Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه اصفهان گفت: باید با آموزش و پرورش مفاهمه‌نامه امضا کرد تا در مدارس جلساتی برگزار شود و به تمامی سوالات دانش آموزان درباره فضای مجازی و مسائل روز جامعه پاسخ داد. ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۸ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید یوسف طباطبایی نژاد ظهر امروز در همایش کرسی‌های آزاداندیشی حوزه‌های علمیه اظهار داشت: کرسی آزاد‌اندیشی همواره در حوزه علمیه مطرح بوده و به لحاظ علمی پیگیری می‌شده به نحوی که آموزش درس‌ها مبتنی بر کرسی آزاداندیشی است و مباحثه بین شاگرد و استاد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: معنای درس خارج این است که هم‌درسی قوی‌تری بین استاد و شاگرد شکل گیرد و استدلال موافق و مخالف بیان می‌شود و هرکس در کلاس وجود دارد صراحتاً ایراد می‌گیرد و عقاید و تفکرات خود را بیان می‌کند.

امام جمعه اصفهان با تاکید بر توسعه کرسی‌های آزاداندیشی در محافل حوزوی و غیر حوزوی گفت: باید در برگزاری کرسی‌ها از مرحله درسی کنار رفت و نباید مسائل دینی در اذهان طلاب بدون پاسخ بماند.

وی بیان کرد: شک گذرگاه خوب و توقف‌گاه بدی است، در مسائل اعتقادی و فقهی و اصولی و اجتماعی باید به شک‌ها پرداخت و پاسخ داد و نباید بر آن باقی ماند.

طباطبایی‌نژاد افزود: اکنون شک‌هایی در اذهان بوجود می‌آید و باید در مکانی باشد تا جوانان برای رفع اشکال خود به آنجا مراجعه کنند. همچنین اگر با بخواهیم با وجود فضای مجازی جوانان را در دین واقعی و انقلاب خود باقی بمانند و انقلابی‌گری کنند باید این مهم فراهم شود.

وی تصریح کرد: انقلابی‌گری به این معناست که حتی اگر شکی برای کسی پیش آمد بتوانند آن را برطرف کنند، اصل انقلاب ما مسئله‌ای دینی است و همین موضوع تفاوت انقلاب ما با دیگر انقلاب‌های دنیا که کودتا نام دارد، است.

امام جمعه اصفهان ادامه داد: در دین ما هیچ کاری اجباری نیست و دین مسئه‌ای قلبی است لذا باقی ماندن در انقلاب در دیگر کشورها مطرح نیست اما بدلیل اینکه انقلاب ما درونی است بر باقی ماندن بر آن تاکید داریم.

راهی برای مذاکره با مخالفان دین اسلام نیست

وی تصریح کرد: امام(ره) به ما نشان داد فرهنگ اصلی ما تنها در نماز و روزه خلاصه نمی‌شود و مسلمان، انسان مستقلی است که با مخالفان دین خود مخالف است. نمی‌توان با کسی که با دین شما مخالف است مذاکره کرد و باید مقابل او ایستاد.

طباطبایی‌نژاد با اشاره به آیه آخر سوره مجادله بیان کرد: اسلام با همه افراد سر سازگاری ندارد، امام خمینی(ره) در طی سال‌ها انقلاب درونی در ما بوجود آورد و نشان داد اسلام فقط منحصر به عبادات فردی نیست و باید از زیر بار کفار خارج شد.

وی افزود: درونمایه انقلاب ما، اسلام ناب محمدی است که در فرهنگ و تفکر ما بوجود آمده یعنی مسلمان واقعی باشی، بمانی و آن را تبلیغ کنی.

امام جمعه اصفهان تصریح کرد: دشمن علیه انقلاب ما کار می‌کند و سر مسائل جزیی، بزرگ‌ترین دشمنی‌ها را بوجود می‌آورد که نشان از درستی مسیر انقلاب دارد و رهبر معظم به آن اشاره کرده‌اند.

وی قانون اساسی، ولایت فقیه و ایستادگی در مقابل دشمنان اسلام و طاغوت محورهای اصلی انقلاب اسلامی دانست و گفت: هرچند برخی مشکلات وجود دارد و مورد قبول است اما این مشکلات سبب نشده انقلاب از حرکت خود باز ایستد.

89 کرسی آزاد‌اندیشی در دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری برگزار شدارومیه| 500 برنامه همزمان با بزرگداشت هفته جوان در آذربایجان غربی برگزار می‌شودخرم‌آباد|برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌های لرستان افزایش یابد

ایران؛ هفتمین قدرت موشکی جهان

طباطبایی نژاد اظهار داشت: جنگ سوریه و یمن و عراق سبب شد قدرت ایران بیشتر به نمایش گذاشته شود و اکنون در آمارهای سازمان ملل گفته شده که ایران از نظر نفوذ جهانی و قدرت موشکی دارای رتبه هفتم جهان است و اسرائیل در رتبه هشتم قرار دارد.

وی افزود: ایران بین بیش از 200 کشور جهان از نظر قدرت نظامی یازدهمین قدرت جهان است، این قدرت در قبل وجود نداشت و اکنون ترامپ بارها پیشنهاد کرده با سرباز فداکار ما؛ سردار سلیمانی حاضر به صحبت است.

امام جمعه اصفهان خاطرنشان کرد: امام(ره) و رهبر معظم معجزه قرن هستند که با هرکس طبق فهم و فکر او صحبت می‌کنند و مدیریت جامعه اسلامی ما را بر عهده گرفته‌اند.

وی ادامه داد: کرسی‌های آزاداندیشی باید در همه موضوعات برگزار شود تا دین در میان مردم سر پا باشد، نباید اجازه دهیم دین توسط عده‌ای دشمن از دل مردم خارج شود.

باید کرسی‌های آزاداندیشی را در مدارس ترویج داد

طباطبایی نژاد با تاکید بر اینکه باید اساتید مجربی در حوزه سیاسی و فضای مجازی تربیت شود، بیان کرد: فضای مجازی واقعیت امروز جامعه است که باید به آن علم پیدا کرد، نباید تنها به مسائل رساله اکتفا نکرد بلکه باید به مسائل روز مجهز شد.

وی ادامه داد: طلبه‌ای که نتواند جوابگوی مسائل روز باشد، در کار خود ضعیف است و باید بتواند ابتدا به سوال‌های ذهنی خود سپس به سوالات ذهنی جامعه پاسخ دهد.

امام جمعه اصفهان گفت: علم، فکر و سیره ما را طلاب یاد می‌گیرند و به دیگران منتقل می‌کنند و اگر طلبه‌ای در این مسیر مشکل داشت باید رویه را تغییر داد.

وی با تاکید بر افزایش برگزاری کرسی‌های آزادندیشی خاطرنشان کرد: می‌توان با آموزش و پرورش مفاهمه‌نامه امضا کرد تا در مدارس جلساتی برگزار شود و به تمامی سوالات دانش آموزان درباره فضای مجازی و مسائل روز جامعه پاسخ داد.

انتهای پیام/ش

R41346/P/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۶۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود
  • آیت‌الله مهمان‌نواز یک روحانی ولایت‌مدار و بصیر بود
  • تاکید امام جمعه قزوین بر مشارکت مردم و تسهیل امر مسکن
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • پیام تسلیت امام‌جمعه و استاندار کرمانشاه در پی درگذشت امام جمعه سابق جوانرود
  • میدان امام (ره) اصفهان جمعه میزبان همایش بزرگ «پهلوان ایرانی»
  • تاکید امام جمعه کیش بر التزام به حجاب و عفاف و رعایت قوانین کشور
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • چرا ماشین ترورهای شخصیتی از کار نمی‌افتد؟ / راه‌اندازی کانال معدوم اکبر گودرزی در یک پیام‌رسان!
  • شعار سال، یک دستور عملیاتی است