا رایگان تامین خواهد شد.

این عضو موسسه مرهم اظهار داشت: برای نخستین بار تمام مراحل ثبت نام بیماران و ویزیت به صورت الکترونیکی انجام شد و بیماران امکان پیگیری داشتند.

وی افزود: درمجموع ۲۹۸ ویزیت، ۳۷ نوار عصب و عضله، ۳۱ مورد تزریق داخل مفصلی و ۱۰۶ مورد آموزش ورزش‌های لازم به بیماران در این سفر انجام شد.

حافظی سفر به دزفول را سفری بسیار خوب دانست و گفت: خدمت به مردم مقاوم و ایثارگر دزفول توفیقی بود که نصیب گروه مرهم شد و امیدواریم شرایط برای انجام سفر‌های مشابه در سایر نقاط محروم نیز فراهم شود.

وی با بیان اینکه حدود ۱۵ بیمار برای مراجعه به تهران ثبت نام شده اند، افزود: بیمارستان بزرگ دزفول در حد امکان، فضا و اتاق عمل را در اختیار این تیم پزشکی قرار داد که این همکاری منجر به ثبت رکوردی جهانی شد.

وی افزود: در سفر قبلی که در ایلام انجام شد با توجه به اینکه مدت زمان سفر طولانی‌تر بود حدود ۹۵۰ ویزیت انجام شده بود، ولی سفر دزفول ۲ روزه بود که در این مدت کم اقدامات گسترده‌ای انجام شد.

حسین محمدی متخصص توانبخشی موسسه ملی مرهم نیز به خبرنگار ایرنا گفت: این دومین سفری بود که من در گروه مرهم به مردم محروم خدمت کردم، حوزه کاری من ویزیت بیمارانی بود که دچار بیماری‌هایی مانند اسکلت عضلانی، گردن درد، کمر درد، شانه درد، درد زانو و معلول یا مبتلا به فلج نخاعی و ... بودند.

این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی اظهار داشت: این تیم پزشکی علاوه بر ویزیت بیماران، تزریق داخل مفصلی، نوار عصب عضله، تصویربرداری مانند ام آر آی و سایر اقدامات را انجام دادند.

احمد اقبالی زارج متخصص بیهوشی اطفال و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی نیز گفت: بیهوشی بیماران شکاف کام به ویژه اطفال نسبت به بیماران معمولی دشوارتر است.

وی افزود: این بیماران در شهرستان‌ها به ندرت تحت بیهوشی قرار می‌گیرند و بیشتر برای این کار به مراکز دارای متخصص بیهوشی اطفال شهر‌های بزرگی نظیر تهران و شیراز مراجعه می‌کنند.

این متخصص بیهوشی اطفال گفت: این عمل‌ها هزینه‌های بالایی به میزان ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال دارند که این تیم کاملا رایگان برای بیماران انجام دادند.

تیم موسسه خیریه پزشکی مرهم هفتم تا نهم بهمن در دزفول به بیماران درگیر با عارضه شکاف لب و کام خدمات درمانی ارایه داد.

 

منبع:ایرنا

انتهای پیام /ی

 

انجام عمل شکاف لب در دزفول رکورد زد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۴۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • جم رکورد فروش را شکست
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • شکست رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج ایستگاه شهید سلطانی افتتاح می شود
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • شاملا رکورد فروش را جابجا کرد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • رکورد جهانی ارتفاع پرواز با این پرنده زده شد