Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دومین روز از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با اکران یک انیمیشن و چهار فیلم سینمایی در پردیس سینمایی ملت موسوم به کاخ رسانه به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، دومین روز از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با اکران یک انیمیشن و چهار فیلم سینمایی در پردیس سینمایی ملت موسوم به کاخ رسانه به کار خود پایان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انیمیشن آخرین داستان و فیلم های بنفشه افریقایی، تیغ و ترمه و همچنین درخونگاه نام چهار اثری بودند که در دومین روز جشنواره برای اهالی رسانه و منتقدین به نمایش در آمدند.

از جمله حواشی روز دوم جشنواره فیلم فجر در کاخ رسانه باید باز هم به مشکلات موجود برای اینترنت اشاره کرد. اگر چه وضعیت نسبت به روز اول بسیار بهتر شده بود اما همچنان جمعی از خبرنگاران با دغدغه نبود اینترنت در تمامی طبقات روبرو بودند.

اما مهمترین حاشیه روز دوم جشنواره را باید حضور بیش از حد افراد غیر رسانه ای در کاخ رسانه دانست. به نحوی که در اکثریت فیلم‌ها برخی خانواده‌ها به همراه کودکان خود حضور داشتند و مشخص نیست این افراد چگونه مجوز دریافت حضور در کاخ رسانه را دریافت کرده بودند.

غیبت سعید آقاخانی بازیگر نقش اول مرد فیلم سینمایی "بنفشه افریقایی" مهمترین غیبت در روز دوم جشنواره بود. آقاخانی در این فیلم با فاطمه معتمد آریا و رضا بابک همبازی شده بود اما از میان این سه بازیگر تنها رضا بابک به جشنواره آمد که آن با تشویق اهالی رسانه و استقبال پرشور از وی روبرو شد.

شجاع نوری:فیلم بنفشه آفریقایی حس خوبی در مخاطب ایجاد می کند

دیگر حاشیه روز دوم جشنواره بدون شک متعلق به محمود گبرلو است. وی که اولین روز خود در جشنواره به عنوان مجری نشست را پشت سر می گذاشت نتوانست روز خوبی را سپری کند. مدیریت وی در زمان برگزاری نشست بسیار ضعیف بود و بسیاری از هنرمندان از وجود سر و صدا در محل نشست گلایه کردند.

از طرفی گبرلو زمان زیادی از نشست را به جای پرداختن به سوالات خبرنگاران به طرح سوالات شخصی خود و همچنین خوش و بش با هنرمندان گذراند که همین عاملی برای نارضایتی خبرنگاران بود.

نشست دوم متعلق به تیغ و ترمه کیومرث پوراحمد بود که با وجود نقد منفی اهالی رسانه نسبت به این فیلم با برخورد مناسب و مثال زدنی پوراحمد در قبول نقدها بسیار دوستانه سپری شد.

حضور مصطفی کواکبیان بر روی فرش قرمز با عوامل تیغ وترمه یکی دیگر از حواشی روز دوم جشنواره سی وهفتم بود.

کیومرث پور احمد:متاسفم اگر فیلم تیغ وترمه بی هویت است

فیلم سینمایی درخونگاه آخرین فیلم اکران شده در روز دوم جشنواره بود که به نظر خبرنگاران از لحاظ کارگردانی و تیم بازیگری اتفاق بسیار خوبی بود. اتفاقی که با یک فیلمنامه متوسط به هدر رفته بود.

امین حیایی مهمترین حاضر روز دوم جشنواره بود و توانست با خوش رویی و رابطه بسیار خوب با اهالی رسانه دقایق جذابی را در نشست برای خود رقم بزند اما مشکل اصلی در نشست درخونگاه حضور برنامه های زنده بود. به نحوی که به محض پایان نشست اکثریت بازیگران برای پخش زنده از سالن نشست برده شدند و خبرنگاران نتوانستند به گفت و گو با هنرمندان بپردازند.

شریفی نیا: از امین حیایی صبر در بازیگری را یاد گرفتم

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فجر 37 جشنواره فیلم فجر اخبار جشنواره فیلم فجر فجر 97 بنفشه آفریقایی گبرلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی باشه‌آهنگر، حامد بهداد، ابوالفضل جلیلی، نیکی کریمی، محمود کلاری، رضا کیانیان و محمدحسین لطیفی، ۱۶ فیلم سینمایی نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را داوری می‌کنند.

اسامی فیلم‌های سینمایی به این شرح است: «۷۶۰۰» از بهروز باقری، «احمد» از امیرعباس ربیعی، «آپاراتچی» از قربانعلی طاهرفر، «آسمان غرب» از محمد عسگری، «آفتاب گرگ و میش» از محسن دانشور بیری، «بی‌تار» از جمیل رستمی، «پدران» از سالم صلواتی، «خورشید آن ماه» از ستاره اسکندری، «سون‌سوز» از رضا جمالی، «شوماه» از مژگان بیات، «عروسک» از اصغر یوسفی‌نژاد، «عزیز» از مجید توکلی، «کاژه» از مجتبی سعیدزاده، «مسخ نرگس» از حامد علیزاده، «میرو» از حسین ریگی و «نوروز» از سهیل موفق.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

بخش اصلی جشنواره شامل فیلم‌های داستانی سینمایی و کوتاه، مستند، انیمیشن، فیلمنامه و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • وزارت ارشاد: محمد خزاعی می‌ماند
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • ابقای «محمد خزاعی» در سازمان‌ سینمایی
  • رد شایعات تغییر در مدیریت سازمان سینمایی
  • رئیس سازمان سینمایی تغییر می‌کند؟
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود