Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» محمد حسین قربانی درباره وضعیت بیماران صعب العلاج در کشور، گفت: پوشش ۱۰۰ درصدی هزینه های بیماران صعب العلاج نیازمند تزریق بودجه به وزارت بهداشت ودرمان است زیرا منابع مالی در حوزه بهداشت ودرمان محدود است.

دغدغه های بیماران صعب العلاج در حوزه بهداشت ودرمان بسیار جدی است

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دغدغه های بیماران صعب العلاج در حوزه بهداشت ودرمان بسیار جدی است تصریح کرد: ما اگر بطور واقع بینانه به دنبال تامین صد درصدی هزینه های درمان بیماران صعب العلاج هستیم، الزامی است که فکری برای  رفع محدویتهای منابع مالی در وزارت بهداشت ودرمان بکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قربانی افزود:طرح تحول سلامت به عنوان طرحی کاربردی به نوعی هزینه های درمان را به نحو اصولی کاهش  داده است بنابراین می بایست طرح مذکور در  حوزه بهداشت و سلامت  به نحو شایان و اصولی مورد حمایت قرار بگیرد.

وی ادامه داد:برای برداشتن فشارهای اقتصادی از بیماران بویژه صعب العلاج بهترین گزینه افزایش منابع مالی وزارت بهداشت ودرمان است و از  همین  رو نمی توان کتمان کرد با توجه به تلاش های صورت گرفته برای کاهش هزینه های درمان بیماران صعب العاج بازهم بیماران در فشارهای اقتصادی قراردارند.

قربانی افزود:حوزه بهداشت وسلامت جز رکن های اساسی در افزایش سرانه سلامت جامعه تلقی می شود بنابراین باید برنامه ریزی اصولی و حمایتی وزارت بهداشت ودرمان را از منظر وضعیت بودجه ای یاری داد تا بتوان سرانه سلامت جامعه را نیز ارتقا داد.

برخی بیماران صعب العلاج برای طی پروسه درمانی شان فرش زیر پایشان را می فروشند

عضو هیئت رییسه کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس یادآورشد: برخی  از بیماران صعب العلاج برای طی پروسه درمانی شان فرش زیر پایشان را می فروشند البته با توجه به حمایتهای انجام شده  از بیماران این نوع موارد اندک  است اما باید گفت طرح تحول سلامت نیز  توانسته است، بسیاری از مشکلات هزینه ای در  حوزه درمان را نیز  کاهش دهد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: حوزه بهداشت قربانی کمیسیون نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۴۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • توسعه بهداشت ودرمان
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد