Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-30@02:42:18 GMT

رابطه ی طلاق عاطفی و خشونت های خانگی

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۸۱۲۰۲

رابطه ی طلاق عاطفی و خشونت های خانگی

صراط:

نسیم نجفی روانشناس و مشاور خانواده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: طلاق عاطفی یکی از پیامد‌های تداوم خشونت خانگی است که در آن زوجین به دلایل مختلف، چاره‌ای جز ادامه زندگی ندارند.

وی با بیان اینکه گاهی قربانیان خشونت، احساس شرم می‌کنند که خشونت خانگی را گزارش دهند و انگ (برچسب) کتک خوردن به آنان زده شود، افزود: این افراد به همین علت به مراکز مشاوره مراجعه نمی‌کنند، اگر در زمان خشونت خانگی طلاق امکان پذیر نباشد، باید در جهت کاهش آسیب حرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین چالش‌های مداخلات روانشناختی در همسرآزاری این است که زوج‌های ایرانی ممکن است مشاوره را دنبال نکنند.

وی با بیان اینکه افراد خودشیفته و دارای اختلال شخصیتی ممکن است نیازی به مشاوره و تغییر رفتار احساس نکنند که این مسأله می‌تواند چرخه خشونت خانگی را فعال نگاه دارد، ادامه داد: خشونت خانگی از غفلت و خشونت کلامی آغاز می‌شود و به خشونت جسمی می‌رسد.

 نجفی با بیان اینکه افسردگی شایع‌ترین نشانه و پیامد خشونت خانگی است، تصریح کرد: برخی ویژگی‌های شخصیتی مانند شخصیت وابسته، پرخاشگر و منفعل نیز می‌تواند زنان را در معرض خشونت خانگی قرار دهد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: خانواده کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۱۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روبیکا در سال ۱۴۰۳ به بیش ۱۰ حوزه جدید ورود خواهد کرد

معاون بازاریابی روبیکا از راه‌اندازی ۱۰ سرویس جدید در حوزه‌های سفارش آنلاین خدمات، فروش بلیت و ... در سال جاری خبر داد.

اخیرا کمپین تبلیغاتی جدید روبیکا با شعارهای «من با روبیکا فیلم و سریال می‌بینم»، «من با روبیکا تماس صوتی و تصویری می‌گیرم»، «من با روبیکا آموزش می‌بینم» و ... فعالیت خود را آغاز کرده است. امیرعلی نجفی، معاون بازاریابی روبیکا، در گفت ‏وگو با فرارو این کمپین را پیش‌درآمدی برای ورود این سوپراپلیکیشن به یک دوره جدید دانست.

نجفی در این باره گفت: «کمپین زندگی دیجیتال با روبیکا قصد دارد که سرویس‌های مختلف این سوپراپلیکیشن را به مردم معرفی کند. پیش از این بسیاری روبیکا را فقط به‌عنوان یک پیام‌رسان یا سرویس پخش فیلم و سریال می‌شناختند، در حالی که سرویس فروشگاه، سرویس آموزش، سرویس کسب درآمد، سرویس روبینو و سرویس بازی از دیگر سرویس‌های فعال روبیکا هستند».

معاون بازاریابی روبیکا در ادامه با اشاره به برنامه‌های این سوپراپلیکیشن در آینده، گفت: «این کمپین آغازی است برای دوره جدید روبیکا؛ دوره‌‌ای که در آن روبیکا قصد دارد پا را فراتر گذاشته و به بیش از ۱۰ حوزه‌‌ جدید ورود کند.»

وی در ادامه افزود: «روبیکا قصد دارد به زودی سرویس‌های خود را در حوزه کسب‌وکارهایی مانند سفارش غذا، سفر، بلیت‌های امور فرهنگی و تفریحی، فینتک، شارژ اینترنت و ... رونمایی کند».

نجفی در پایان با بیان این موضوع که روبیکا ۵ تا 10 درصد سهم بازار این حوزه‌ها را هدف قرار داده است، گفت: «توسعه کسب‌وکار روبیکا در سال ۱۴۰۳ برای اکوسیستم دیجیتال و جامعه بسیار هیجان‏انگیز خواهد بود. برای ما بسیار مهم است که در آینده‌ی نزدیک بتوانیم به اصلی‌ترین اهداف خود یعنی عدالت اجتماعی و جریان‌سازی در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش دست پیدا کنیم.»

دیگر خبرها

  • معرفی قهرمانان تالوکار قمی
  • تخمین بازه زمانی پروسه طلاق در نبود شوهر با مشاوره حقوقی
  • روبیکا در سال ۱۴۰۳ به بیش ۱۰ حوزه جدید ورود خواهد کرد
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • آیت‌الله نجفی تهرانی درگذشت
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد