Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات ‌با بیان اینکه در موضوع فیلترینگ و سایر موضوعات حاکمیتی براساس قانون عمل می‌شود گفت: رسانه‌ها به جای آن‌ که مقوله شبکه‌های اجتماعی را دوقطبی و سیاسی کنند به درستی این موضوع را مورد پردازش قرار دهند.

به گزارش جنوب نیوز، محمدجواد آذری جهرمی عصر امروز در نشست با جوانان با عنوان «رویش جوانه‌ها» با اشاره به توسعه چشمگیر شهرستان دماوند به ویژه در حوزه ارتباطات در سال‌های اخیر اظهار داشت: اقتصاد دیجیتال، استارتاپ‌ها، فناوری‌های نوین و غیره یک هدف نیستند بلکه یک وسیله هستند و آن چه در این بین حائز اهمیت است موضوع توسعه کسب و کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: امروز منابع دنیا در حوزه‌های مختلف از منابع نفتی گرفته تا معادن در حال تثبیت یا کاهش است اما جمعیت و اقتصاد دنیا در حال رشد است و استفاده بشر از فناوری‌ها روزبه روز بیشتر می‌شود که پاسخگویی به آن نیازمند ثروت است و این ثروت جز از طریق بهره‌وری حاصل نمی‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه هدف اقتصاد دیجیتال افزایش بهره‌وری در حوزه‌های مختلف است افزود: این بهره‌وری با ارائه فناوری‌های نوین به وجود می‌آید و در واقع امروز فناوری به کمک ما آمده تا با بالا بردن سرعت خود کمک بسیاری در بهینه‌سازی وقت و هزینه کاربران خود کرده باشد.

آذری جهرمی تصریح کرد: توسعه فناوری در دولت الکترونیک سبب افزایش اعتماد مردم به دولت و بهبود حس شهروندی به حاکمیت می‌شود و از طرف دیگر مردم نیز خدمات بهتر و راحت‌تری را دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: زمانی کشور ما در فرایند توسعه با نوعی خلأ فناورانه روبه‌رو بود اما از سال 92 که فرایند پیشرفت آغاز شد تا سال 95 جهش خوبی را در رشد زیرساخت‌های کشور شاهد بودیم که در این شرایط با اشباع بازار رقابت‌ها افزایش پیدا کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به شناسنامه‌دار کردن 87 هزار شغل در سال جاری بیان کرد: متأسفانه در روند اجرای این طرح با کمبود منابع دولتی روبه‌رو شدیم که بنا به دستور رئیس‌جمهور مقرر شد بودجه این طرح به صورت ضرب‌الاجلی تأمین شود.

آذری جهرمی همچنین افزود: در ایام دهه فجر حدود 150 شرکت در تهران و همچنین با ارقام متفاوت در سایر استان‌ها در حال اجرا است که با برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته مقرر شده این شرکت‌ها با عنوان «پارک فناوری» نامیده شود.

وی سپس با اشاره به موضوع فیلترینگ بیان کرد: در موضوعات حاکمیتی باید براساس قانون عمل کرد و اگر قرار باشد به صورت سلیقه‌ای عمل کنیم سنگ روی سنگ بند نمی‌شود زیرا نمی‌‌توان در حاکمیت بود و به قوانین آن پای‌بند نبود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: باید با حفظ احترام به مردم آن‌ها را از شرایط موجود آگاه کرد اما متأسفانه در رابطه با وضعیت شبکه‌های اجتماعی با پرده‌ای با عنوان سیاست رسانه‌ای روبه‌رو هستیم که تکلیف ما با رسانه‌های نوین مشخص نیست که آیا می‌توان این شبکه‌های اجتماعی نوین را به رسمیت شناخت یا خیر؟

آذری جهرمی خاطرنشان کرد: گویا امروز تنها چالش سیاست رسانه‌ای در کشور، وزارت ارتباطات است بنابراین اعلام می‌کنم که رسانه‌ها نباید مقوله شبکه‌های اجتماعی را دوقطبی و سیاسی کنند و به جای آن باید به درستی این موضوع را مورد پردازش قرار دهند.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۹۱۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» با موضوع «انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری، حماسه حضور» در قالب‌های خبر، گزارش، مصاحبه، تیتر، سرمقاله و یادداشت، عکس، موشن‌گرافیک، پادکست، مستند، کلیپ و گزارش ویدئویی مستند در تالار ماه حوزه هنری لرستان برگزارشد که سمیه مرادی در بخش ویدئو و مستند، خدیجه کردی و مصطفی معظمی گودرزی در بخش خبر برگزیده و از آنان تجلیل شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در این مراسم گفت: ۴۷۰ اثر از ۷۳ رسانه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که پس از بررسی آثار، برگزیدگان هر بخش معرفی شدند.

اعظم روانشاد افزود: اهالی رسانه در لرستان به علت نبود بخش غیر دولتی و زیرساخت‌های اقتصادی دچار یک ضعف عمده در حوزه پشتوانه مالی هستند به همین دلیل همیشه با مسائل متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی رعایت‌نکردن قانون «میم الف» از سوی ادارات را از دیگر چالش‌های اصحاب رسانه در لرستان عنوان کرد و گفت: انتظار داریم که استاندار لرستان ادارات را موظف به رعایت قانون «میم الف» کند تا بلکه رسانه‌ها از پشتوانه مالی و اقتصادی بهره‌مند شوند.

استاندار لرستان نیز در این جشنواره با اشاره به اینکه انتظار من از اصحاب رسانه ایجاد وحدت و یکپارچگی در جامعه است، اظهارداشت: دین مبین اسلام نیز بر وحدت و یکپارچگی تأکید کرده است.

ابوطالب شفقت به تصویب روز لرستان در اول خردادماه اشاره کرد و گفت: با پیگیری مسئولان به‌ویژه آقای زیویار استاندار سابق، روز اول خرداد، روز عملیات حاج عمران و شهدای آن به نام روز لرستان نامگذاری شده است.

وی درباره مطالبات رسانه‌ها در خصوص قانون «م الف» بیان کرد: قانون «م الف» باید بر اساس ضوابط و قانون اعمال شود که این موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه مطرح خواهد شد.

در این مراسم از کتاب‌های «دلیران لرستان در خانطومان»؛ خاطرات سه نفر از مدافعان حرم لرستان، اثر حمید فولادوند روزنامه‌نگار لرستانی و کتاب «خبرنگار جمهوری اسلامی»؛ زندگی‌نامه و خاطرات «حسن مرادی» عکاس و خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی به تحقیق سامان سپهوند و فریبا مرادی نسب و نگارش فریبا مرادی نسب رونمایی شد.

گفتنی است فراخوان جشنواره «بر بلندای حضور» ویژه اصحاب رسانه، همزمان با ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برگزارشد.

دیگر خبرها

  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا