Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول خسروی روز پنجشنبه در حاشیه همایش نقش اصناف و بازاریان در پیروزی انقلاب اسلامی در شبستان امامزاده یحیی (ع) سمنان در گفت وگو با خبرنگاران افزود: مراکز نیکوکاری قابل توجهی در استان سمنان فعالیت دارند که در این شرایط سخت تحریم با شناسایی محرومان جامعه برای رفاه این افراد اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: اولین مرکز نیکوکاری اهل بیت(ع) اصناف و بازاریان شهرستان سمنان طرح های حمایتی برای توانمندسازی افراد کم درآمد جامعه در نظر گرفته است که بازاریان و اصناف در اجرای آن نفش مهمی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز نیکوکاری اهل بیت(ع) اصناف و بازاریان شهرستان سمنان ادامه داد: در این مرکز نیکوکاری کمک های نقدی به نیازمندان پرداخت نمی شود بلکه با افزایش مهارت آموزی درصدد ایجاد اشتغال و درآمد خوب برای افراد هستیم.
خسروی تصریح کرد: طرح یک کاسب، یک دانش آموز، یک سال تحصیلی به منظور تامین نوشت افزار دانش آموزان شهرستان از سوی این مرکز نیکوکاری اکنون در حال اجرا است.
رئیس مرکز نیکوکاری اهل بیت(ع) اصناف و بازاریان شهرستان سمنان تصریح کرد: تامین جهیزیه عروس با حفظ شخصیت و کرامت انسان ها از سوی نیکوکاران و بازاریان شهرستان سمنان برنامه ریزی شده است و نیازمندان می توانند برای رفع مشکلاتشان به این مرکز مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، مرکز نیکوکاری اهل بیت (ع) اصناف و بازاریان در ساختمان قدیم اصناف در کنار میدان ارگ شهر سمنان واقع شده است.
به گزارش ایرنا، در این همایش غلامرضا حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور، بهروز اسودی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، سید جواد رضوی مدیرکل کمیته امداد استان و جمعی از بازاریان شهر سمنان حضور داشتند.
7339/6103
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها اهل بیت پیروزی انقلاب اسلامی تحریم اقتصادی جامعه رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۹۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است


به گزارش صدای ایران از انتخاب،آسوشیتدپرس در گزارشی تفصیلی به بررسی تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر فعالیت‌های قالی‌بافان سنتی در ایران پرداخته است که با چالش‌های زیادی مواجه هستند.

به نوشته این خبرگزاری، بازار تاریخی کاشان در مرکز ایران، با فرش‌های ابریشمی نفیس خود در جهان شناخته می‌شود، اما به دنبال فروپاشی توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی با قدرت‌های جهانی، و افزایش تنش‌های گسترده با غرب، بافندگان این قالی‌ها برای فروش محصولات خود دچار مشکل هستند.

بر اساس آمار گمرک دولتی ایران، صادرات فرش این کشور که دو دهه قبل بیش از دو میلیارد دلار بود، در سال گذشته خورشیدی به کمتر از ۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

این خبرگزاری نوشت: با توجه به شرایط ایران، گردشگران خارجی کمتری به این کشور سفر می‌کنند، و از طرفی، به دلیل مشکلات انجام معاملات بین‌المللی، فرش‌های ایرانی به فروش نمی‌رسند.

به گفته علی فائز، صاحب یک مغازه فرش‌فروشی در بازار کاشان، آمریکایی‌ها از بهترین مشتریان فرش ایرانی بودند که اشتیاق فراوانی برای خرید این کالای لوکس داشتند، و در گذشته فرش‌های زیادی می‌خریدند.

صنعت قالی بافی کاشان در فهرست «میراث فرهنگی ناملموس جهانی» یونسکو به ثبت رسیده است.

بسیاری از بافندگان فرش‌های ایرانی، زن هستند و مهارت‌های لازم برای آفرینش این محصول سنتی نسل به نسل منتقل می‌شود. بافت یک فرش نفیس فرآیندی پیچیده دارد و ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

این خبرگزاری در بخشی از گزارش خود نوشت: گردشگران غربی و خارجی برای دهه‌ها بهترین مشتریان فرش‌های ایرانی بودند و در سفر خود به این کشور فرش‌های نفیس را به‌عنوان یادگاری یا سوغاتی می‌خریدند.

در بیش از چهار دهه گذشته، واردات فرش ایران به آمریکا چند بار توسط دولت‌های مختلف ایالات متحده ممنوع و آزاد شده است. پس از فروپاشی برجام، ورود فرش‌های ایرانی به ایالات متحده بار دیگر قدغن شد.

ممنوعیت واردات فرش ایران به آمریکا، از بهترین بازار‌های جهانی این کالای لوکس، ضربه سنگینی برای قالی‌بافان ایرانی محسوب می‌شود.

به گفته عبدالله بهرامی، رئیس سندیکای ملی تولیدکنندگان فرش دستباف، ارزش صادرات سالانه فرش ایران به آمریکا پیش از تحریم حدود ۸۰ میلیون دلار بود.

کاهش مسافرت گردشگران آمریکایی و اروپایی به کاشان یکی از دلایل دیگر وضعیت بد اقتصادی قالی‌بافان است. با توجه به شرایط کنونی در ایران و منطقه، تقریبا ورود این گردشگران به کاشان که بهترین مشتریان فرش ایرانی هستند، تا حد زیادی متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در مهریز
  • همایش بزرگ عفاف و حجاب اصناف شهرستان‌های غرب البرز برگزار می‌شود
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی