Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتبارات کانون‌های فرهنگی هنری مساجد امسال نسبت به سال‌ گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته ‌و در تلاشیم که این میزان را ارتقا دهیم. ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۰ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، همایون یوسفی ظهر امروز در جمع مدیران کانون‎های فرهنگی و هنری مساجد استان خوزستان در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار داشت: مساجد در فعالیت‌های مختلف به هم نزدیک و با یکدیگر برنامه‌های مختلف دینی و فرهنگی برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که نبض شهر اهواز در دوران دفاع مقدس در دست مساجد بود، بیان کرد: بیشترین پشتیبانی در مقاطع مختلف به ویژه دفاع مقدس را مساجد برعهده داشتند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که مساجد بیشترین اعتماد مردم را به خود جلب کرده‌اند، عنوان کرد: عملکرد مثبت مساجد در جنگ تحمیلی بسیار موثر بود و در زمان دفاع مقدس دشمنان علیه ایران اسلامی هجمه آوردند و اکنون بعد از جنگ نیز دشمنی آنها کمتر نشده و به شکل‌های مختلف نشان داده می‌شود.

وی با اشاره به این‌که دشمنان استان خوزستان را رها نکرده و هنوز هم به عنوان نقطه هدف دشمنان است، گفت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد محل نمود فرهنگ و هنر اسلامی بوده کانون‌ها از مجموعه‌های مورد تائید و تاکیدات رهبرمعظم انقلاب است.

یوسفی با بیان این‌که کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد بر دو محور روحانیت و بسیج فعالیت دارد، اظهار داشت: در هشت سال دفاع مقدس روحانیت و بسیج در کانون‌های فرهنگی و هنری حضور فعال داشتند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی در تبیین مشخصه‌های کانون فرهنگی و هنری عنوان کرد: سیستم شبکه‌ای نخستین مشخصه است به گونه‌ای که قریب به 24 هزار کانون در کشور ثبت شده و کمترین شبکه‌ای چنین حالتی را دارد.

وی با بیان این‌که حضور جوانان از دیگر مشخصه‌های کانون فرهنگی و هنری مساجد است، اظهار داشت: جوانان و نوجوانان در هر مجموعه‌ای  می‌توانند منشأ خیر و تحول باشند.

یوسفی بیان کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از نظر کمی رشد مناسبی داشتند اما نکته مهم فعلی رشد کیفی است که باید در رویکردهای کانون‌ها مورد توجه جدی قرار گیرد.

60 هزار نفر در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان عضویت دارند‌خوزستان میزبان مسابقه ملی مدهامتان روستایی کشور می‌شودمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از عدم اختیارات نسبت به اتفاقات فرهنگی خرمشهر و آبادان گفت

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کانون‌های فرهنگی هنری استان خوزستان مورد توجه جدی قرار گیرد، گفت: مدیران و اعضای کانون‌ها باید نسبت به تبیین موضوع انقلاب اسلامی از ابعاد مختلف اهتمام ویژه داشته باشند.

وی با اشاره به دیدار با وزیر ارتباطات اظهار داشت: به دنبال ایجاد زیرساخت برای شرکت‌های فعال فرهنگی حوزه دیجیتال هستیم تا بتوانند محتوا تولید کنند. این طرح در خراسان و تهران اجرا شد؛  دستور اجرای این طرح برای خوزستان داده شده تنها مدیران ارتباطات استان باید اقدامات لازم را انجام دهند.

یوسفی با اشاره به این‌که باکمبود اعتبارات مواجه هستیم، ادامه داد: اعتبارات کانون‌های فرهنگی هنری مساجد  نسبت به سال‌ گذشته 32 درصد افزایش داشته است  و در تلاشیم که این میزان را ارتقا دهیم.

به گزارش تسنیم، در بخش‌های مختلف این نشست چند نفر از مدیران کانون‌های فرهنگری و هنری مساجد خوزستان به بیان نقطه نظرات موجود پرداختند.از مهم‌ترین مطالب بیان شده در این نشست مسأله بودجه و حمایت مالی، کمبود تجهیزات، ایجاد ظرفیتی مناسب برای فعالیت قشر بانوان، ضرورت حمایت از مناطق محروم و کم‌برخوردار را می‌توان اشاره کرد.

انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۷۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد کانون تمدن اسلامی است

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اهمیت کارکرد معرفتی و علمی مساجد گفت: تمام حوزه های علمیه ما، در کنار مساجد یا در درون مساجد بوده اند و بسیاری از مساجد ما کانون تعلیم و تربیت بوده اند و از همین رو، اخیرا از مسئولان مرکز مدیریت خواسته ام که در قم، برخی مساجد انتخاب شوند و برخی دروس حوزه در مساجد ارائه شود.

وی ادامه داد : کارکرد بعدی مساجد فرهنگی است و مساجد باید در کنترل آسیب های اجتماعی نقش ایفا کنند و کارکرد سیاسی و کارکرد اقتصادی مساجد باید مدنظر قرار داشته باشد و البته مسجدی که محروم از کارکرد اجتماعی باشد، به اهداف خود نخواهد رسید.

آیت الله اعرافی گفت : مسجد کانون تمدن اسلامی است و حوزه های علمیه همواره پیوندی ناگسستنی با مساجد داشته اند و اگر بخواهیم فقه مسجد را برش بزنیم، با مجموعه وسیعی مواجه خواهیم شد.حضور در مسجد، حتی اگر به قید نماز و ذکر نباشد، موضوعیت دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: در جریان انقلاب اسلامی، مساجد پیشران بودند و امیدواریم مجدد به همان سمت حرکت کنیم و این کانون تمدنی را در جای صحیح خود قرار دهیم.در این مسیر، به اصولی نیاز داریم ، که هم گرایی و هم افزایی درون نهادهای مرتبط با مسجد و عزم جهادی و انقلابی لازمه این امر است و الان با شاخص های مطلوب کلان مسجد فاصله داریم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، در بخش دیگری از بیانات خود، میانگین هر هزار نفر جمعیت، یک مسجد با سه وعده نماز و روحانی تمام وقت و توانمند را برای کشور لازم و مطلوب توصیف کرد و پشتیبانی نهادی با حفظ بنیه مردمی مساجد را لازمه موفقیت در این عرصه دانست.

اعرافی تصریح کرد: مدرسه علمیه یا باید در کنار مسجد باشد، یا در زمان ساخت، مسجد قابل استفاده برای عموم در آن پیش بینی شود و برخی دروس حوزوی باید در مساجد ارائه شود و از سوی دیگر، استادان، محققان و شخصیت های حوزوی باید در مساجد امامت داشته باشند.در رشته ها و دوره ها و نظام تربیتی حوزه ، مصادیقی معطوف به تربیت امام جماعت و جمعه باید پیش بینی شود و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان خواستار تقویت و حمایت از مباحث مطالعاتی و تحقیقاتی مرتبط با مسجد شد و تاکید کرد که درس های خارج حوزه ای و تولید محتوا، معطوف به موضوع مسجد باید در دستور کار قرار گیرد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • نقش آفرینی کانون های مساجد در جبهه فرهنگی بسیار مهم است
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»