Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا عزیزاللهی مدیر عامل اتحادیه دامداران در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه بازار نهاده‌های دامی تعریفی ندارد اظهار کرد: مشکلات نقل و انتقال ارز ناشی از تحریم‌های اخیر موجب شده تا بخشی از محموله کشتی‌های مانده روی آب ترخیص نشود.

وی افزود: با توجه به گشایشی که در زمینه انتقال ارز در ۱۰ روز گذشته حاصل شد، انتقال ارز تعدادی از کشتی‌های شرکت‌های واردکننده صورت گرفت و بار آن‌ها از بنادر ترخیص شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزاللهی با اشاره به اینکه ۴۰ کشتی در مبادی ورودی مشکل نقل و انتقال ارز آن‌ها مرتفع نشده است، بیان کرد: با توجه به محدودیت‌های فعلی نهاده‌های دامی در بازار، تولیدکنندگان با دشواری‌های متعددی در حال گذراندن تولید هستند و حال باید منتظر ماند و دید که آیا مشکل نقل و انتقال ارز و در نهایت دسترسی بهتر دامداران به نهاده‌های تولید صورت می‌پذیرد یا خیر؟

مدیر عامل اتحادیه دامداران نرخ مصوب هر کیلو جو و ذرت را یک هزار و ۳۵۰ و کنجاله سویا ۲ هزار و ۴۵۰ تومان اعلام کرد و گفت: اگرچه تمامی شرکت‌های واردکننده مکلفند با نرخ‌های کنونی اقدام به عرضه نهاده‌های دامی در بازار کنند، اما در این میان افرادی هستند که اقدام به عرضه نهاده‌های دامی با نرخ‌های بالاتر به تولیدکنندگان می‌کنند و مبلغ اضافه را در فاکتور قید نمی‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تمامی بخش‌های اقتصادی کشور از جمله صنعت دام و طیور با مشکلاتی روبروست، بیان کرد: در شرایط کنونی تمامی اقتصاد کشور در گرو بحران تحریم است که در این میان صنعت دام و طیور مستنثی از این شرایط نیست.

این مقام مسئول درباره اینکه ذخایر پشتیبانی امور دام جوابگوی کل نیاز مرغداران نیست، اظهار کرد: پشتیبانی امور دام از ابتدا قرار نبوده که کل نیاز مرغداران و دامداران را تامین کند، بلکه مکلف بوده ذخایری داشته باشد تا در مواقع بغرنج با عرضه به بازار از تنش قیمت جلوگیری کند.

عزیزاللهی ادامه داد: اگرچه بخش خصوصی همانند گذشته برای تامین نهاده‌های دامی وارد میدان شده، اما تحریم‌های اخیر مشکلاتی در این زمینه ایجاد کرده است.

 کاهش قیمت خامه و شیر خشک بر نرخ شیرخام در بازار اثر گذاشت

وی در بخش دیگر سخنان خود از کاهش نرخ شیرخام در بازار خبر داد و گفت: با وجود آنکه طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلو شیرخام ۲ هزار تومان و به ازای هر درصد چربی ۲۰ تومان جایزه اعلام شد، اما هم اکنون قیمت هر کیلو شیرخام به سبب کاهش نرخ شیرخشک و خامه به یک هزار و ۸۰۰ تومان تعدیل شده است.

مدیر عامل اتحادیه دامداران در پایان درباره دیگر دلایل کاهش قیمت شیر خام در بازار گفت: کاهش مصرف محصولات لبنی و دپو بیش از حد شیر خشک در کارخانه‌ها بر افت قیمت شیرخام در بازار تاثیر گذار بوده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۰۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس از پیگیری جدید مساله توقف واردات نهاده‌های کشاورزی شامل بذر، سم و کود خبر داد، مساله‌ای که طی نامه‌ای به رئیس مجلس نیز اعلام شده تا در جلسه سران قوا مطرح شود.

به گزارش ایسنا، در نشست نمایندگان بخش خصوصی حوزه کشاورزی با مقامات وزارت جهاد کشاورزی با موضوع توقف چند ماهه ثبت‌سفارش و تخصیص ارز برای واردات سم و کود، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد که این مساله باید به زودی حل شود وگرنه مجلس از جایگاه نظارتی خود این مساله را به صورت قانونی پیگیری جدی خواهد کرد.

محمدجواد عسگری - رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس - با اشاره به اینکه بارندگی‌های صورت گرفته احتمالاً وضعیت مطلوبی را در تولید محصولات کشاورزی رقم خواهد زد، افزود: مساله این است که به دلیل افزایش سطح رطوبت، بیماری‌های مرتبط با نباتات افزایش یافته و چنانچه به موقع با آفت‌ها مبارزه نشود، بیماری اپیدمی شده و خسارت‌های بسیاری به کشاورزان وارد خواهد کرد.

او در حاشیه نشست کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق تهران با قائم‌مقام و معاون بازرگانی وزارت جهادکشاورزی، گفت: واردکنندگان نهاده‌های کشاورزی از جمله در حوزه واردات سموم و کود گله‌مند هستند که برخی دستگاه‌های متولی از جمله بانک مرکزی، همکاری لازم را با آنها نداشته‌اند. بر این اساس در روزهای گذشته، جلسه‌ای با محوریت کمیسیون کشاورزی مجلس برگزار و مقرر شد که همه دستگاه‌های متولی از جمله وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی و اتحادیه‌ها با هماهنگی یکدیگر این مساله را رفع کنند. با وجود این توافق ظاهراً برخی دستگاه‌ها همکاری لازم را نداشته‌اند.

عسگری ادامه داد: پیرو جلسه‌ای که در کمیسیون مجلس برگزار شد، مکاتبه‌ای با رئیس مجلس صورت گرفت و مقرر شد که ایشان در جلسه سران قوا این موضوع را مطرح کنند تا ارز مورد نیاز برای واردات سموم با کیفیت و  تامین شود و در اختیار تولیدکنندگان بخش کشاورزی قرار گیرد.

او ادامه داد: اگر تا روز شنبه این مساله حل‌وفصل نشود، در روز یکشنبه در مجلس جلسه‌ای برگزار کرده و مبتنی بر جایگاه نظارتی خود علاوه بر پیگیری این موضوع، برخورد قانونی هم خواهیم کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قیمت انواع آجر لفتون - خرید بدون واسطه از آجربان
  • ریزش بورس ادامه دار شد؛ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • قیمت پژو پارس افزایش یافت +جدول
  • تاثیر عمیق غیبت سه ستاره روی نمایش مس
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی