Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@07:44:54 GMT

واکنش به رانت خواری در پروژه جمعه بازار یاسوج

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۸۹۳۷۵

واکنش به رانت خواری در پروژه جمعه بازار یاسوج

برخی معتقدند در تعیین قیمت غرفه‌های محل جدید جمعه بازار یاسوج توسط سرمایه گذار تخلف صورت گرفته است که انتظار می‌رود در این زمینه مسئولان و متولیان ورود کرده و اجازه ندهند حقی از غرفه‌داران اجحاف شود. ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۰ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سال 89 با هدف ساماندهی جمعه بازار یاسوج به دلیل عدم رعایت ایمنی و وجود استانداردهای لازم زمینی متعلق به بانک صادرات با کاربری فرهنگی-ورزشی به یک سرمایه گذار با هدف ساماندهی جمعه بازار با قیمت مناسب و با نگاه مثبت شهرداری در زمینه اخذ پروانه ساخت و تغییر کاربری از فرهنگی-ورزشی به تجاری-مسکونی واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرداری در کمترین زمان ممکن با برگزاری کمیسیون ماده 5 زمینی واگذار شده به سرمایه گذار با کاربری فرهنگی-ورزشی را تغییر کاربری داد ولی بعد از مدتی مشخص شد که سرمایه گذار به نوعی به چیزی غیر از ساماندهی جمعه بازار فکر می‌کند تا جایی که به سراغ بنگاه‌های معاملاتی رفت تا خرید و فروش را آغاز کند.

زندگی را به کام بیش از 900 غرفه دار در جمعه بازار یاسوج تلخ کرده‌اند و هر روز از تعطیلی این محل امرار و معاش بیش از 4 هزار نفر حرف می‌زنند در حالی هنوز تکلیف سرمایه گذار محل جدید جمعه بازار را مشخص نشده است.

کسبه جمعه بازار یاسوج از مسئولان چه می‌خواهند؟   شهردار یاسوج: عمدی بودن آتش‌سوزی در جمعه بازار یاسوج را رد نمی‌کنم   امکان ساماندهی جمعه بازار یاسوج وجود ندارد

سرمایه گذار بنا دارد هر غرفه 14 متری در بازارچه جدید را نزدیک به 100 میلیون تومان فروش کند در حالی کار خاصی از نظر سازه و مصالح بکار رفته شده در این غرفه‌ها انجام نشده و همین امر سبب شده جمعه بازارهای تمایلی به حضور در محل جدید نداشته باشند و از این وضعیت نیز نگران هستند.

در اینکه جمعه‌ بازاری ها جزو قشر ضعیف و آسیب پذیر هستند شکی نیست و تمامی مسئولان به این مهم واقف هستند ولی چرا در این زمینه به طور حجدی ورود نمی‌کنند و پرونده این سرمایه گذار را از صفر تا 100 بررسی نمی‌کنند خود جای سوال دارد.

بررسی‌های میدانی خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد بیش از 100 غرفه از بازارچه جدید یاسوج توسط سرمایه گذار فروش شده در حالی هنوز تکلیف جمعه بازاری‌ها مشخص نشده است و به نوعی باید گفت این اقدام نوعی رانت است.

تعیین قیمت غرفه‌های بازارچه جدید یاسوج توسط 3 کارشناس

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: زمین واگذار شده بانک صادرات به سرمایه گذار با هدف ساماندهی جمعه بازار از فرهنگی-ورزشی تغییر کاربری یافت.

عزیز فیلی با بیان اینکه از اول قرار بوده سرمایه گذار 487 غرفه در اختیار جمعه بازاری‌ها قرار دهد،  افزود: جمعه بازاری‌ها تمایلی برای حضور در بازارچه جدید به دلیل گران بودن غرفه‌ها ندارند.

وی افزود: در آخرین تصمیم اتخاذ شده باید 3 کارشناس به نمایندگی از شهرداری یاسوج، سرمایه گذار و جمعه بازاری‌ها نسبت به تعیین قیمت غرفه‌های بازرارچه جدید اقدام کنند و باید به یک قیمت متعادل با توجه به امتیازهای داده شده به سرمایه گذار برسند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: طبق توافق صورت گرفته باید غرفه‌های بازارچه جدید به جمعه بازار‌ها با تخفیف و به صورت اقساط واگذار شود.

انتهای پیام/ش

R41452/P4001/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۹۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت

ایسنا/آذربایجان غربی صاحبان کارخانه های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در شن و ماسه این شهر انتقاد کردند.

خلیل مسئول یکی کارخانه های  شن و ماسه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برخی از کارخانه های شن و ماسه هر ماه بیش از ۳۰۰ دستگاه می فروشند، در حالیکه کارخانه‌های دیگر ۱۰ دستگاه را با زور می فروشند.

وی تصریح کرد: حقوق کارکنان را با زحمت پرداخت می کنیم.

سعید از دیگر مسئولین کارخانه شن و ماسه اظهار کرد: قیمت شن و ماسه را که مصوب استانی ۲۱۰ هزار تومان در تن است به قیمت زیر قیمت مصوب حتی به قیمت ۷۰هزار تومان می فروشند تا بازار را بدست گیرند.

وی تصریح کرد: این بی عدالتی است که به‌خاطر ارتباطات برخی از افراد و کارخانه ها ۱۵ واحد کارخانه شن و ماسه در خوی  دچار بدبختی و ورشکستگی شوند.

حاج ولی از دیگر مالکین کارخانه شن و ماسه نیز اظهار کرد: برخی با رانت اقدام به خرید مواد اولیه بصورت رایگان ویا به قیمت خیلی پایین می کنند و به همین دلیل شن و ماسه را به قیمت خیلی پایین تر از نرخ مصوب که ۲۱۰ هزار تومان در تن است، می فروشند.

وی تصریح کرد: حدود دو هزار نفر بصورت مستقیم از این کارخانه های شن و ماسه نان می‌خورند که با پیدایش مافیا و رانت در شن و ماسه خوی در آینده نزدیک مجبور به تعطیلی کارخانه ها خواهیم شد.

به گزارش ایسنا، تولید شن و ماسه خوی روزانه حدود هشت هزار تن است که کارخانه های شن و ماسه خوی اعلام کردند در صورت ادامه وضع موجود و ادامه رانت و مافیا و رکود کارخانه های شن و ماسه هایشان، اقدام به تعطیلی خواهند کرد که در این صورت حدود دو هزار نفر که بصورت مستقیم از این کارخانه ها نان می خورند بلاتکیف خواهند شد. بنابراین ضروری است از طرف مسئولین مربوطه ‌نسبت به حل مشکل بوجود آمده اقدامات اساسی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جمعه بازار ؛ محمد نوری
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • کوه‌خواری و برهم زدن محیط زیست در روستای سرآسیاب شش + فیلم
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد