Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس ستاد اجرای برجام با یکی از معاونان پارلمان بلغارستان پیرامون تحولات مناسبات دوجانبه، راه‌های تقویت و گسترش روابط، مسائل منطقه‌ای و بین المللی دیدار و گفت‌وگو کرد. گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ سید عباس عراقچی که اخیرا به برخی کشورهای اروپایی سفر کرده است، در ادامه رایزنی‌های سیاسی، اقتصادی و پارلمانی با مقامات مختلف بلغارستان با آقای «وسلین مارشکی» یکی از معاونان پارلمان این کشور پیرامون تحولات مناسبات دوجانبه، راه‌های تقویت و گسترش روابط، مسائل منطقه‌ای و بین المللی دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس ستاد اجرای برجام همچنین روز چهارشنبه با نایب رییس مجلس بلغارستان و اعضای گروه دوستی پارلمانی دو کشور دیدار و گفت وگو کرد.

عراقچی در این دیدار ضمن ابلاغ سلام گرم علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی به رییس مجلس بلعارستان، به تداوم رایزنی‌های پارلمانی میان دو کشور اشاره و بر لزوم تقویت آن در راستای گسترش همکاری سیاسی و اقتصادی دو کشور تاکید کرد.

امیل خریستف نایب رییس مجلس بلغارستان نیز ضمن تاکید بر حمایت کامل پارلمان از تداوم رایزنی‌های سیاسی و پارلمانی دو کشور، توسعه و تحکیم مناسبات به ویژه در زمینه اقتصادی و تجاری و نیز جانبداری از برجام اظهار داشت: باید از ظرفیت‌های اقتصادی موجود در روابط دو کشور به ویژه در زمینه‌های اقتصادی، حمل و نقل، کشاورزی و ... حداکثر بهره برداری صورت پذیرد و در این راستا بر آمادگی پارلمان بلغارستان برای تسهیل همکاری میان دو کشور تاکید کرد.

در این دیدار تعدادی از نمایندگان مجلس بلغارستان با اشاره به علایق مشترک فرهنگی و تمدنی، آمادگی خود را جهت توسعه و تعمیق روابط دوجانبه در کلیه عرصه‌ها مورد تاکید قرار دادند و از ایران به عنوان لنگرگاه ثبات و امنیت در منطقه خاورمیانه یاد کردند.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه روز سه شنبه نیز در «براتیسلاوا» - پایتخت اسلواکی - با معاونان وزیر امور خارجه و وزیر اقتصاد این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

عراقچی در این دیدار‌ها در خصوص توسعه مناسبات دوجانبه بویژه همکاری‌های اقتصادی و سیاسی و همچنین تحولات مهم منطقه‌ای و جهانی به تبادل نظر پرداخت.   همچنین در این دیدارها، ضمن ابراز امیدواری به نهایی شدن هر چه سریع‌تر سازوکار مالی اروپایی برای پوشش همکاری‌های اقتصادی، بر حمایت از توسعه همکاری‌های دوجانبه تاکید و آمادگی طرف اسلواک برای تداوم همکاری‌ها و رایزنی‌ها اعلام شد.   پیش‌ از آن نیز عراقچی در ادامه سفر به برخی کشورهای اروپایی، با دبیر کل (قائم مقام) وزیر امور اقتصادی و دیجیتال اتریش نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار دو طرف ضمن مروری بر تحولات مثبت روابط دوجانبه به ویژه سفر رئیس جمهور سابق اتریش به کشورمان در سپتامبر ۲۰۱۵ و سفر رئیس جمهور ایران در ژوئیه ۲۰۱۸ به اتریش، از روند رو به رشد همکاری‌های اقتصادی به ویژه افزایش قابل توجه حجم مبادلات بازرگانی بین دو کشور ابراز خرسندی کردند.   عراقچی رئیس ستاد اجرای برجام در این دیدار ابراز امیدواری کرد با راه اندازی SPV(کانال مالی ایران - اروپا) از سوی کشور‌های اروپایی و بهره‌برداری از آن، بنگاه‌های اقتصادی دو کشور بتوانند همکاری‌های خود را بیش از پیش توسعه و تعمیق بخشند.

استرل نیز ضمن یادآوری تعاملات دو کشور در چارچوب کمیسیون مشترک اقتصادی، بر حمایت دولت و وزارت امور اقتصادی و دیجیتال اتریش از گسترش همکاری‌های اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.   عراقچی در جریان سفر به کشورهای اروپایی با آقای «شیدر» رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس اتریش نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.   در این دیدار که تعدادی از اعضای کمیسیون از جمله رئیس گروه دوستی پارلمانی دو کشور حضور داشتند طرفین در خصوص مناسبات دوجانبه بویژه همکاری‌های پارلمانی، تحولات منطقه‌ای و جهانی گفت‌وگو کردند.   آقای شیدر ضمن اشاره به اهمیت حفظ برجام، توسعه روابط دوجانبه و اهمیت نقش ایران در منطقه، بر تداوم رایزنی‌های پارلمانی با ایران تاکید کرد.   وی همچنین با ابراز خرسندی از موافقت مجلس شورای اسلامی برای سفر هیئت پارلمانی اتریش به تهران اظهار داشت مایلیم با مقامات ایرانی پیرامون مناسبات دوجانبه و منطقه‌ای گفت‌وگو‌های بیشتری داشته باشیم.
عراقچی نیز با تقدیر از مواضع سازنده اتریش درباره برجام، از تاخیر زیاد اروپا در راه اندازی ساز و کار مالی با ایران انتقاد کرد و افزود: بهم خوردن تعادل برجام، تبعات زیادی را برای منطقه، اروپا و جهان در پی خواهد داشت. دولت آمریکا بدلیل دوری از منطقه درکی از شرایط ندارد و اروپا باید مسئولیت تاریخی خود را انجام دهد.   برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به برجام پس از ۲۲ ماه مذاکرات رسمی و فشرده ۲۳ تیر ۹۴ بین ایران، اتحادیه اروپا و گروه ۵+۱ در شهر وین - پایتخت اتریش - منعقد و ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ رژیم آمریکا از آن خارج شد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سید عباس عراقچی معاون سیاسی ظریف رئیس ستاد اجرای برجام سفر به کشورهای اروپایی مناسبات دو جانبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۴۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم

به گزارش جماران؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.

داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • تاکید وزرای دفاع ایران و بلاروس بر اجرای
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم