Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-04@09:01:14 GMT

تاثیر چای بر تغییرات ژنی

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۶۵۴۳۱

تاثیر چای بر تغییرات ژنی

رکنا: نوشیدن چای بر ژن ها تاثیرگذار هستند.

محققان دریافتند نوشیدن چای بر ژن‌های زنان تاثیر می‌گذارد. نوشیدن چای بسیار لذت‌بخش است و افراد بسیاری در جهان علاقه به نوشیدن آن دارند، اما مطالعات جدید نشان داده است که نوشیدن چای منجر به تغییر بیان ژن در زنان می‌شود.

بررسی‌های انجام شده در دانشگاه اوپسالا در سوئد حاکی از آن است که نوشیدن چای منجر به تغییرات اپی‌ژنتیک در زنان می‌شود که با سرطان و سوخت‌وساز هورمون استروژن در ارتباط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان در حال بررسی این موضوع هستند که بدانند آیا تغییرات اپی‌ژنتیک در برابر سرطان محافظت‌کننده است؟

تحقیقات قبلی نشان داده است، آنچه می‌خوریم و می‌نوشیم، بیان ژن را تغییر می‌دهد. نتایج مطالعات انجام شده در سال گذشته نشان داد رژیم غذایی معمولی هم با تغییر باکتری‌های روده منجر به تغییرات اپی‌ژنتیک می‌شود.

محققان بر روی مصرف چای و قهوه - دو نوشیدنی محبوب در ایالات متحده- بررسی و اظهار کردند: ممکن است که این نوشیدنی‌ها منجر به تغییرات اپی ژنتیک در زنان و مردان شود.

این بررسی بر روی 3096 بزرگسال در اروپا انجام شد.

یافته‌ها نشان داده است مصرف چای منجر به تغییر بیان ژن‌های DNAJC16 و TTC17 می‌شود که با متابولیسم استروژن و سرطان مرتبط است.

این مطالعه همچنین نشان داد که مصرف چای در ژن مردان تغییر ایجاد نمی‌کند.

این آزمایش نیاز به بررسی و مطالعه بیشتر دارد.

نتایج تحقیق در نشریه Human Molecular Genetics آمده است.

اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: سرطان قهوه چای رژیم غذایی ژن تحقیق تحقیقات عکس فیلم پدر پسر بیمارستان تهران زن مادر دستگیری مرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۵۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، علی کرمی فوق تخصص مهندسی ژنتیک در خصوص تأثیرات میکروپلاستیک‌ها در سلامتی انسان، بیان کرد: متأسفانه نتایج تحقیقات بیانگر وجود میکروپلاستیک‌ها در تمام بافت بدن انسان‌ها از جمله خون، کبد، کلیه، ادرار، دستگاه گوارش و از همه دردناک‌تر در جنین است و علاوه بر تأثیر در اختلالات هورمونی وارد یک عرصه بسیار خطرناکی همچون تغییر جنسیت، نازایی و تغییر هورمون‌ها شده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین میکروپلاستیک‌ها در بروز سرطان‌ها، سندروم‌های متابولیک و اختلال در حوزه میکروبیوم معده اثرگذارند که تأثیرات جبران ناپذیری بر دستگاه گوارش و اختلال در تمام نواحی بدن دارند.

کرمی گفت: به واسطه استفاده گسترده کشاورزان از پلاستیک این میکروپلاستیک‌ها به چرخه غذایی وارد شده و باید اقدامات مؤثری در این خصوص صورت گیرد که در صورت عدم به‌کارگیری اقدامات لازم نسل آینده با بحران‌های همچون نازایی و انواع سرطان‌ها رو به رو خواهند شد.

وی با اشاره به ظرفیت صدا و سیما در راستای اطلاع رسانی گسترده، بیان کرد: رسانه‌ها به عنوان مرجع فرهنگ سازی و اشاعه خبر توانایی اطلاع رسانی برای تمامی اقشار به خصوص کشاورزان و همگام سازی مردم را جهت کاهش یا حذف پلاستیک را دارند.

کرمی با اشاره به اقدام مشترک سازمان حفاظت محیط زیست و چند نهاد دولتی و اقتصادی دیگر در خصوص کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی تصریح کرد: این حرکت خوب و تأثیرگذار است اما باید ادامه دار باشد و به لحاظ قانونی دارای پشتوانه باشد تا بتوان به هدف کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی نزدیک تر شد.

کد خبر 6094500

دیگر خبرها

  • لغزندگی خیابان و بی احتیاطی راننده منجر به فوت پاکبان در مشهد شد
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین