Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات ‌اردبیل گفت: با توجه به برخی مشکلات در پوشش تلفن همراه در مناطق مرزی به دلیل رومینگ برنامه‌ریزی شده تا ۸۶ روستای مرزی استان زیرپوشش تلفن همراه قرار گیرد تا مشکلات در این حوزه برطرف شود. ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهروز رزمی پیش از ظهر امروز در  جلسه بررسی مشکلات آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی.تی در بخش هیر اردبیل اظهار داشت: از 44 روستای بخش هیر تمامی روستاها دارای تلفن ثابت خانگی هستند و تعداد 26 روستا تحت پوشش تلفن همراه بوده  و تعداد 21 روستا نیز دارای اینترنت پرسرعت روستایی هستند.

وی با اشاره به برنامه‌های انجام شده در شهر هیر و برقراری رومینگ در روستاهای این بخش بیان کرد: امسال 13 روستای این بخش از طریق رومینگ شبکه WLL روستایی از پوشش ایرانسل برخوردار شده‌اند و تا خردادماه سال آینده تعداد 17 روستای این بخش از نعمت اینترنت پرسرعت و تعداد هفت روستای این بخش از پوشش تلفن همراه برخوردار خواهند شد.

زمینه اشتغال برای 2900 نفر در حوزه فناوری اطلاعات در اردبیل فراهم شدسرمایه‌گذاران حوزه فناوری اطلاعات در اردبیل حمایت می‌شوندسرمایه‌گذاران حوزه فناوری اطلاعات در اردبیل حمایت می‌شوند

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل افزود: با توجه به برخی مشکلات در پوشش تلفن همراه در مناطق مرزی به دلیل رومینگ برنامه‌ریزی شده تا 86 روستای مرزی استان زیرپوشش تلفن همراه قرار گیرد تا مشکلات در این حوزه برطرف شود.

رزمی از زیرپوشش قرار گرفتن 530 روستای استان اردبیل تا پایان خردادماه سال آینده از پوشش نسل چهارم اینترنت خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر تمامی 26 شهر استان دارای پوشش نسل سوم و چهارم تلفن همراه بوده و تلاش می‌کنیم تا در روستاها نیز این امکان برقرار شود.

 نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با قدردانی از فعالیت های مجموعه آی.سی.تی استان با محوریت اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اقدامات انجام شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان اردبیل کاملا چشمگیر بوده و باید سعی شود تا دامنه خدمت‌رسانی به مردم را گسترش دهیم.

صدیف بدری افزود: مقرر شد تمامی 44 روستای این بخش با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، فرمانداری شهرستان اردبیل و بخشداری شهر هیر از لحاظ آخرین وضعیت ارتباطی مورد پایش میدانی قرار گرفته و نتیجه به بنده ارائه شود تا کاستی‌ها در این حوزه پیگیری شود.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۶۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت از افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم همراه اول در ۳ روستای گردشگرپذیر سطح بخش خبر داد.

باقر صدیقی ۱۳ اردیبهشت‌ماه در دیدار با مدیر مخابرات نیشابور اظهار کرد: اجرا و تحقق پروژه‌های مخابراتی در حوزه انتقال می‌تواند زیرساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی و بهداشتی فرهنگی را در منطقه فراهم آورد.

وی از افزایش پوشش اینترنت ۴G  در ۳ روستای سطح این بخش خبر داد و اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و همکاری مدیریت مخابرات نیشابور، پوشش اینترنت نسل دوم به نسل چهارم ۴G  در روستاهای گردشگرپذیر کلیدر، خایسک و فهنه از توابع بخش سرولایت افزایش یافت.

صدیقی عنوان کرد: این افزایش به منظور بهبود کیفیت و عملکرد سرویس دیتا انجام و علاوه بر روستائیان عزیز، زائران و گردشگرانی که به روستاهای مذکور سفر می‌کنند از این خدمات بهره‌مند خواهند شد.

نماینده عالی دولت در سرولایت خاطرنشان کرد: توسعه و تقویت پهنای باند اینترنت مخابرات، شرایط دسترسی سریع‌تر مشتریان به محتواهای موجود در فضای مجازی، کاهش ترافیک، بهبود کیفیت و سرعت در انتقال داده‌ها را فراهم می‌سازد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته، پهنای باند ورودی بخش سرولایت با نصب تجهیزات جدید از ۶۰۰MB به ۱۰GB  افزایش یافت، تصریح کرد: اجرا و تحقق پروژه‌های مخابراتی در حوزه انتقال می‌تواند زیرساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی و بهداشتی فرهنگی را فراهم آورد.

مدیر مخابرات نیشابور نیز در ادامه گفت: همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم و در راستای توزیع عادلانه خدمات مخابراتی و ایجاد بستر ارتباطی سامانه شاد در نقاط روستایی این اقدام صورت گرفت.

موسی‌آبادی افزود: با نصب و راه‌اندازی تجهیزات تکنولوژی ۴G به طور همزمان و در روز معلم، روستاهای کلیدر، خایسک و فهنه بخش سرولایت، تحت پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول قرار گرفتند.

وی گفت: اعتبار هزینه شده در هر روستا با تجهیزات زیرساختی حدود ۱۱ میلیارد ریال بر اساس هزینه‌های سال قبل محاسبه و اعلام شده است.

مدیر مخابرات نیشابور راه‌اندازی ۶ سایت همراه اول، چهار سایت ایرانسل و همچنین نصب و راه‌اندازی اینترنت پرسرعت خانگی در اکثر روستاهای بخش را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد و افزود: علی‌رغم اقدامات صورت گرفته اما هنوز هم مشکلاتی در سطح این بخش وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت