Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج  از قم، علی باقری شامگاه چهارشنبه در سلسه نشست‌های سیاسی صراط که در مدرسه علمیه امام محمدباقر (ع) برگزار شد، اظهار داشت: در مسائل سیاسی موجود در کشور دو نوع نگاه متضاد وجود داشته که نگاه سیاسی نخست ناظر به نگاه امام راحل و ورود دین به حاکمیت است و نگاه دوم نیز نگاه غیر امام راحل و ناظر به ایالات‌متحده امریکا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از ابتدای انقلاب اسلامی نزاع فکری بین این دو نوع نگاه متفاوت وجود داشته و انقلابی ماندن حوزه علمیه نیز از این منظر از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است، عده‌ای معتقدند تمام مشکلات ایران به دلیل مخالفت سیاست خارجی ایران با آمریکا و اسرائیل ناشی شده و اگر این سیاست کنار گذاشته شود در‌های توسعه و رونق اقتصادی به روی کشور گشوده می‌شود.

معاون دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی عنوان کرد: واقعیت مسئله این است که در هرکجا که سیاست خارجی ایران باسیاست‌های امپریالیستی مخالفت کرده و در برابر آن ایستاده موفقیت و پیشرفت‌های بیشتری را به دست آورده است. عامل اصلی پیروزی و موفقیت ایران در مسئله جنگ ۸ ساله باور‌های دینی و نگاه‌های برخاسته از دین بود.

عضو سابق تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای با اشاره به مبحث جبهه مقاومت اسلامی ابراز کرد: بسیاری از شهدای مدافع حرم به‌صورت داوطلبانه در برابر دفاع از حریم اهل‌بیت (ع) راهی سوریه و عراق شده‌اند که دراین‌بین باور‌های دینی و اعتقاد به آموزه‌های دینی عامل اصلی این حضور بوده است.

باقری ادامه داد: اروپا سرمایه‌گذاری در ایران را در مرحله نخست درگرو کنار گذاشتن برخی اقداماتی می‌دانست که دولت حاضر به کنار گذاشتن آن‌ها شد، اما بعد از گذشت شش سال این سؤال مطرح است که با زیر گردن نهادن خواسته‌های اروپا و امریکا آیا توسعه اقتصادی ایران بهبود پیداکرده و وضعیت معیشتی مردم بهتر شده یا وضعیت حاکم نسبت به گذشته بدتر شده است؟.

معاون دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی با اشاره به برخی از موفقیت‌های انقلاب اسلامی ابراز کرد: در عرصه رفاه، علم، فناوری، هسته‌ای و شاخه‌های دیگر علمی پیشرفت‌های قابل‌توجهی در کشور اتفاق افتاده است، انقلاب در مسئله هسته‌ای به قلب اتم رفته و در مسئله هوافضا نیز به دل آسمان راه پیداکرده درحالی‌که در هیچ‌کدام از این مباحث سرمایه‌گذاری غربی صورت نگرفته و صرفاً با مدیریت جهادی و اعتقاد به باور‌های عمیق دینی اتفاق افتاده است.

عضو سابق تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای تأکید کرد: غرب برای اینکه در ایران سرمایه‌گذاری کند می‌خواهد ایران هزینه‌های ناشی از آن را بپردازد، هزینه این قبیل سیاست‌های غربی عدم ورود ایران به صنایع دفاعی، هسته‌ای، نانو و مسائلی از این قبیل است. حقیقت این است که دین کارآمدی دین را تضمین می‌کند، جلوه کارآمدی دین در کشور صنعت هسته‌ای و جلوه ناکارآمدی نگاه به غرب صنعت خودرو و انبوهی از مشکلات موجود در این صنعت است، باوجوداینکه بیش از ۵۰ سال از ورود صنعت خودرو به ایران گذشته، اما همچنان نماد خودرو در ایران پرایدی بوده که جای هیچ‌گونه حرفی درباره آن نیست.

وی تصریح کرد: برای توسعه واقعی کشور راهی جز توسعه صنعت موشکی و هسته‌ای نیست چراکه این قبیل علوم آینده انرژی کشور را تضمین می‌کند، اما جریان مرعوب غرب متأسفانه در راستای تعطیلی و حذف این صنایع مهم آن‌هم به‌صورت دائمی هستند. برخی بند‌های برجام در مسئله هسته‌ای سبب شده تا امکان نگارش مقاله و تحقیق و توسعه درباره علم هسته‌ای از دانشمندان کشور سلب شود.

باقری ابراز کرد: خطر واقعی در مورد مسئله هسته‌ای این است که باسیاست‌های برجامی دولت نیروی انسانی و دانشمندان این عرصه ناکارآمد شده و امکان توسعه و تحقیق از آن‌ها سلب می‌شود، اگر این نسل از دانشمندان هسته‌ای به این صورت عمر خود را سپری کنند چندین دهه طول می‌کشد تا دانشمندان دیگر جای آن‌ها را بگیرد.

معاون دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اهمیت صنعت موشکی اضافه کرد: توسعه صنعت موشکی بهترین راهکار برای مقابله و جلوگیری از بروز جنگ است چراکه این صنعت باقدرت بازدارندگی خود مانع از دست‌اندازی و طمع کشور‌های استکباری می‌شود، توسعه صنعت هسته‌ای اقدامی عقلانی و کاملاً سنجیده‌ای است.

عضو سابق تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای تأکید کرد: در برخورد با غرب هم نگاه افراط و هم نگاه تفریطی هر دو اشتباه و غلط بوده و باید مسیری میانه و هوشمندانه‌ای را در مواجهه غرب در پیش گرفت، امروز آمریکا و غرب مرکز عالم نیست و با انبوهی از مشکلات روبه‌رو است، اما همچنان برخی از دولتمردان در مواجهه با غرب و اروپا به‌شدت دچار انفعال و تحت تأثیر هستند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۳۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا

  عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدم و تجارت دیروز در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود. وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد -برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد. وزیر صمت با بیان این‌که رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد -*برد توسعه دهیم. وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است. علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس‌دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد. وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است، یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست. وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات 
داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم. 
وی ادامه داد: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج و به یک رویداد کاری تبدیل شود از این‌که امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفا تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم. 

دیگر خبرها

  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت ما نباشند، پای روایت دشمن می‌نشینند»
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح های عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می‌آیند
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند