Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@09:10:02 GMT

مطالعات ۳ سد معیشتی در شهرستان دورود انجام شد

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۸۰۳۰۲

مطالعات ۳ سد معیشتی در شهرستان دورود انجام شد

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: مطالعات سدهای معیشتی شهرستان دورود انجام‌شده و امکان اجرایی‌شدن آن وجود دارد. ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۴ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دورود، مجید کیانپور امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که در بخش سیلاخور برگزار شد، اظهار داشت: مجوز استخدامی فعالیت گروه اضافه یا اضافهکار گرفته شود تا مرکزجامع سلامت چالانچولان دورود تا ساعت 12 شب خدمت‌رسانی کنند، این مرکز به‌دلیل کمبود نیرو نمی‌تواند خدمت رسانی 24 ساعته داشته باشد و به‌طور معمول بعدازظهر فعالیت این مرکز با مشکل مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سرانه ورزشی در بخش سیلاخور کم و نیاز به توجه ویژه و مجموعه ورزشی دارد، افزود: در بخش سیلاخور مشکل آب آشامیدنی داریم، شرکت آب‌وفاضلاب روستایی به‌موقع با افرادی که نیاز به حق چاه آب شرب کشاورزی دارند موافقت کند.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس عنوان کرد: شاید در همین مسیر اصلی بخش سیلاخور آنتن‌دهی موبایل مناسب باشد ولی معمولاً در پوشش شبکه در روستاها مشکل داریم، روستاهای این بخش هدف گردشگری هستند و شرکت زیرساخت می‌تواند از محل اعتبارات وزارتخانه این اقدام را انجام دهد، هم‌چنان مشکلات موضوع آنتن‌دهی موبایل جدی است.

تکمیل 25 سد معیشتی در اردبیل نیازمند 1000 میلیارد ریال اعتبار استتکمیل 27 سد معیشتی استان اردبیل با محدودیت مالی روبه‌روست25 سد معیشتی در استان اردبیل اجرا می‌شود

وی بیان کرد: مردم فیش خط تلفن پرداخت کرده‌اند، اما خط تلفن به آن‌ها واگذار نشده، به آن‌ها می‌گویند چون سیم‌های مربوط به مخابرات سرقت‌شده، نمی‌توانیم انجام دهیم، اگر در کل ایران همین موضوع است و ارائه نمی‌شود ما حرفی نداریم، اصلاً پسندیده نیست که پول فیش تلفن را از مردم گرفته‌ایم و حاضر به برقراری ارتباط تلفنی برای آن‌ها نیستیم، بسیاری از روستاهای شهرستان دورود مشکل دارند، این حرف کارشناسی نیست که انجام نشود.

کیانپور گفت: جهاد کشاورزی عنایت کند الگوی کشت و کشت‌های جایگزین محصولات آب‌دوست را به مردم آموزش دهد تا بتوانیم ارزش‌افزوده مناسب ایجاد کنیم، این ضرورت دارد که کمک کنیم و بتوانیم یک مقداری ارزش‌افزوده مناسب هم به‌سمت‌وسوی کشاورزی این را حداقل به سرانجام مناسب برای کشاورزان منطقه داشته باشیم.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس خاطرنشان کرد: مطالعات سدهای معیشتی 3 سد عزیزآباد، جهان‌آباد و افراونده شهرستان دورود انجام‌شده و امکان اجرایی‌شدن آن وجود دارد، کمک بسیار خوب و قابل‌توجهی برای توسعه منطقه و استفاده بهتر منابع آبی داشته باشیم و بتوانیم از آن استفاده کنیم، حق‌آبه سد مروک تخصیص پیدا کند و تعامل خوبی بین جهاد کشاورزی و وزارت نیرو برقرار شود.

کیانپور اظهار داشت: به موازات جاده بروجرد جاده‌ای روستایی، بین مزارع داریم که به‌عنوان جاده روستایی در بخش سیلاخور استفاده می‌شود و از چالانچولان 8 روستا را پوشش می‌دهد، جاده اصلی بسیار حادثه‌ساز است و بسیار مشکل ساز شده، ضرورت دارد تا اوایل فصل بهار آسفالت آن انجام شود.

وی افزود: قرارداد اجرای آبیاری تحت‌فشار اراضی دوخواهران، قاضی‌آباد انعقاد شده اما به‌دلیل نبود اعتبار کافی نیمه‌تمام رها شده و به کشاورزان خسارت وارد می‌شود، قرار بوده دولت سهمی پرداخت کند.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس عنوان کرد: فقط 4 روستا در بخش سیلاخور گازرسانی نشده، اگر گازرسانی به این روستاها تکمیل شود اهالی مشکلی در این منطقه نخواهند داشت و مشکل رو به اتمام است.

وی بیان کرد: دولت حداقل برای گرفتن معدن که کمربندی و کنارگذر دورود را ایجاد می‌کند به حال خودش بی‌رحمی نکند، بالای 4 تا 5 ماه نتوانسته آن را واگذار کند. این کار دچار مشکل‌شده، باید تعیین تکلیف شود ما فرصت‌ها را از دست می‌دهیم؛ هم‌چنین 37 روستا در منطقه دورود جهت آسفالت آماده‌سازی شده اعتبارات به آن‌ها تخصیص یابد و به بنیاد مسکن کمک شود.

انتهای پیام/ش

R41450/P/S6,72/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان _ حسین قربانی؛ برای در امان ماندن از خطرات تردد از عرض خیابان و یا استفاده از حمل و نقل عمومی شهروندان تهرانی مجبور هستند از پل‌های مکانیزه استفاده کنند تا به مقصد برسند.

ساعت حوالی یک ظهر است پیرزنی که به آرامی قدم برمیدارد به یکی از پل‌های مکانیزه می‌رسد که هنگام مشاهده پله برقی خاموش این پل آهی از نهادش بلند می‌شود، اما مجبور است ارتفاع بلند این پله برقی را طی کند تا به آن سوی خیابان برسد و آرام آرام قدم روی پله می‌گذارد و خودش را بالا می‌کشد و زیر لب حرف‌هایی می‌زند و از این وضعیت گلایه می‌کند در گوشه دیگری از شهر مادری با کالسکه خودش را به پل مکانیزه می‌رساند تا به آن سوی خیابان برود، اما پله برقی خاموش این پل مجبورش می‌کند کودکش را بر روی دستانش به بالا ببرد، اما نگاه ملتمسانه او انتظار کسی را می‌کشد تا کالسکه کودکش را تا آن سوی پل حمل کند این تنها گوشه‌ای از مشاهدات در خیابان‌های پایتخت است که مشکلاتی را بر عبور مرور شهروندان ایجاد کرده است.

یکی از مطالبات همیشگی شهروندان از مدیریت شهری حل مشکل پله برقی‌های خاموش در شهر است که سال گذشته مدیرعامل سابق سازمان زیباسازی شهر تهران گفته بود ۵۰۰ یونیت پله برقی در پایتخت وجود دارد که این ناوگان پله برقی قدیمی و از سال ۸۳ نصب شده است و تعداد زیادی از این پله‌ها نوسازی نشده است.

علی‌رغم اقدامات انجام شده برای بهبود وضعیت پله برقی‌های خاموش سطح شهر، اما همچنان این مشکل در برخی از پل‌های مکانیزه ادامه دارد و باعث ایجاد اختلال در تردد مردم شده است.

اواخر سال ۱۴۰۲ و همزمان با بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری تهران گلایه‌های متعدد مردم از این موضوع به شورای شهر تهران رسید و اعضای این شورای با رأی خود مدیریت پل‌های مکانیزه را به معاونت فنی و عمران شهرداری تهران سپرده و بودجه نگهداشت پل‌ها را نیز از سازمان زیباسازی کسر و به بودجه معاونت فنی و عمرانی اضافه کردند.

هادی حق‌بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: گلایه به حق مردم تهران در خصوص خرابی پله‌برقی برخی پل‌های مکانیزه را از ایام پایانی سال گذشته در دستور کار قرار دادیم.

وی با بیان اینکه جلسات متعددی در این خصوص با معاونت خدمات شهری و معاونت ترافیک شهرداری تهران ظرف دو هفته گذشته برگزار شده است گفت: همزمان موضوع انتقال حقوقی وظیفه مدیریت پل‌های مکانیزه به معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران پیگیری شده که در شرف انجام است، اما در این مدت موضوع رها نشده بود بلکه پیگیری‌ها از پیمانکاران و تولید کنندگان انجام شده است.

حق‌بین گفت: مسئله خرابی پله‌برقی‌ برخی پل‌های مکانیزه تهران در چند بخش بررسی و پیگیری می‌کنیم که در بخش اول ۶۰ یونیت جدید است که باید جایگزین پله‌های برقی فاقد کارایی شوند و اولین پروژه در بزرگراه شهید چمران و محدوده گیشا در حال اجرا است به صورتی که پل جمع‌آوری شده و پل جدید با شکل جدید ظرف دو هفته آینده نصب خواهد شد.

وی افزود: این رویه برای ۵۹ یونیت دیگر ظرف چهار ماه آینده دنبال خواهد شد و تاکید شده که این کار با سرعت بالاتری انجام و ظرف سه ماه به پایان برسد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده و اقدامات در دست اجرا تعداد کمتری از پله‌برقی‌های شهر خاموش باشند گفت: برخی از پل‌های مکانیزه اساساً کارایی ندارند با هماهنگی معاونت ترافیک شهرداری و پلیس راهور باید جمع‌آوری یا تبدیل به رمپ شوند که با طرح‌های جایگزین و آرام سازی معابر این امکان فراهم خواهد شد و تعدادی از پل‌های مکانیزه ممکن است حذف شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود
  • مدیریت درست بارندگی در یزد
  • بارندگی یزد به درستی مدیریت شد
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • احداث آرامستان مطالبه مردم شهریار