Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@02:18:02 GMT

بخاری‌های نفتی از مدارس خراسان شمالی حذف شدند

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۹۰۶۷۲

بخاری‌های نفتی از مدارس خراسان شمالی حذف شدند

خراسان شمالی- بخاری‌های گازی استاندارد و هوشمند در ۱۳۷۸ کلاس درس ۳۴۴ مدرسه خراسان شمالی، با هزینه کرد ۸ میلیارد تومان، جایگزین و نصب شد.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، در سفر دهم بهمن ماه استاندار خراسان شمالی به شهرستان مرزی رازوجرگلان، جشن حذف بخاری های نفتی مدارس استان در روستای غلامان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام در پی دستور استاندار در نشست یک ماه قبل شورای اداری فاروج انجام شد که تاکید کرد، تمام بخاری های نفتی چکه ای از مدارس استان در کمتر از یک ماه برچیده شود.

متعاقب آن، بخاری های گازی استاندارد و هوشمند در ۱۳۷۸ کلاس درس ۳۴۴ مدرسه این استان، با هزینه کرد ۸ میلیارد تومان، جایگزین و نصب شد که حدود ۴۰درصد این کلاس ها یعنی ۵۲۶ مورد مربوط به شهرستان رازوجرگلان بوده است.

جشن حذف بخاری های نفتی مدارس در آموزشگاه دخترانه شهید نظری روستای غلامان برگزار شد و با قدردانی علما و مسئولان محلی به نیابت از اهالی منطقه همراه بود.

محمد علی شجاعی استاندار خراسان شمالی در این مراسم گفت: جشن امروز که به لطف خدا در سراسر استان شاهدش هستیم، حاصل یک تشخیص درست اولویت و یک همراهی و انسجام درونی است.

وی ادامه داد: امروز هم وظیفه خود را انجام دادیم و هم خرسندی فرزندان دانش آموز خود را می بینیم.

وی با بیان این که شکرگزاری توانمندی ما مسئولان، حل مشکلات مردم است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت منابع، مهم بود که با تشخیص درست اولویت، این منابع را برای تامین ایمنی دانش آموزان و حل دغدغه والدین هزینه کنیم یا در مسیر دیگری هزینه شود.

استاندار خراسان شمالی در نشست خبری در این مدرسه نیز گفت: در مرحله دوم طرح برچیدن بخاری های نفتی مدارس استان، گرمایش ایمن و استاندارد برای مدارس عشایری تامین خواهد شد.

شجاعی خاطرنشان کرد: وعده برچیده شدن یک ماهه این بخاری ها ریسک نبود، چون صفر تا صد کار را اشراف داشتیم و آن را شدنی می دانستم.

وی یادآور شد: با وجود بعضی درخواست ها برای تمدید این مهلت با توجیه شرایط آب و هوایی و... اما به همکارانم گوشزد کردم که موعد دهم بهمن تغییر نمی کند و یازدهم نخواهد شد چون همه باید یاد بگیریم کارها را در زمان خودش به سرانجام برسانیم.

وی افزود: می دانستم بعضی ها روزشمار درست کردند که حتما از دغدغه مندی شان بوده است، ولی به هر حال می دانستم با انسجام و هم افزایی، این کار شدنی است.

استاندار خراسان شمالی در پاسخ به پرسش دیگری گفت: خرید کامیون برف روب را در ۴۸ ساعت تامین اعتبار کردیم و به زودی در اختیار فرماندهی مرزبانی استان قرار می گیرد.

شجاعی درباره کمبودهای ورزشی شهرستان هم اذعان کرد: نامی از ورزش خراسان شمالی در کشور شنیده نمی شود که با وجود همه قابلیت ها، نشانه ضعف زیرساخت هاست. 

وی ادامه داد: پیست مناسب اسبدوانی حتما یاید در استان ایجاد شود تا مباحث اقتصادی و ورزشی صنعت اسب را به خوبی پیش ببریم.

شجاعی یادآور شد: هفته آینده چند جلسه ویژه با محوریت توسعه شهرستان رازوجرگلان در استانداری برگزار خواهد شد تا زمینه ساز جهش این منطقه شود.

 وی اضافه کرد: برای مساعدت در حل مشکل ضعف زیرساخت های ارتباطی، از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای سفر به استان دعوت کردم که به زودی انجام خواهد شد.

استاندار خراسان شمالی به خبرنگار صداوسیما هم گفت: این کار شبانه روزی و برچیده شدن بخاری های نفتی مدارس استان طی یک ماه، نشانه توان مدیریتی استان بود و امیدوارم در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری، شعارهای دولت و وعده های رئیس جمهوری بتوانیم با همین نگاه و رویکرد، دیگر پروژه های تعریف شده در استان را پیش ببریم و جشن پایان برق رسانی به روستاها را نیز در پایان سال برگزار کنیم.

امین فلاح مدیرکل نوسازی مدارس استان نیز در جشن حذف بخاری های نفتی مدارس در روستای غلامان شهرستان رازوجرگلان، اذعان کرد: برای کسی باورپذیر نبود که حدود ۱۴۰۰ بخاری نفتی چکه ای مدارس استان در یک ماه برچیده شود، ولی با درایت، پشتیبانی، پیگیری و جلسات مستمر دکتر شجاعی استاندار خراسان شمالی، این کار حتی سه روز زودتر از مهلت مقرر به پایان رسید و این در حالیست که مستلزم گازرسانی به مدارس، برق کشی استاندارد کلاس ها، خرید، حمل و نصب این تعداد بخاری بود.

عباس سعیدی مدیرکل آموزش و پرورش هم گفت: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، این اقدام در پی دستور استاندار و با همدلی و وحدت و همت همه دست اندرکاران محقق شد و دغدغه فرهنگیان و خانواده های ۲۰ هزار دانش آموز را برطرف کرد که به نیابت از همه آنان تشکر می کنم.

/انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: راز و جرگلان مدارس خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۹۰۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی از اهلی سازی دو گیاه دارویی در این استان خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر گیاه آویشن خراسان شمالی اهلی سازی شده است و اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دستور کار قرار دارد و هنوز به مرحله کامل اهلی سازی نرسیده است.

وی افزود: اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دست اقدام است و البته این گیاه در برخی از عرصه‌های منابع طبیعی در حال کشت است.

باور ادامه داد: اهلی سازی کاپاریس از دیگر گیاهان دارویی است که در دست اقدام است و در حال حاضر تلاش برای شکستن خواب بذر این گیاه دارویی در حال انجام است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی با توجه به شرایط آب و هوایی‌اش، یکی از رویشگاه‌های خوب گیاهان دارویی است و ظرفیت خوبی برای تولید این گیاهان در استان وجود دارد. ۴۳۰ گونه گیاهی در این استان شناسایی شده‌اند، البته بسیاری از این گیاهان در رویشگاه‌های خود به‌صورت خودرو رشد می‌کنند و در مساحت کمی از کشتزارهای استان، گیاهان دارویی به مرحله کشت درآمده است.

این عضو هیات علمی تصریح کرد: خراسان شمالی رتبه سوم کشوری را در تولید زعفران، رتبه چهارم را در تولید زیره سبز دارد و جزو یکی دو استان‌ اول در تولید گیاه دارویی با ارزش باریجه است. از سوی دیگر، این استان ظرفیت بسیار خوبی در تولید گیاهان دارویی دیگر مانند گون، کتیرا، زرشک وحشی، کاکوتی کوهی و آویشن دارد. این گیاهان به‌صورت خودرو در رویشگاه‌ها می‌رویند.

وی گفت: با این میزان پتانسیل در این استان برای تولید گیاهان دارویی، اکنون فقط در ۸۰۰۰ هکتار گیاه دارویی کشت می‌شود که از این مساحت ۴۸۰۰ هکتار مربوط به زعفران، ۲۰۰۰ هکتار زیره سبز و ۲۰۰ هکتار گل محمدی است.

باور تاکید کرد: باید مراقب گیاهان دارویی در معرض خطر به علت بروز خشکسالی‌های پی در پی و برداشت‌های غیراصولی در طبیعت باشیم، اکنون گیاهانی مانند کاکوتی کوهی، آویشن خراسانی، گون و کتیرا و زرشک کوهی در خطرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • نماینده خراسان شمالی در رقابت‌های امیدهای کشور مشخص شد
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • راز صاحب سینما می‌شود
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی