Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-02@06:05:59 GMT

درمان گوش‌ درد با طب سنتی

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۸۱۹۱۰

گاهی اوقات نفخ شدید معده و روده‌ها باعث سنگینی گوش‌ها می‌شود؛ در واقع ماده تولیدکننده نفخ از طریق جریان خون طی مسیر کرده و ممکن است گوش‌ها را در برگیرد... .به گزارش بلاغ،یکی از راه‌های سالم نگه‌داشتن "گوش‌ها" این است که هفته‌ای یک‌بار یک تا دو قطره روغن بادام تلخ خالص و تصفیه‌شده در هر گوش چکانده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چنانچه در عمق گوش‌ها دردی وجود داشته باشد و بیمار را کلافه کند و در خوردن و آشامیدن غذا اختلالی به وجود آید باید نوع سوءمزاج مربوطه را به‌منظور درمان مشخص کرد؛ اگر درد در گوش‌ها همراه با تب باشد و بیمار در وقت گرما دردش بیشتر شود، نشانه سوءمزاج گرم است؛ آب کوکب و عنب الثعلب یا آب گشنیز تر و تازه در هر گوش چکانده شود.

اگر سوء مزاج سرد باشد، نشانه‌اش این است که بیمار پس از استحمام یا در هوای سرد، درد گوشش بیشتر می‌شود؛ روغن قسط تلخ یا روغن سوسن یا روغن شوید یا روغن بادام تلخ در هر گوش چکانده شود.

گاهی اوقات نفخ شدید معده و روده‌ها باعث سنگینی گوش‌ها می‌شود؛ در واقع ماده تولیدکننده نفخ از طریق جریان خون طی مسیر کرده و ممکن است گوش‌ها را در بر گیرد؛ توصیه می‌شود بیمار از خوردن غذاهای نفاخ و بادزا پرهیز کامل کند چرا که ممکن است در صورت عدم رعایت این نکته دچار کری موقتی شود. در این مورد خاص توصیه می‌شود ضمن پرهیز از خوردن غذاهای نفاخ و نوشیدنی‌های گازدار، در هر گوش دو قطره جوشانده گل افسنتین و زهره گاو در هر گوش چکانده شود.

اگر سوء مزاج سرد باشد، نشانه‌اش این است که بیمار پس از استحمام یا در هوای سرد، درد گوشش بیشتر می‌شود؛ روغن قسط تلخ یا روغن سوسن یا روغن شوید یا روغن بادام تلخ در هر گوش چکانده شود


اگر درد گوش‌ها همراه با ورم مجرای گوش باشد و بیم آن می‌رود که پرده صماخ را آسیب برساند، لازم است عنبرنساء را به داخل گوش‌ها دود داد و حبه سیری را گرم کرده و در مجرای گوش قرار داد؛ در این موارد چکاندن دو قطره آب جوشانده هندوانه ابوجهل در هر گوش نافع است.

اگر درد گوش‌ها همراه با طنین و صدای وزوز گوش همراه باشد، حجامت از بین دو کتف گرفته شود.

اگر درد گوش‌ها مقارن و هم‌زمان با درد دندان‌ها باشد، لازم است سه قطره از جوشانده کدوی حنظل، روی دندان مورد نظر چکانده شود و همزمان پاها را در تشت حاوی جوشانده کدوی حنضل قرار داد و دو قطره روغن گل بابونه در گوش‌ها چکاند.

زیاده‌روی در خوردن غذاهای نفاخ و نوشیدنی‌های گازدار، نفخ روده‌ها، اختلالات در تخمدان‌ها، بیماری‌های کلیوی، مصرف زیاد نان، در حالت امتلاء معده خوابیدن، کار کردن در محیط کار پرسروصدا از جمله عوامل مهمی است که می‌تواند سلامتی گوش‌ها را در معرض خطر قرار دهد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۱۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی

ایسنا/آذربایجان شرقی مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از صرفه‌جویی سه میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمند سازی آرد و نان در استان خبر داد.

وحید کاظم زاده در مراسم جشن پخت نان و غذاهای سنتی شهرستان اهر گفت: با اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان توانستیم جلوی افزایش توزیع آرد خارج از شبکه و هدر رفت آرد یارانه‌ای را بگیریم و طبق اعلام مسئولین وزارت اقتصاد با اجرای این طرح در سال نخست مصرف آرد، کاهش نزدیک ۱.۵ میلیون تنی معادل صرفه جویی ۲۷ هزار میلیارد تومان در هزینه‌های ملی را شاهد بودیم. 

وی ادامه داد: در اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان در طی ۲ سال گذشته ۳ میلیون تن به ارزش ۵۴ هزار میلیارد تومان و معادل مصرف ۴۰ میلیون نفر در حوزه عرضه نان صرفه جویی انجام شد و امیدواریم همچنان این روند صرفه جویی در سال‌های آتی نیز ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به لزوم تولید و تلاش برای خودکفایی محصولات اساسی کشاورزی به ویژه گندم در کشور افزود: خوشبختانه با تدابیر دولت سیزدهم با وجود برخی مشکلات بخش کشاورزی و خشکسالی‌های متعدد سال گذشته در تولید گندم نان به خودکفایی رسیدیم و در این راستا نیز ارتقای کمی و کیفی تولید گندم تا آرد کامل نان و رسیدن آن که به دست مصرف کنندگان جزو اولویت‌های کاری وزارت جهاد کشاورزی می‌باشد. 

مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اهر نیز در این مراسم از تولید سالانه ۲۵ هزار تن گندم مرغوب در این شهرستان خبر داد.

علی نجفی هدف از برگزاری جشنواره پخت نان و غذاهای سنتی شهرستان اهر را معرفی نان‌های با کیفیت سنتی، صنعتی و محلی و همچنین ترغیب خانواده‌ها برای استفاده نان‌های با کیفیت عنوان کرد و گفت: در این جشنواره ۸۰ شرکت کننده حاضر بودند که  بیش از ۵۸ نوع نان و غذای نان پایه در سه گروه  نان سنتی و محلی ، انواع ختاب، فطیر سنتی و غذای نان‌پایه و غیره به نمایش گذاشتند که در نهایت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی از نفرات برگزیده تجلیل شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان