Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، در رابطه با ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) با بیان این‌که امام راحل(ره) یک شخصیت ممتاز و استثنایی بوده است، گفت: نظیر و مثل امام خمینی(ره) در زمان گذشته و حال به‌غیر از ائمه معصوم(ع)، شخصیتی وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این‌که امام خمینی(ره) یک شخصیت جامع، کامل، دارای همه خصوصیات و فضائل بوده است، افزود: امام خمینی(ره) شخصیتی بود که از نظر علمی، معنوی، سیاسی، مبارزاتی، قاطعیت، شجاعت، اخلاص، ارتباط با خدای متعال بی‌نظیر بود.
آیت‌‌الله میرعمادی به بُعد شخصیتی امام راحل(ره) از نظر فقهی و از نظر علمی اشاره کرد و ادامه داد: امام خمینی(ره) قبل از آن‌که یک مبارز و یک انقلابی و رهبر انقلاب باشد یک شخصیت علمی، بی‌نظیر بوده است.
امام جمعه خرم‎آباد اضافه کرد: امام خمینی(ره) از نظر فقهی، اصولی، تفسیری، کلام، عرفان یک شخصیت برجسته بوده است به‌نحوی‌که ایشان در حوزه‌های علمیه قم و نجف سه دوره درس خارج اصول داده است که هر دوره آن بین ده تا 12 سال طول می‌کشد.امام خمینی(ره) 30 سال درس خارج اصول داشته است و در علم اصول نظرات خاصی داشته است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان این‌که امام خمینی(ره) در علم اصول نظرات خاصی داشتند، گفت: امام خمینی(ره) در بحث اصول هم نظریه‌های گوناگونی داشته است، در بحث فقه هم امام خمینی(ره) نوآوری‌های فراوانی داشته است تا جایی‌که یکی‌از علما نوآوری‌های فقهی امام راحل(ره) را در قالب یک کتاب جمع‌آوری کرده است.

نوآوری فقهی امام خمینی(ره) در قاعده «لاضرر»

وی اضافه کرد: یک نوآوری امام خمینی(ره) در فقه قاعده «لاضرر» است که از متن حدیث «لا ضرر و لا ضرار الاسلام» نبی مکرم اسلام(ص) گرفته شده است و امام راحل(ره) این حدیث پیامبر را به‌عنوان یک حکم حکومتی درآورد و امروز در بحث همسرآزاری، کودک‌آزاری، همسایه‌آزاری، شراکت بین دو نفر و ... این حکم قابل اجرا است.
این مفسر قرآن‌کریم با بیان این‌که امام خمینی(ره) مساله زمان و مکان را برای اولین‌بار در اجتهاد دخالت دادند، گفت: ایشان همچنین نظریه ولایت‌فقیه را گسترش داد و امروز شاهد هستیم چهل سال از نظام جمهوری اسلامی مبتنی‎بر ولایت‌فقیه می‎گذرد.
نماینده ولی‎‌فقیه در لرستان با بیان این‌که امام خمینی(ره) نوآوری‎های فقهی فراوانی داشت که نیاز است اساتید حوزه و دانشگاه، فرهنگیان، نویسندگان و اهل قلم و ... سرگذشت و نوآوری‎های امام خمینی(ره) و نوآوری‎های فقهی و اجتهادی و شخصیت علمی و فقهی امام را مورد مطالعه قرار دهند، ادامه داد: اگر کسی بتواند فقاهت و ولایت امام را درک کند توانسته است امام خمینی(ره) را بشناسد کمااینکه در میان ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) بُعد فقاهت و ولایت بسیار مهم است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان فرهنگی امام خمینی آیت الله میرعمادی نماینده ولی فقیه در لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۹۰۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد، آنها چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت های آنها نبوده است.

وی افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات‌ علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات‌ علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

زلفی‌گل عنوان کرد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وی ابراز کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

دیگر خبرها

  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • چیستی عدالت و تاثیر آن در جامعه
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • (تصاویر) حضور شخصیت‌های حوزوی در منزل سید حسین خمینی
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد