Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار آقادادی تولید ۲۰ نوع پهپاد، تربیت ۲ هزار متخصص و صرفه جویی ۳۶۰ میلیون دلاری در حوزه قطعه سازی گلوگاهی را بخشی از دستاوردهای صنعت دفاعی کشور در سال های پس از پیروزی انقلاب برشمرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، سردار «حسینعلی آقادادی» مهمان برنامه شب گذشته (چهارشنبه 10 بهمن ماه) برنامه تیتر امشب بود و در این برنامه درباره توانمندی های ایران در حوزه دفاعی پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: «پیش از انقلاب اسلامی عمده کاری که ما می‌توانستیم بکنیم در سطح اورهال و تعمیرات جزئی و تکنیسنی بود، اما بعد از انقلاب با خروج مستشاران زیر سایه تجربه‌های دوران دفاع مقدس و تحت فشار‌های تحریم دشمنان به تدریج توانستیم خلا‌های مدیریتی را پر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 

جانشین سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به تربیت بیش از 2 هزار نیروی انسانی متعهد، متخصص و انقلابی در حوزه طراحی و تولید صنایع دفاعی گفت: «صنعت هوایی از اول انقلاب تحریم شد. در وهله اول شروع به قطعه سازی برای صنعت هوایی کردیم، بعد در دهه هشتاد با کسب تجربه از دفاع مقدس وارد حوزه طراحی هواگرد‌ها (هواپیما‌ها و بالگرد‌ها و پهپادها) شدیم. در دوره سوم یعنی دهه ۹۰ (از ۸۰ تا ۹۰) دستاورد‌های دانش طراحی را عملیاتی کردیم و توانستیم حدود ۲۰ نوع پهپاد تولید کنیم و تحویل نیرو‌های مسلح دهیم.»

 

سردار آقادادی با بیان اینکه در حوزه تولید هواپیما هم ابتدا هواپیما‌های سبک را تولید کردیم و هواپیما‌های موجود را ارتقا دادیم، گفت: «در دوره بعد هواپیما‌های مختلف در کلاس‌های متفاوت ساختیم که این دستاورد به ساخت و تولید جنگنده پیشرفته کوثر رسید. همچنین نخست بالگرد‌های موجود ارتقاد داده و تسلیح شد بعد به طراحی و تولید انواع بالگرد منطبق با همه استاندارد‌های بین المللی شدیم.»

 

جانشین سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع صرفه جویی ۳۶۰ میلیون دلاری در حوزه قطعه سازی گلوگاهی با ساخت ۲۰۰ هزار قطعه را از دیگر دستاووردهای حوزه صنایع دفاعی برشمرد و گفت: «در حوزه پهپادی هم به بالاترین سطح رسیده ایم و و علاوه بر ساخت جنگنده پیشرفته کوثر در حوزه ساخت موتور‌ها و پیشرانه‌ها نیز موفق شدیم با اتکا به توان داخلی موتور ملی اوج را بسازیم.»

 

 

بنابراین گزارش، امیر «شاهرخ شهرام»، مدیرعامل صنایع الکترونیک وزارت دفاع نیز به عنوان دیگر مهمان این برنامه به پیشرفت‌های چشمگیر صنعت دفاعی و الکترونیکی کشور در مقایسه با قبل از انقلاب اشاره کرد و گفت: «در حوزه اپتیک و الکترواپتیک قبل از انقلاب چیزی نداشتیم، ولی الان دوربین‌های دید در شب و حرارتی با دقت بسیار بالا در سطح انفرادی و نیز با قابلیت نصب روی انواع سامانه‌های زمینی و هوایی تولید می‌کنیم که توان و قابلیت‌های عملیاتی نیرو‌های ما را بسیار بالا می‌برد.»

 

وی ادامه داد: «در حال حاضر نرم افزار‌های لازم تمام سامانه‌های الکترونیکی و دیجیتالی را خودمان تولید می‌کنیم.»

 

مدیر عامل صنایع الکترونیک وزارت دفع با اشاره به اینکه ما از ظرفیت‌های موجود داخلی به درستی استفاده کرده و توانسته ایم نرم افزار‌های مختلف را در همه حوزه‌ها تولید و صادر کنیم، گفت: «با این کار اساس ایجاد ارتباط امن را مهیا کردیم و در این راه از تجربه‌های دفاع مقدس، از تجربه و دانش پیشکسوت‌ها و نخبگان دانشگاهی به خوبی بهره برده ایم.»

 

امیر شهرام در بخش دیگری از صحبت هایش به دستاوردهای دفاعی کشور در حوزه «پاد» اشاره کرد و گفت: «در حوزه «پاد» نیز پیشرفت فوق العاده داشتیم. پاد برای مقابله با جنگ الکترونیکی و سیستمی است که روی هواپیما نصب می‌شود و می‌تواند جنگ الکترونیک ایجاد و رادار‌های دشمن را مختل و دید راداری هواپیما‌های آن‌ها را کور کند.»

 

 

«سید مجید هدایت»، مدیرعامل سازمان توسعه صنایع انرژی وزارت دفاع نیز در این برنامه خبری با اشاره به دستاوردهای کشورمان در حوزه دفاعی در سال های پس از پیروزی انقلاب آنها را مرهون اتکا به توان داخلی و نیرو‌های متعهد و انقلابی و کم توقع دانست و تاکید کرد: «در حوزه پهپاد هیچ کسی یا کشوری حتی یک پهپاد به ما نداد و خودمان آن را طراحی و تولید کردیم.»

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر به قدرت طراحی پیشرفته و نوآوری‌ها بزرگ در فناوری‌های دفاعی رسیده ایم، تصریح کرد: «در زمینه باطری و ذخیره ساز‌ها بزرگترین تولید کننده غرب آسیا هستیم. همه باطری‌ها از ۴۰۰ میلی آمپر تا ۱۴۰۰۰ آمپر را خودمان تولید می‌کنیم که عمده مصارف آن‌ها در حوزه دفاعی و نظامی است.»/

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان دهه فجر استان بوشهر اصفهان نشست خبری انقلاب اسلامی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی روزنامه شیراز ارزانی صنایع دفاعی وزارت دفاع ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی

استاندار یزد نساجی و پوشاک از مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی در سند یزد نوین دانست و گفت: یکی از هدفگذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین آلات نساجی» است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، در آئینی با حضور مهران فاطمی؛ استاندار یزد سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و محصولات صنعت نساجی و پوشاک در استان افتتاح شد.

مهران فاطمی، استاندار یزد در حاشیه بازدید از نمایشگاه، به سبقه تاریخی یزد در حوزه هنر صنعت نساجی اشاره کرد و گفت: حوزه نساجی و پوشاک؛ یکی از مهمترین محورهای توسعه صنعتی یزد و سند یزدنوین بوده و مسائل مربوط به آنها با جدیت پیگیری می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید؛ با مشارکت مردم»، خاطرنشان کرد: بخش نساجی و پوشاک از بهترین بخش‌هایی است که با جلب مشارکت مردم، می‌توان در آن جهش ایجاد کرد.

استاندار یزد با اشاره به نگاه ویژه مجموعه مدیریتی استان به حوزه نساجی و پوشاک، تصریح کرد: در راستای رونق فعالیت‌های این حوزه، ضمن ارائه تسهیلات مورد نیاز، پیگیری‌های لازم برای حل مسائل موجود به ویژه در حوزه صادرات انجام می‌شود.

فاطمی در ادامه یکی از رویکردهای مورد پیگیری در استان را حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان دانست و افزود: یکی از هدفگذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین آلات نساجی» است.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان در همین راستا خاطرنشان کرد: در راستای تحقق هدف‌گذاری مذکور، حمایت‌های لازم از شرکت‌های فعال در این حوزه انجام خواهد شد.

استاندار یزد در پایان خاطرنشان کرد: امید است در پرتو اقدامات مورد پیگیری، استان یزد در حوزه صنعت نساجی، به روزهای اوج خود بازگردد و روز به روز گسترده‌تر شود.

کد خبر 750198

دیگر خبرها

  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران