Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم اکنون نبرد مقامات اروپایی بر سر نحوه مواجهه با گره کور برگزیت، از فاز پنهانی وارد فاز آشکار شده است.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، «برگزیت» نه تنها به نقطه آسیب لندن، که به نقطه آشکارساز اختلافات پررنگ سران اروپایی با یکدیگر تبدیل شده است.

در حالی که افرادی مانند هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان و آنگلا مرکل صدر اعظم این کشور به صورت تلویحی و غیر مستقیم از برگزاری مذاکرات دوباره با دولت ترزا می‌بر سر برگزیت حمایت کرده اند، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه و برخی مقامات اروپایی مانند دونالد تاسک هرگونه معامله جدید با دولت مستقر در انگلیس بر سر خروج از اتحادیه اروپا را رد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که اخیرا پارلمان انگلیس ضمن اعلام مخالفت با خروج سخت این کشور از اروپای واحد، ترز ا. می‌را ملزم کرده است تا بر سر مسائل بحرانی مانند سرنوشت ایرلند شمالی، بار دیگر با بروکسل وارد مذاکره شود.

در این میان، کمتر سیاستمداری در اروپا با آغوش باز از ترزا می‌و مذاکرات دوباره با وی استقبال کرده است! با این حال همان گونه که اشاره شد، دولت‌های آلمان و اتریش (که معمولا در قبال برخی بحران‌های بین المللی مواضعی یکسان دارند)، در این خصوص چراغ سبز‌هایی را به ترزا می‌نشان داده اند.

سباستین کورتز، صدر اعظم اتریش در تازه‌ترین اظهارات خود تاکید کرده است که مذاکره دوباره با انگلیس بر سر برگزیت، مشروط به «اعلام استراتژی لندن» در مذاکرات دوباره خواهد بود. مقامات آلمانی نیز کماکان بر موضع قبلی خود در خصوص مذاکره دوباره با لندن تاکید می‌ورزند.

در نقطه مقابل، مکرون و برخی سیاستمداران اروپایی دیگر معتقدند که پذیرش مذاکرات دوباره با دولت ترزا می (یا حتی دولت بعدی انگلیس) مترادف با موافقت اروپا مبنی بر اعطای امتیازات بیشتر به لندن تلقی خواهد شد. از این رو فارغ از جنبه سیاسی موضوع، برخی دغدغه‌های موجود در خصوص مذاکرات مجدد با لندن، جنبه‌ای کاملا حیثیتی دارد.

نکته جالب توجه اینکه آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در روز‌های منتهی به رای گیری پارلمان انگلیس در خصوص طرح خروج از اروپا، به ترزا می‌و مقامات انگلیسی هشدار داده بود که در صورت شکست توافق برگزیت در پارلمان انگلیس، مذاکره جدیدی میان بروکسل و لندن در کار نخواهد بود. اما در ساعت منتهی به این رای گیری حساس، هایکو ماس وزیر خارجه آلمان اظهار داشت اگر طرح ترزا می‌در پارلمان انگلیس رای نیاورد، اتحادیه اروپا آماده برگزاری مذاکرات جدید با لندن خواهد بود.

هم اکنون نبرد مقامات اروپایی بر سر نحوه مواجهه با گره کور برگزیت، از فاز پنهانی وارد فاز آشکار شده است. در صورتی که ژرمن‌ها بتوانند نظر خود در خصوص مذاکره دوباره با لندن را به اروپای واحد دیکته کنند، امانوئل مکرون از سوی افکار عمومی اروپا نسبت به ناتوانی در مقابل قدرت سیاسی مرکل متهم خواهد شد.

این قاعده در خصوص مرکل نیز صادق است! گرچه صدر اعظم آلمان قصد دارد در سال ۲۰۲۱ برای همیشه از قدرت کناره گیری کند، اما حاضر نیست وجهه سیاسی خود در اروپا را فدای مصالحه سیاسی با رئیس جمهور جوان فرانسه کند. این منازعه قطعا یک برنده و یک بازنده خواهد داشت.

به عبارت بهتر، در اینجا با نوعی «بازی با حاصل جمع صفر» مواجه هستیم که نتیجه آن برای صدر اعظم آلمان و رئیس جمهور فرانسه و هم پیمانان این دو در اتحادیه اروپا و منطقه یورو بسیار سرنوشت ساز خواهد بود.

منبع: مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برگزیت اروپا اتحادیه اروپا انگلیس سران اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان

دولت فدرال آلمان می خواهد تدابیر امنیتی بخصوص برای حفاظت از تیم ملی اوکراین در طول مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا را در تابستان سال جاری تشدید کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، دولت فدرال آلمان می خواهد تدابیر امنیتی را در طول مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در این کشور تقویت کند تا از همه خطرات قابل تصور جلوگیری کند. در این شرایط حزب دولتی سوسیال دموکرات آلمان به دنبال اختیارات بیشتر برای نیروهای پلیس است.

اشپیگل در ادامه نوشت: تابستان امسال، دو رویداد مهم ورزشی در مواجهه با یک وضعیت سیاسی بسیار متشنج برگزار می شود. "نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان در این شرایط می خواهد برای خطرات قریب الوقوع مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در کشور خود آماده شود.

وی در گفتگویی به «راینیشه پست» گفت که دفاع و مبارزه با همه خطرات قابل تصور اولویت اصلی است. وی تاکید کرد: این یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فوتبال در جهان در شرایط سیاسی پرتنش است. این موضوع چالش‌های زیادی را به همراه دارد.

وی تاکید کرد: مقامات امنیتی آلمان برای محافظت از تیم ملی اوکراین اقدامات گسترده تری نسبت به تیم‌های 23 شرکت کننده دیگر انجام خواهند داد. به گفته وزیر کشور فدرال آلمان علاوه بر این، مقامات آلمانی پس از آن حفاظت بهتری را برای خانه آلمان در بازی‌های المپیک پاریس تضمین خواهند کرد.

این مقام آلمانی همچنین توضیح داد : اخیراً یک بار دیگر حفاظت از خانه آلمان را افزایش داده ایم و 150 افسر پلیس فدرال را فقط برای این کار مستقر خواهیم کرد. به طور کلی، افسران پلیس آلمان و فرانسه ابتدا از یکدیگر در مسابقات قهرمانی اروپا حمایت می‌کنند و سپس در المپیک این همکاری را انجام خواهند داد.

وزیر کشور آلمان تاکید کرد: در مسابقات قهرمانی اروپا، تمام نیروهای امنیتی مستقر از تمام تیم ها، هواداران و میهمانان محافظت خواهند کرد - و البته این موارد به ویژه در مورد تیم اوکراین صدق می‌کند. وی افزود: ما تمام تلاش خود را برای اطمینان از امنیت آنها در آلمان انجام می دهیم؛ حتی امنیت بالاتری نیز وجود دارد. در اینجا اقدامات احتیاطی انجام می شود. با توجه به حمله روسیه به اوکراین، اروپای شرقی در طول حضور خود در مسابقات قهرمانی اروپا به شدت در معرض خطر هستند.

فایزر همچنین گفت که مقامات آلمانی علاوه بر خطرات ناشی از تروریست‌های به توصیف وی اسلام گرای افراطی، هولیگان‌ها و سایر جنایتکاران خشن، آمادگی کافی برای حملات سایبری را نیز دارند. در این زمینه، فایزر همچنین در مورد همکاری با سازمان دهنده این مسابقات یوفا گفت که اداره فدرال امنیت اطلاعات به یوفا در مورد نحوه محافظت از سیستم بلیط آنلاین مشاوره می‌دهد.

"فایزر" در بخش دیگری از سخنانش افزایش تعداد پرونده‌های جاسوسی کشف نشده را به تقویت "عظیم" سیستم ضد جاسوسی در کشورش نسبت می دهد. او به "راینیشه پست" گفت که وضعیت تهدید بالا است، اما مقامات امنیتی همزمان "حفاظت را افزایش داده‌اند".

فایزر درباره پرونده‌های جاسوسی در رابطه با حزب افراطی جایگزینی برای آلمان گفت: «مقامات امنیتی فاش کرده‌اند که روابط این حزب با روسیه به پارلمان‌های ما نیز کشیده شده است. هدف پوتین دقیقاً همین است: او می خواهد به دموکراسی ما حمله کند و به نیروهایی نیاز دارد که بتواند برای این کار از آنها استفاده کند.

با توجه به کشف جدیدترین موارد جاسوسی، حزب سوسیال دموکرات آلمان همچنین خواستار تجهیزات بهتر برای مقامات امنیتی است. سباستین هارتمن، سخنگوی سیاست داخلی فراکسیون حزب سوسیال دموکرات آلمان در این باره به هفته نامه اشترن گفت: «آلمان در تیررس فعالیت‌های جاسوسی شرق قرار دارد. آندریاس شوارتز، هم حزبی او هم گفت: صرفه جویی مالی در این زمینه به معنای تسلیم شدن در برابر امنیت مردم است.

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتشتوافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد
  • اعتراض دانشجویان حامی فلسطین در شهر‌های انگلیس
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • مکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • تلاش فعالان مدنی در انگلیس علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • مکرون: خطر نابودی اروپا وجود دارد/ برای رویارویی تجهیز نیستیم
  • واکنش انگلیس به کشف گورهای دسته‌جمعی در نوار غزه: تحقیقات اسرائیل کفایت می‌کند
  • تصاویر عجیب از یورتمه اسب‌های زخمی در خیابان‌های لندن!
  • صحنه ای وهمناک در انگلیس؛ اسب های خونین در خیابان های لندن | عکس