Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ احسان مؤمنی رئیس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در رابطه با تصادفات هفته گذشته اظهار کرد: در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم متأسفانه شاهد وقوع ۳ فقره تصادف منجر به فوت در سطح معابر شهر تهران بودیم که یک نفر راننده موتورسیکلت، یک نفر راننده سواری و یک نفر سرنشین خودرو در محل حادثه در اثر بی احتیاطی جان خود را از دست دادند و خانواده‌هایی را داغدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تصادف اول در ساعت ۰۳:۴۰ بامداد روز جمعه در مسیر شمال به جنوب بزرگراه یادگار امام سواری پژو ۲۰۶ به علت سرعت زیاد و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه با جدول و گارد ریل کنار بزرگراه برخورد که سرنشین سواری پژو فردی مذکر حدودا ۲۸ ساله به دلیل نبستن کمربند ایمنی به بیرون پرتاب و در اثر شدت ضربه در محل حادثه فوت می‌کنند.

سرهنگ مومنی در تشریح این تصادف توصیه کرد در هنگام خلوتی معابر با سرعت مطمئنه در سطح معابر حرکت کنند و به جهت خلوتی معابر با سرعت غیر مجاز تردد نداشته باشند که هرچه سرعت وسیله نقلیه زیادتر باشد کنترل وسیله نقلیه سخت‌تر خواهد بود.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: تصادف دوم در ساعت ۰۴:۵۰ دقیقه بامداد روز یکشنبه در مسیر جنوب به شمال بزرگراه شهید یاسینی سواری تویوتا با قسمت عقب کامیون کمپرسی برخورد که در اثر شدت ضربه راننده سواری تویوتا فردی مذکر حدودا ۶۰ ساله در محل حادثه فوت کرد.

سرهنگ مومنی گفت: توصیه‌ای که در این رابطه به رانندگان عزیز دارم در هنگام خستگی و خواب آلودگی به هیچ عنوان رانندگی نکنند و در حین رانندگی احساس خواب و خستگی دارند در یک محل امن توقف کنند و پس از استراحت به رانندگی ادامه دهند.

وی افزود: تصادف سوم در ساعت ۰۰: ۰۸ صبح روز چهارشنبه در مسیر شرق به غرب بزرگراه رسالت روبه روی بیمارستان حضرت قمر بنی هاشم داخل خط ویژه اتوبوسرانی یک دستگاه موتورسیکلت به صورت غیرمجاز در داخل خط ویژه در حرکت بوده که با اتوبوس شرکت واحد که در مسیر مجاز خود در حال حرکت بوده به صورت جلو به جلو برخورد که در اثر شدت ضربه راننده موتور سیکلت جوانی حدودا ۳۶ ساله در محل حادثه فوت می‌کنند.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در خصوص این تصادف به موتورسیکلت سواران توصیه کرد: در هنگام رانندگی از کلاه ایمنی استفاده و از تردد در خط ویژه جدا خودداری کنند.

سرهنگ مومنی در خاتمه به تمامی کاربران ترافیک توصیه کرد: قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند و به توصیه‌های ایمنی کارشنا سان تصادفات توجه کنند، تا شاهد وقوع چنین حوادث دلخراش در سطح معابرشهر تهران نباشیم.

انتهای پیام/

بی احتیاطی تنها دلیل وقوع ۳ فقره تصادف در هفته گذشته

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس راهور ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۹۰۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۸ درصد رانندگان تبریز قانونمند هستند

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون قنبرزاده ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ۴۰ درصد رانندگان مقصر در تصادفات فوتی فروردین سال ۱۴۰۳ را جوانان ۲۰ تا ۲۵ سال تشکیل می‌دهند و ۶۰ درصد این تصادفات در ساعات بین ۱۸ تا ۲۴ شب رخ داده است.

قنبرزاده افزود: ۸۹ درصد تصادفات فوتی شهرستان تبریز به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه و ۱۱ درصد نیز به دلیل عدم توجه راننده به جلو اتفاق افتاده است.

وی سرعت بیش از حد و غیرمجاز رانندگان جوان فاقد گواهینامه را از اصلی‌ترین دلایل تصادفات منجر به فوتی اعلام و اظهار کرد: تعداد متوفیان تصادفات داخل شهری، شهرهای استان با ۱۷ درصد افزایش از ۲۱۶ نفر در سال ۱۴۰۱ به ۲۵۴ نفر در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

رئیس پلیس راهور استان با بیان اینکه افزایش تصادفات درون شهری منجر به فوت در داخل شهرهای استان نگران کننده است، گفت: سرعت بالا و غیرمجاز، عامل بسیاری از تصادفات منجر به فوت و جرح در استان است.

وی اظهار کرد: سال گذشته ۲۵۴ نفر در استان در اثر تصادفات درون شهری جان خود را از دست دادند که نسبت به سال ۱۴۰۱ که ۲۱۶ نفر بود ۳۸ نفر معادل ۱۷.۶ درصد بیشتر شد.

وی ادامه داد: بیشترین تصادفات درون شهری منجر به فوت در سال گذشته در تبریز با ۱۳۲ رخ داد و شهرهای مراغه با ۲۴ نفر و اسکو با ۱۷ نفر فوتی در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

قنبرزاده با بیان اینکه ۵۲ درصد تصادفات منجر به فوت استان در سال گذشته در تبریز روی داده است، گفت: علت بیشتر این تصادفات سرعت بالا و برخورد با جسم ثابت بود در حالی که در گذشته، عامل عدم توجه به جلو، علت بیشتر تصادفات بود.

وی افزود: کلانشهر تبریز بیشترین میزان تصادفات منجر به فوت و جرح را در استان به خود اختصاص داده و تعداد متوفیان این شهر از ۱۱۷ نفر در سال ۱۴۰۱ با ۱۳ درصد افزایش به ۱۳۲ نفر در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

قنبرزاده ابراز داشت: شهرستان مراغه بعد از تبریز با ۲۴ نفر و اسکو با ۱۷ نفر فوتی در سال ۱۴۰۲ که به ترتیب ۹ و ۵ درصد نسبت به سال ماقبل افزایش فوتی داشته‌اند در رتبه‌های بعدی بیشترین تعداد متوفیان تصادفات داخل شهری بعد از تبریز قرار دارند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در فروردین سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۲ فقره تصادف منجربه ۱۴ فوتی و ۶۹۷ مجروح شد، تصریح کرد: این رقم با ۲۵ درصد افزایش در فروردین سال ۱۴۰۳ به تعداد ۱۵ فقره تصادف منجر به فوت در حوزه درون شهری استان رسید که منجر به فوت ۱۹ نفر و جراحت یک هزار و ۱۶ نفر شد.

وی با بیان اینکه در بیشتر تصادفات منجر به فوت در فروردین ۱۴۰۳، راننده فاقد گواهینامه بوده است، افزود: انتظارمان از والدین این است که از دادن خودرو به فرزندانشان که گواهینامه ندارند خودداری کنند.

قنبرزاده به آمار مقایسه‌ای برخورد با تخلفات حادثه ساز رانندگی در فروردین ماه ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: در ماه گذشته ۷۱۱ مورد اعمال قانون برای تجاوز از سرعت صورت گرفته که در مقایسه با فروردین سال ۱۴۰۲، ۲۲۳ درصد بیشتر شده است.

قنبرزاده گفت: در بیشتر تصادفاتی که منجر به فوت و جرح می‌شود، تست الکل در محل از راننده گرفته می‌شود و در صورتیکه راننده هوشیار نباشد تاکیده شده است تا در بیمارستان‌ها این تست انجام شود.

وی افزود: در این مدت اعمال قانون برای استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی ۵۷۵ درصد، نقص فنی ۴۳۳ درصد، حرکت با دنده عقب در آزادراه‌ها ۲۲۷ درصد و عدم استفاده از عینک و سمعک در حین رانندگی ۴۳۲ درصد افزایش یافته است.

کد خبر 6087563

دیگر خبرها

  • تصادف کامیون ۴ کشته بر جای گذاشت
  • 4 کشته در حادثه کامیون (+ عکس)
  • (تصاویر) تجاوز به چپ کامیون در دره شهر / ۴ نفر جان باختند
  • بارندگی منجر به کندی حرکت در برخی مسیرهای اصلی مشهد شده است
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • جاده‌های خراسان رضوی بارانی است
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • ۹۸ درصد رانندگان تبریز قانونمند هستند
  • سوانح رانندگی خراسان رضوی ۲ کشته و ۱۲۲ مصدوم در پی داشت
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی منجر به فوت ۲ نفر شد