Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-08@20:28:04 GMT

اکثریت جامعه پزشکی زیر خط فقر قرار دارند

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۸۳۶۵۲

به گزارش ایلنا، فاضل با اشاره به نقش فوق العاده ایجاد وفاق و همدلی بین آحاد جامعه پزشکی تاکید کرد متاسفانه ما جامعه ای فرد گرا هستیم و نمی خواهیم جمعی زندگی کنیم.

فاضل با تاکید بر برقرای ارتباط با تصمیم گیران حوزه سلامت از طریق مجمع افزود: در واقع مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی ایران با همین هدف شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به اهداف برگزاری نهمین نشست کارشناسی مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی ایران که تبیین روابط بین مجمع و وزارت بهداشت و نیز با سازمان نظام پزشکی است افزود: ما می خواهیم از این طریق به نحو سازنده تری به ارتقاء سلامت جامعه کمک کنیم

رییس مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی در ادامه با انتقاد از اینکه ما در جامعه ای زندگی می کنیم که فردگرا هستیم، اظهار داشت: مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی تشکیل شد تا بتوانیم در کنار یکدیگر به معرفی این حرفه بپردازیم.

فاضل ارتباط با تصمیم گیران حوزه سلامت را یکی دیگر از اهداف تشکیل مجمع عنوان کرد و افزود: ما تلاش می کنیم تا از طریق تعامل با وزارت بهداشت بتوانیم نسبت به بهبود وضعیت حوزه سلامت کشور کمک کنیم.

وی با اشاره به این مطلب که در حال حاضر با چالش های بزرگی در حوزه درمان کشور مواجه هستیم تاکید کرد: درمان کشور در بخش خصوصی یا دولتی وضع مطلوبی ندارد و باید نگاه تازه ای به این حوزه داشت.

رئیس مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی با تاکید بر این مطلب که بخش خصوصی رقیب بخش دولتی نیست، تصریح کرد: آنچه مسلم است در حوزه درمان با این روش که جلو رفته ایم خیلی موفق نبوده ایم.

وی بخش خصوصی و دولتی را مکمل یکدیگر در حوزه درمان دانست و افزود: اینکه تعرفه های عجیب و غریب به جامعه پزشکی تحمیل کنیم به جایی نمی رسیم. پیشنهاد ما به مسئولان جدید وزارت بهداشت این است که تعرفه گذاری بخش خصوصی را به عهده سازمان نظام پزشکی بگذارند تا مشکلات بیمارستان ها رفع شود.

فاضل با عنوان این مطلب که جامعه پزشکی از دو طرف در حال صدمه خوردن است، افزود: یکی اینکه گفته می شود رشته پزشکی پولساز است و دیگری اینکه در حال حاضر اکثریت جامعه پزشکی زیر خط فقر قرار دارند و فقط عده ای هستند که در این بین از این حرفه و رشته سوءاستفاده می کنند.

رئیس مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی ادامه داد: البته مشکل برخورد با افرادی که از رشته پزشکی سوءاستفاده می کنند وجود دارد و راه آن دریافت مالیات از آنان است. در واقع می توان با مالیات مشکل سوءاستفاده در پزشکی را حل کرد.

ایشان با بیان این مطلب که جامعه پزشکی رو به فقیرتر شدن می رود، اظهار داشت: این درست نیست که یک پزشک تمام عمر تحصیل کند و بعد با فقر زندگی کند.

فاضل در ادامه به موضوع بودجه سلامت اشاره کرد و افزود: مراجعات بی ثمر، اقلام دارویی که در نسخه ها نوشته می شود و تجویز تصویربرداری های پزشکی بیهوده باعث شده ما شاهد افزایش هزینه ها در نظام سلامت باشیم.

رئیس مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی گفت: این بخش از نظام سلامت نیاز به نظم دارد که مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی می تواند این نظم را ایجاد کند.

وی گفت: با ایجاد این نظم به صورت هنگفت می توان در حوزه سلامت صرفه جویی کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران پزشک جامعه پزشکی خط فقر مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۳۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای 2024 آغازی برای جهانی شدن جامعه علمی کشور
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه