Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید نمکی وزیر پیشنهادی بهداشت با بیان اینکه طرح تحول سلامت یکی از طرح های بنیادین و اساسی دولت تدبیر و امید است، گفت: دکتر هاشمی زحمات زیادی را با همکاری تیم مدیریتی وزارت بهداشت برای این طرح کشید. مهمترین نقطه قوت طرح تحول سلامت

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کاهش هزینه های کمرشکن از جیب مردم به ویژه در حوزه بستری را مهمترین نقطه قوت طرح تحول سلامت دانست و افزود: پس از تغییر معادل ریالی ارز که از سال 91 سه برابر شد به ویژه در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، طرح توانست بار سنگینی را از دوش مردم بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: همچنین در توسعه زیرساخت های نظام سلامت در دورترین نقاط کشور، تهیه دارو برای بیماران خاص و صعب العلاج و ماندگاری پزشکان در نقاط دورافتاده کشور بسیار موثر واقع شد و بر این باورم که طرح تحول محاسن زیادی داشت.

نمکی مطرح کرد: البته آنچه که در مورد طرح تحول باید بیشتر به آن می پرداختیم این است که این طرح به زیرساخت ها و مقدماتی مانند پرونده الکترونیک سلامت و تدوین راهنما و گایدلاین های بالینی نیاز داشت که در مواد قانونی 34، 35، 36 و 38 قانون برنامه پنجم به عنوان تکالیف بالادستی برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان های بیمه گر پیش بینی شده است.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: از سویی در رابطه با بیمه همگانی سلامت در برخی موارد شاید سنجیده عمل نشد و افرادی تحت پوشش بیمه قرار گرفتند که مستحق پرداخت سرانه از جیب دولت نبودند و در واقع در کنار نیازمندان افراد توانمندی از مزایای بیمه رایگان بهره مند شدند که پیش از آن به شکل خویش فرما بیمه بودند بنابراین این اقدام از لحاظ اقتصادی طرح را با برخی چالش ها مواجه کرد.

وی ادامه داد: از سویی طرح تحول سلامت به منابع پایدار گره نخورده بود و تنها 10 درصد هدفمندی یارانه ها را پیش بینی کردیم که دولت بیش از هزار میلیارد تومان به آن اضافه و از منابع عمومی پرداخت می کرد که این  اقدام نیز مشکلاتی را برای طرح تحول به همراه داشت.

برخی انتقادات به طرح تحول منصفانه نبوده است

نمکی یادآور شد: برخی انتقادات به طرح تحول در برخی موارد درست اما در برخی موارد منصفانه نبوده و دور از انصاف است.

وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تهیه دارو برای بیماران خاص و صعب العلاج را با قدرت دنبال می‌کنیم، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد در مورد ماندگاری پزشکان در مناطق محروم و ایجاد انگیزه برای افزایش ماندگاری آنها به گونه ای عمل کنیم که در دورترین نقاط کشور پزشک، کادر پزشکی و پیراپزشکی متناسب و مورد نیاز را داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۷۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت

محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت : شعار امسال روز مامایی با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در کشورمان هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت است که ۶۰ درصد تکالیف اجرای قانون جوانی جمعیت بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

محمدی بیان کرد: با توجه به قانون جوانی جمعیت و تکالیف وزارت بهداشت، حوزه مامایی بیشترین سهم را در اجرای این قانون دارند و بیشترین کنش را با زوجین دارند در واقع آنها در حوزه بهداشت، مشاوره ازدواج، مراقبت بارداری، آموزش‌های لازم فعال‌اند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت، ترویج زایمان طبیعی به کمک متخصصان مامایی در دستور کار قرار گرفته و اطلاع‌رسانی خطرات سزارین به عنوان تهدید نسل به مادران باردار گوشزد می‌شود درحالی‌که زایمان طبیعی سبب کاهش خطرات فرزندآوری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: ارائه مشاوره و اصلاح سبک زندگی در زوجین جوان و اطلاع‌رسانی برای جلوگیری از روش‌های جلوگیری از بارداری به اطلاع خانواده‌ها می‌رسد.

محمدی خاطرنشان کرد: متخصصان رشته مامایی در چهار حوزه بهداشت، درمان، مراکز خصوصی و آموزش در دانشکده پزشکی مشغول فعالیت هستند و در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مشاوره و آموزش‌های لازم را به زوجین و مادران باردار ارائه می‌کنند.

وی اضافه کرد: در استان کرمانشاه ۸۵۰ متخصص و کارشناس مامایی وجود دارد که با تخصص خود در حوزه‌های مختلف به خانواده‌ها برای بهداشت و درمان و سلامت خانواده به‌ویژه مادران باردار و فرزندان کمک می‌کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود