Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- معاون فني و عمراني شهرداري تهران، خواستار تلاش حداکثري براي پياده سازي هرچه سريعتر طرح جامع مديريت آبهاي سطحي شهر تهران شد.
به گزارش خبرگزاري آريا و به نقل از پايگاه خبري معاونت فني و عمراني شهرداري تهران، ايرج معزي که در آيين تکريم و معارفه مديرعامل شرکت خاکريزآب سخن مي گفت، ضمن تاکيد بر ضرورت ايمن سازي پايتخت در مقابل سيلاب هاي با دوره بازگشت 50 ساله، تحقق اين امر مهم را در گرو تکميل بخش باقي مانده شبکه اصلي جمع آوري و هدايت آبهاي سطحي پايتخت دانست و يادآور شد: تهيه نقشه شبکه موجود و استمرار اقدامات مربوط به نگهداشت و بهبود عملکرد اين شبکه، ضرورتي است که بايد به موازات توسعه زيرساخت هاي هدايت رواناب ها پيگيري شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معزي استقرار نظام پايش مستمر کيفيت و نظارت عاليه بر عملکرد مناطق و نواحي شهرداري تهران را از ديگر راهبردهاي ضروري در جهت تحقق اهداف طرح جامع مديريت آبهاي سطحي ذکر و اضافه کرد: پايش کيفي و کمي رواناب ها و تکميل بانک اطلاعاتي در اين زمينه که به ويژه با احداث ايستگاه هاي باران سنجي و آب سنجي امکان پذير مي شود، از ديگر ماموريت هايي است که بايد توسط شرکت خاکريزآب دنبال شود.
گفتني است طي اين مراسم ضمن تقدير از خدمات 5 ساله مهندس عليرضا يعقوبي در شرکت خاکريزآب، پيمان عباسي به عنوان مديرعامل جديد شرکت معارفه شد. شبکه جمع آوري و هدايت آبهاي سطحي شهر تهران در دوران مسئوليت يعقوبي ضمن توسعه اي 22 کيلومتري، شاهد دستاوردهاي قابل توجهي بود که از آن جمله مي توان به اجراي پروژه هاي ايمن سازي بستر رودخانه کن، ساماندهي و احياي رودخانه وردآورد، فاز نخست پروژه احداث شبکه جمع آوري و هدايت آبهاي سطحي محدوده خيابان خاوران و ايمن سازي پايه هاي پل تقاطع بزرگراه شهيد خرازي با رودخانه وردآورد اشاره کرد.
پيمان عباسي معاون فني و عمراني سابق منطقه 5 درحالي به عنوان مديرعامل شرکت خاکريزآب منصوب شده است که پيش از اين عهده دار مسئوليت هايي همچون معاون فني و عمراني شهرداري هاي مناطق 9 و 13 و همچنين معاون فني و عمراني برج ميلاد تهران بوده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون شهرداري مديريت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۵۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • ترافیک پرحجم و روان در معابر پایتخت
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد