Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@16:32:58 GMT

فاصله زیادی با وضعیت مطلب در زمینه تولید گندم داریم

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۷۷۶۸۴

فاصله زیادی با وضعیت مطلب در زمینه تولید گندم داریم

به گزارش خبرنگار مهر، عباس کشاورز ظهر پنجشنبه در مراسم تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی استان زنجان و آیین شکرگزاری برداشت گندم، گفت: نسخه کشاورزی دیم برای پایداری تولیدات دیم و پایداری درآمد کشاورزان آماده‌شده است.

وی با بیان اینکه گندم، کلید توسعه کشاورزی کشور است، اظهار کرد: بخش کشاورزی در دنیا، سه وظیفه اصلی تأمین امنیت غذایی، حفاظت از منابع و افزایش درآمد کشاورزان را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشاورز تأکید کرد: افزایش درآمد کشاورزان و کاهش هزینه‌های تولید، راهکار توسعه بخش کشاورزی است و افزایش تولید یکی از راه‌های افزایش درآمد بهره‌برداران است.

معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی ابراز کرد: گندم، ذرت و برنج سه غذای اصلی مردم دنیا است و همه کشورها برای تولید این محصولات برنامه ریزی ویژه دارند.

کشاورز با اشاره به اینکه همه‌ساله حدود ۵۰ درصد از اراضی آبی کشور و ۸۵ درصد از اراضی دیم به کشت محصول گندم اختصاص می‌یابد ، افزود: نباید تحت هیچ شرایطی از توجه به این محصول استراتژیک غافل شد.

وی تصریح کرد: موفقیت‌های بسیار خوبی درزمینه تولید گندم در کشور حاصل شده ولی  هنوز با وضعیت مورد انتظار و مطلوب فاصله زیادی داریم.

معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: استان زنجان از دهه ۷۰ تاکنون در حوزه نرم‌افزاری و ارتقای دانش فنی کشاورزان بسیار موفق بوره  است.

کشاورز بابیان اینکه کشاورزی، به‌ویژه کشاورزی دیم در ایران بسیار شکننده است، گفت: باید برای پایداری تولیدات دیم و پایداری درآمد کشاورزان نسخه تولیدات دیم برای اجرا مدنظر قرار گیرد که این مهم محقق شده است.

کد خبر 4529597

منبع: مهر

کلیدواژه: عباس کشاورز محصولات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۷۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • پایانه صادراتی قوی برای زنجیره ارزش کشاورزی مازندران نداریم
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • افزایش ۵۳ درصدی خرید گندم در خوزستان ‌
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت