Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@23:55:44 GMT

دو عامل اصلی مجرد ماندن جوانان

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۸۴۳۸۵

دو عامل اصلی مجرد ماندن جوانان

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا ؛ مدیرکل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان مهمترین معضل ازدواج جوانان ۱۵ ساله و بیشتر را نداشتن شغل دائم با ۳۳ درصد، بیکاری با ۳۰.۳ درصد، وضع نامناسب مالی سرپرست با ۱۲.۷ درصد و مشکل تهیه مسکن با ۶.۲ درصد عنوان کرد.

امید محدث ، با اشاره به آخرین آمار سازمان برنامه و بودجه که در اختیار معاونت جوانان قرار گرفته است، گفت: بر اساس آخرین داده‌های حوزه جوانان، سرانه مطالعه کتاب غیر درسی افراد ۱۵ ساله و بیشتر هفت ساعت و ۴۱ دقیقه در ماه است که از این میزان سرانه ماهانه مطالعه قرآن و ادعیه، سه ساعت و هفت دقیقه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۲۹.۹ درصد معادل ۱۵ میلیون و ۷۹۵ هزار و ۸۴۱ نفر از افراد ۱۵ ساله و بیشتر که باسواد هستند، در ماه قبل از آمارگیری مذکور روزنامه مطالعه کردند، افزود: سرانه ماهانه مطالعه روزنامه افراد ۱۵ ساله و بیشتر یک ساعت و ۲۷ دقیقه در روز بوده است. ۶۷.۸ درصد آنها نیز در زمان آمارگیری موسیقی گوش می‌کردند. سرانه هفتگی گوش کردن موسیقی از سوی این افراد ۲ ساعت و ۲۱ دقیقه در روز بوده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه ۵۳ درصد افراد ۱۵ ساله و بیشتر شامل ۳۱ میلیون ۹۷۸ هزار و ۹۱۰ نفر نیز عضو شبکه‌های اجتماعی هستند، اظهار کرد: سرانه حضور افراد ۱۵ ساله و بیشتر در شبکه‌های اجتماعی یک ساعت و چهار دقیقه در روز بوده است.

محدث درباره گرایش جوانان به استفاده از پوشاک داخلی و خارجی نیز تصریح کرد: برای ۵۸ درصد افراد اولویت خاصی بین پوشاک داخلی وخارجی وجود ندارد و اولویت ۳۴.۴ افراد ۱۵ ساله و بیشتر خرید پوشاک تولید داخلی و ۷.۶ نیز خرید پوشاک خارجی بوده است.

وی درباره مهمترین معضل ازدواج جوانان نیز از دیدگاه افراد ۱۵ ساله و بیشتر، گفت: مهمترین معضل ازدواج جوانان به ترتیب نداشتن شغل دائم با ۳۳ درصد، بیکاری با ۳۰.۳ درصد، وضع نامناسب مالی سرپرست با ۱۲.۷ درصد و مشکل تهیه مسکن با ۶.۲ درصد و سایر معضلات با ۱۷.۸ درصد بوده است.

 

 

منبع: ایسنا

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران ترکیه جهان اسلام گردشگری وزارت ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان

نیس فرانسه برای مهار خشونت و بی‌نظمی در میان جوانان، قوانین منع رفت‌وآمد بین ساعات 11 تا 6 صبح را اعمال کرده است و در صورت مشاهده این افراد، والدین جریمه می‌شوند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، شهر نیس فرانسه رسماً منع رفت و آمد را برای کودکان زیر ۱۳ سال اعمال کرده است که از ساعت ۱۱ شب تا ۶ صبح اعمال می‌شود. در بعضی مناطق، این اقدام حتی برای افراد زیر ۱۶ سال نیز اعمال خواهد شد. منع آمد و شد در طول دوره تابستان با هدف جلوگیری از بزهکاری نوجوانان و افزایش امنیت عمومی اجرا خواهد شد.

این تصمیم به این معناست که افراد زیر این محدودیت‌های سنی در صورت همراه نداشتن بزرگسالان نمی‌توانند در مکان‌های عمومی حضور داشته باشند. اگر مشخص شود که آنها مقررات منع آمد و شد را نقض می‌کنند، ممکن است کودکان توسط پلیس بازداشت و به خانه هدایت شوند و والدین آنها باید تا ۱۵۰ یورو جریمه بپردازند.

این اقدام تا حدودی چالش‌برانگیز تلقی می‌شود و اکنون به بحث داغ برای سیاستمداران تبدیل شده است. کریستین استروسی، شهردار نیس، در یک بیانیه مطبوعاتی گفت که اعلام چنین مقررات منع آمد و شد مایه تأسف است زیرا باعث می‌شود دولت مسئولیت‌های والدین را بر عهده بگیرد.

سیاستمداران چپ فرانسه استدلال می‌کنند که این فقط یک «سیاست ظاهری» است و مقامات باید در عوض روی کمک به والدین مجرد تمرکز کنند تا ریشه‌های اجتماعی این موضوع را برطرف کنند.

منع رفت و آمد جوانان در نیس امر جدیدی نیست. این اقدام قبلاً بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۲۰ لازم‌الاجرا بود و به گفته شهردار مؤثر بوده است، اگرچه هنوز مخالفان زیادی دارد.

آمارها نشان می‌دهد که افراد زیر ۱۳ سال تنها ۲ درصد از حملات و یک درصد سرقت‌ها را مرتکب می‌شوند که کارآمدی چنین مقررات منع آمد و شد را در بهبود وضعیت کلی امنیتی زیر سوال می‌برد.

کد خبر 750434

دیگر خبرها

  • مد خوب، مد بد!
  • حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • جزئیات دستگیری دو عامل ربایش یسنا کوچولو | دختربچه 4 ساله 5 روز اسیر آدم‌ربایان بود
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • تمرین فشرده شاگردان عبدی زیر بارش باران و رنگین کمان
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • دو ستاره لژیونر در ایران: جنس پائز جور تر از همیشه
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید