Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@09:24:17 GMT

رانندگان تاکسی، کارت اعتباری معیشت می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۸۵۷۷۷

رانندگان تاکسی، کارت اعتباری معیشت می‌گیرند

تین‌نیوز | 

    مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور گفت: در راستای اقدامات حمایتی از راننده های تاکسی و حفظ کرامت آنها بعد از توزیع لاستیک و برخی اقلام خودرو، رانندگان تاکسی کارت اعتباری معیشتی می گیرند.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از ایرنا، مرتضی ضامنی افزود: در مرحله اول اجرای این طرح، تامین مایحتاج معیشتی مورد نیاز خانواده رانندگان تاکسی تا سقف دو میلیون تومان درنظرگرفته شده است که شامل پرداخت در اقساط 6 تا هفت ماهه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در صورت تامین اعتبار، این طرح در آینده نزدیک اجرا خواهد شد، اعلام کرد: با توجه به استقبال رانندگان از این طرح در مراحل بعدی سعی خواهد شد که اعتبار خرید برای رانندگان تاکسی افزایش یابد.

ضامنی گفت: پیرو پیگیری های رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور مکلف به انجام اقدامات حمایتی از راننده های تاکسی در سراسر کشور شده است.

وی در این خصوص توضیح داد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، در مرحله نخست توزیع لاستیک با نرخ دولتی در اولویت کاری قرار گرفت. این امر از ابتدای آبان امسال اجرایی شد و با جدیت پیگیر توزیع لاستیک بین راننده های تاکسی در سراسر کشور هستیم.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور افزود: تاکنون 100 هزار حلقه لاستیک به رانندگان تاکسی در سراسر کشور با نرخ مصوب دولتی (30 تا 50 درصد پایین تر از نرخ بازار) داده شده است.

وی اظهار داشت: از 100 هزار حلقه لاستیک توزیع شده، 35 هزار حلقه بین رانندگان تاکسی در تهران و بقیه بین رانندگان تاکسی در دیگر شهرها توزیع شده است.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور ادامه داد: لاستیک های توزیع شده شامل خودروهای سمند، پژو 405 و پراید است و توسط کارخانه کویرتایر تامین شده است.

ضامنی تصریح کرد: رانندگان تاکسی در تهران برای ثبت نام دریافت لاستیک به نرخ دولتی در سامانه تاکسیرانی تهران اقدام به ثبت نام کنند و در شهرهای دیگر از طریق سازمان های تاکسیرانی یا ادارات حمل و نقل نام نویسی کنند.

وی ادامه داد: این لاستیک ها از سوی اتحادیه تاکسیرانی شهری با همکاری سازمان های تاکسیرانی و مدیریت های حمل و نقل شهرداری ها توزیع شده است. رانندگان تاکسی در هر نقطه از کشور که نیاز به لاستیک دارند، باید موضوع را به شهرداری، سازمان تاکسیرانی یا مدیریت های حمل و نقل شهری اعلام کنند تا این نیاز جمع بندی و به اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور منعکس شود تا اقدامات لازم برای توزیع لاستیک صورت پذیرد.

ضامنی خاطرنشان کرد: هم اکنون شاهد اختلاف قیمت در محصولات خودرویی برای تاکسیرانان هستیم؛ بنابراین با برنامه ریزی های صورت گرفته، تلاش کردیم محصولات و لوازم یدکی پرمصرف را از تولیدکننده با حذف واسطه ها به راننده های تاکسی ارائه کنیم.

وی از برنامه ریزی های صورت گرفته برای توزیع سایر اقلام پرمصرف خودرو مانند روغن موتور و لنت ترمز نیز خبر داد و گفت: نیاز به این اقلام در شهرها جمع بندی شده است و در آینده نیز این اقلام توزیع خواهد شد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تاکسیرانی لاستیک دولتی کارت اعتباری معیشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۵۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • هشدار هواشناسی به رانندگان: جاده‌ های ۱۱ استان بارانی است
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • تهیه و توزیع ۸۴ حلقه لاستیک رایگان در همدان
  • تهیه و توزیع ۸۴ حلقه لاستیک رايگان در همدان
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟