Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرحیم کردی گفت: چابهار تنها بندر اقیانوسیه ایران است و از اهمیت فراوانی برخوردار است.

گروه اقتصادکلان بازارنیوز: به گفته عبدالرحیم کردی،  منطقه چابهار طی سال های اخیر به خصوص در دولت های یازدهم و دوازدهم مورد توجه جدی دولت بوده است.

وی همچنین اظهارداشت: مقام معظم رهبری فرمودند: «سواحل مکران گنج پنهانی که کمتر بدان توجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل منطقه آزاد چابهار گفت: چابهار به عنوان اصلی ترین کانون فعالیتی در سواحل مکران دارای یک ظرفیت بسیار بالا و مناسب برای جذب سرمایه گذار است.

وی در ادامه افزود: برای خیلی از آحاد مردم شاید جالب باشد که بدانند چرا یکدفعه چابهار اهمیت پیدا کرد و این روزها بیشتر در مورد منطقه مزبور شنیده می شود؟

کردی بیان داشت: اعتقاد کارشناسان بر اینکه چابهار وارد یک فصل جدیدی در مناسبات اقتصادی منطقه شده است.

وی گفت: دلیل این مهم می تواند تغییر آرایشی باشد که در قیمت تمام شده کالاها پدیدار شده به این معنا که اگر روزی در قیمت تمام شده کالا هزینه هایی مثل نیروی کار، مواد اولیه، تکنولوژی و ... خیلی اهمیت داشت امروز نیز همان اهمیت را دارد منتها در فضای رقابت شکاف بین این تفاوت ها خیلی کم شده است.

رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل منطقه آزاد چابهار افزود: آنچه خیلی در این میان بسیار حائز اهمیت و همچنین جایگزینی ندارد هزینه های حمل و نقل است.

وی ضمن اشاره به اینکه مهمترین ویژگی چابهار کوتاه و نزدیک کردن مسیرها و بازارهاست، گفت: همه امروز می دانند برای یک تولید کننده مهمترین مسئله سریعتر رسیدن به بازار مصرف است بنابراین همه تولید کنندگان علاقه مندند در نقطه ای قرارگیرند که فاصله آنان تا بازارهای مقصد بهینه باشد.

کردی ضمن اشاره به بازارهای جهانی همچون «روسیه، آسیای میانه و شرق اروپا»، «آفریقا »و« شرق آسیا» افزود: ایران بصورت عام و چابهار بصورت خاص بهترین نقطه برای دسترسی به این سه بازار بزرگ است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهارداشت: خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در تعریف فرصت های سرمایه گذاری، زمینه های مناسب برای حضور سرمایه گذاران و زیر ساخت های مورد نیاز سرمایه گذاری در چابهار طی این سال ها انجام شده است.

رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل منطقه آزاد چابهار بندر شهید بهشتی را یکی از مهمترین زیرساخت های این منطقه برشمرد و گفت: ظرفیت این بندر تا سال گذشته دو میلیون تن بود که خوشبختانه پایان سال گذشته با حضور رئیس جمهور فاز نخست توسعه این بندر به بهره برداری رسید.

وی افزود: ظرفیت بندر هم اکنون ۸,۵ میلیون تن است که در افق طرح به ۸۰ میلیون تن در سال خواهد رسید.

کردی تصریح کرد: بندر چابهار به دلیل موقعیت راهبردی یک ظرفیت و امکان فوق العاده ای برای دسترسی کشورهای محصور در خشکی مانند افغانستان و آسیای میانه به آب های آزاد و همینطور ارتباط روسیه به بازارهای شرق آسیا را فراهم خواهد کرد.

وی یادآور شد: جدا از این بندر مزبور می تواند یک ظرفیت ملی باشد برای اینکه جمهوری اسلامی ایران بتواند در عرصه بین اللمل به خصوص حوزه های اقتصادی به عنوان یک بازیگر اصلی ایفای نقش کند.

 

رادیو اقتصاد

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000C5G برچسب ها: منطقه آزاد چابهار ، منطقه آزاد ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: منطقه آزاد چابهار منطقه آزاد بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۲۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حسن کاظمی قمی در خصوص توجه خاص افغان‌ها به چابهار گفت: سیاست ما این بوده حوزه مکران و چابهار توسعه پیدا کند و برنامه‌های توسعه‌ای را دنبال می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: از جمله اقداماتی که در منطقه چابهار و مکران صورت می‌گیرد مسئله احداث فرودگاه بزرگ بین‌المللی است. ما به دنبال جذب سرمایه‌گذار خارجی در منطقه چابهار هستیم.

کاظمی قمی در  گفت‌وگو با ایراف در خصوص حق‌آبه ایران و رویکرد نمایندگی ایران در مورد واکنش‌های دولت سرپرست افغانستان در این موضوع اشاره کرد: آنچه دارالحکومه انجام می‌دهد، برآمده از تصمیمی است که در دارالخلافه در قندهار گرفته می‌شود. رهبری طالبان اعلام کرد در چارچوب معاهده ۱۳۵۱ باید حق آب مردم ایران را بدهند و حکم حکومتی داد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد روش برخورد ایران با طالبان تصریح کرد: در دوران حکمرانان جدید در افغانستان از مسیر اقدامات دیپلماتیک و سایر اقدامات حرکت می‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کند.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در خصوص خط راه‌آهن چابهار به افغانستان گفت: مسیر کریدور ترانزیت ایران-افغانستان، چین را به آب‌های آزاد و قاره اروپا و آفریقا وصل می‌کند. در چارچوب طرح یک راه یک کمربند، الان چینی‌ها دنبال می‌کنند، کریدور ایران-افغانستان مفهوم دارد.

وی اشاره کرد: احتمالاً نشست‌های سه جانبه‌ای را میان ایران-افغانستان-چین برگزار خواهیم کرد. کشورهای دیگر منطقه هم از این کریدور استقبال کرده‌اند. ثبات و امنیت منطقه در گرو ثبات و امنیت افغانستان است.

کاظمی قمی در پایان گفت: افغانستان مسیر دستیابی‌اش به آب‌های آزاد از ایران کوتاه‌ترین و امن‌ترین حتی اقتصادی‌ترین است. با توجه به شرایطی که امروز به ویژه با بحران اوکراین بوجود آمده، مسئله کریدورهای ترانزیت منطقه‌ای معنای جدی‌تری به خودش گرفته است.

دیگر خبرها

  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • جای خالی بخش خصوصی در سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار