Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کرم محمدی در حاشیه نشست خبری پیش از ظهر پنج شنبه خود با اصحاب رسانه در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه معدن بوکسیت شاهوار از سال ۹۲ فعالیت خود را در یک هزار و ۳۱۳ هکتار اراضی منطقه آغاز کرده است تا بدون هیچ قید و شرطی پهنه شاهوار را مورد بهره‌برداری قرار دهد، تأکید کرد: در زمان فرمانداران قبل صورت‌جلساتی وجود داشته که نشان می‌دهد مخاطرات برداشت همواره مورد پایش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه من مخالف معدن نیستم اما مخالف تخریب خواهم بود چراکه این امر بیشترین زیان را به مردم وارد می‌کند، گفت: شاهوار یکی از کانون‌های آبخیز و آب‌ساز شاهرود است و هرچه بارندگی در آنجا بیشتر باشد، سفره‌های آب بهبود خواهند یافت اما امروز باید گفت این معدن سفره‌های آب زیرزمینی را بر هم زده است.

معاون استاندار سمنان بیان کرد: انفجارهای این معدن می‌تواند موجب جابجایی‌های آب شود اما در حوزه آبخیزداری هم باید گفت شرایط به‌گونه‌ای است که گویا آبراهه‌های شاهوار را بسته‌ایم، بنابراین یک بارش سیل‌آسا در منطقه، روستای تاش را تحت تأثیر قرار می‌دهد و باغات پائین را هم از بین خواهد برد پس دومین خواسته مابعد از زیان رسانی به منابع آبی، تعیین تکلیف آبراهه‌ها است.

کرم‌محمدی سومین خواسته فرمانداری شاهرود را احیای مراتع تخریب‌شده منطقه دانست و تصریح کرد: این معدن در سطح بستر خاک کار می‌کند و در عمق کار نخواهد کرد و مقوله چهارم نیز آلودگی آب است که درباره آن باید گفت هیچ معیاری تاکنون امور آب به ما ارائه نکرده که مثلاً در سال ۹۱ آرسنیک آب مثلاً ۱۰۰ بود و امروز ۱۵۰ است که ما بدانیم این ۵۰ واحد آلودگی است چون معیار قبلی ندارند، سه ماه به سه ماه آزمایش‌هایی در حال انجام است که در این بازه زمانی از تقریباً ابتدای ۹۷ در حال رصد است.

فرماندار شاهرود پنجمین بحث درباره معدن بوکسیت را مسائا زیست محیطی دانست و گفت: معتقدیم حیات‌وحش منطقه در حال جابجایی است و نمونه آن‌هم تلف شدن چند خرس و همچنین وقوع چند شکار در آنجا است.

محمدی بیان کرد: مجوز فعالیت معدن در یک هزار و ۳۱۳هکتار بوده که امروز به ۱۵۰ هکتار تقلیل پیداکرده و این مهم نیز از پیگیری‌های ما بوده است و از سوی دیگر این معدن دنبال تمدید مجوز خود است که ما نظرمان بر همین ۱۵۰ هکتار است.

کد خبر 4529474

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری شاهرود قله شاهوار شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۶۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟

شهردار شاهرود از عدم واگذاری دو شهرک "فدک" و "کوثر" به مجموعه مدیریت شهری این شهر انتقاد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، دو شهرک کوثر و فدک که در حاشیه شهر شاهرود قرار دارند، محل زندگی مردم کمتر برخوردار هستند.

از 6 سال گذشته بحث الحاق این دو شهرک به محدوده شهری و تحویل آن به شهرداری شاهرود مطرح بوده و اکنون نزدیک به 6 سال است که فرایند تحویل این دو شهرک به شهرداری شاهرود از سوی مسکن و شهرسازی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین و بر اساس قانون، شهرداری نیز نمی‌تواند به مردم ساکن در این دو منطقه خدمات ارائه کند و عملاً مردم این دو شهرک از خدمات شهرداری بی‌بهره‌ مانده‌اند.

شهردار شاهرود در این زمینه، اظهار داشت: علی‌رغم آمادگی شهرداری برای تحویل گرفتن شهرک‌های فدک و کوثر و بهره‌مندی ساکنان این دو منطقه از خدمات مجموعه مدیریت شهرداری، نمی‌دانم چرا این واگذاری صورت نمی‌گیرد.

محسن احمدی با انتقاد از تعلل دستگاه‌های متولی در واگذاری دو شهرک "فدک" و کوثر" به شهرداری شاهرود، بیان کرد: از سال 1397 اصرار داریم که این دو شهرک به شهرداری تحویل داده شود، ولی تا به امروز این مهم محقق نشده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه اهالی این دو منطقه نمی‌توانند از خدمات مستمر و بیشتر شهرداری شاهرود برخوردار شوند، تصریح کرد: این امر گلایه مردم را در پی داشته است.

شهردار شاهرود با تأکید بر اینکه فرآیند واگذار شدن این دو شهرک چندان هم پیچیده نیست، گفت: مجموعه شهرداری شاهرود به خاطر رفاه حال مردم حاضر است هزینه‌های باقیمانده آماده‌سازی این دو شهرک که حدود 2 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است را به حدود یک‌سوم تقلیل داده و با مبلغ 800 میلیارد ریال این آماده‌سازی را برعهده‌گرفته و به سرانجام برساند، اما این واگذاری صورت نگرفته است.

احمدی با بیان اینکه این مبلغ هزینه آماده‌سازی مربوط به کارشناسی سال 1401 بوده و به‌طور حتم هزینه تمام‌شده برای شهرداری شاهرود بابت آماده‌سازی این شهرک‌ها در سال 1403 افزایش‌یافته است، عنوان کرد: در این زمینه باید گفت که کاش در همان سال این دو شهرک تحویل شهرداری شاهرود می‌شد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری شاهرود برای تسهیل در امر واگذاری این دو شهرک، در آن زمان اصراری بر دریافت نقدی مبلغ آماده‌سازی نداشت، افزود: اعضای شورای شهر شاهرود نیز این موضوع را به خاطر مردم پذیرفتند که این مبلغ به یک‌سوم کاهش پیدا کند و در ازای آن از زمین‌هایی که متعلق به اداره مربوطه است به شهرداری اختصاص پیدا کند.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه اگر وجهی هم در حال اخذ شدن از مردم این دو شهرک است و ارتباطی به شهرداری و شورای شهر ندارد،  تصریح کرد: ما از ابتدا نیز موافق اخذ ریالی از مردم این دو شهرک نبوده و نیستیم، بلکه مطابق توافق صورت گرفته حاضر به دریافت زمین یا قیر رایگان بودیم، اما باز هم اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداد.

احمدی با بیان اینکه شاید اداره مربوطه هم شاید مشکلاتی در انجام این فرآیند داشته است، اهتمام هر چه بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط برای واگذاری این دو شهرک به مجموعه شهرداری شاهرود را خواستار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • نمایشگاه صنایع دستی در شاهرود گشایش یافت
  • برگزاری جشنواره سرود امید فردا در شاهرود
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود
  • نمایش نوزده نقشه قدیمی خلیج فارس در شهر کاریز کیش
  • فریم هایی از مردان معدن
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم