Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی، محمد قربانی گلشن‌آبادی در دوره آموزشی تشکیلاتی شهید شهریاری که صبح امروز در سالن همایش هتل فرهیختگان برگزار شد، اظهار کرد: بیشترین دفاتر تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به گروه «جاد» است. گروه دوم فعال در دانشگاه آزاد اسلامی «دفتر تحکیم وحدت» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تشکل دو دفتر در واحدهای ارومیه و پرند دارد و به‌زودی سه دفتر دیگر آن راه‌اندازی می‌شود.

وی ادامه داد: اتحادیه انجمن‌های مستقل دانشجویی ۵۵ دفتر در کل کشور دارد که ۹ دفتر آن در دانشگاه آزاد اسلامی فعال است.

مدیرکل تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مدیریت قبلی دانشگاه آزاد اسلامی اجازه تأسیس دفتر به انجمن‌های مختلف را نمی‌داد ولی ما اکنون از تشکل‌های دانشجویی حمایت می‌کنیم و هر چهار اتحادیه دانشجویی بزرگ کشور درحال‌برگزاری نشست‌های تشکیلاتی در دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

قربانی گلشن آبادی گفت: گروه بعدی تشکل به‌نام «جنبش عدالت‌خواه دانشجویی» است. این جنبش اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی دفتری ندارد ولی به‌زودی دفتری در واحد قزوین برای این تشکل دانشجویی ایجاد می‌شود.

مدیرکل تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سعی می‌کنیم تشکل‌های استادی را به تشکل‌های دانشجویی متصل کنیم تا از این طریق فضای دانشگاه به‌سمت فضای مورد نظر نظام جمهوری اسلامی ایران پیش برود.

وی با اشاره به فعالیت بسیج دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بسیج دانشجویی اکنون در بیش از ۲۰۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی دفتر دارد و تشکلی فعال در مراکز استان‌ها و شهرستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی است.

قربانی گلشن آبادی اضافه کرد: دی ماه اتحادیه سازمان اسلامی دانشجویان که متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است، توانست نشست تشکیلاتی خود را بعد از ۲۰ سال سابقه برگزار کند، درصورتی‌که این تشکل باید هر ۶ ماه یک‌بار نشست می‌گذاشت. این امر نشان می‌دهد که سیاست سیاست‌گذاران قبلی دانشگاه نسبت به تشکل‌های دانشجویی چگونه بوده است. آنها اعتقادی به فعالیت‌های جنبش دانشجویی نداشتند.

مدیرکل تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: برای تعمیق تفکر انقلابی در میان دانشجویان، دوره حیات طیبه را برگزار کردیم. ۴۲۰ نفر در این دوره شرکت کردند. اکنون این دوره در استان‌ها برگزار می‌شود. توانستیم ۱۰ دوره را در استان‌های مختلف کشور با حضور ۳ هزار و ۲۰۰ دانشجو برگزار کنیم.

وی با تأکید بر تقویت بخش خواهران تشکل‌ها بیان کرد: برای تقویت بخش خواهران، اردوی «بانوی انقلاب»‌ را برگزار کرده‌ایم. دوره بعدی این اردو، بعد از عید نوروز برگزار خواهد شد.

قربانی اعلام کرد: اکنون هر هفته دو برنامه آموزشی تشکیلاتی در کشور برگزار می‌کنیم تا إن‌شاءالله بتوانیم با این برنامه‌ها فضای فکری و معنوی دانشجویان را رشد دهیم.

وی با اشاره به تشکل‌های استادی گفت: سه تشکل عمده بسیج اساتید، کانون دانشگاهیان ایران اسلامی و انجمن مدرسین در کشور وجود دارد که کار تشکیلاتی انجام می‌دهند. در دانشگاه آزاد اسلامی نیز تشکل‌هایی با اسم‌های گوناگون داریم که باید فکری برای ساماندهی آنها بشود. ایده‌آل ما این است که هر استان یک تشکل استانی قوی داشته باشد تا بتواند شبکه‌ای از نیروهای جوان و انقلابی را تربیت کند.

مدیرکل تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی دهه مبارک فجر گفت: ایران زمانی ژاندارم منطقه و آمریکا بود و بعد از انقلاب به محور مقاومت تبدیل شد. بدیهی است که استکبار جهانی سلسله اقداماتی برای از بین بردن، مدیریت یا مهار جمهوری اسلامی ایران بیندیشد. دشمن با بهره‌گیری از ابزارهای مختلف به‌دنبال مقابله با جمهوری اسلامی ایران است، چرا که ایران ۶۴ درصد منابع انرژی جهان را دارد و کانون تمدن‌های جهان است، از این‌رو نمی‌تواند بی‌خیال ایران شود.

قربانی گلشن‌آبادی در پایان تأکید کرد: ما باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که به خانواده شهدا پاسخگو باشیم. امروز بعد از گذشته ۴۰ سال هنوز خون شهدا می‌جوشد و دیگر حجت برای جریان حزب‌اللهی تمام شده است و دیگر بهانه‌ای برای کار نکردن پذیرفته نیست.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۹۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند

ایسنا/خراسان رضوی مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه نشریات دانشجویی باید روایت‌گر صادق جنبش‌های دانشجویی دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند، گفت: دانشجویان در آمریکا پیشتاز شدند و نشریات دانشجویی باید با بازگویی و مکتوب کردن جنبش‌ها، این حرکت را بیان و تقویت کنند.

رشید جعفرپور امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه در افتتاحیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی با عنوان «تیتر ۱۳» که در سالن ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی برگزار شد، اظهار کرد: نشریات دانشجویی می‌توانند انعکاس‌دهنده دستاوردهای دانشگاه‌ها و روایتگر پیشرفت‌های آموزش عالی باشند. شاید بسیاری از مواردی که در دانشگاه می‌بینیم را عادی تلقی کنیم، در حالی که همین موضوعات برای مخاطب بیرونی و مردم جذاب است و اگر آن‌ها را نگوییم، به دانشگاه ظلم کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه نشریات دانشجویی محافلی هستند که می‌توانند پیشرفت‌های دانشگاه‌ها را تبیین کنند، ادامه داد: نشریات دانشجویی می‌توانند تقویت‌کننده فضای گفت‌وگو و تبادل نظر در دانشگاه باشند. ما باید در دانشگاه منطق گفت‌وگو با سلایق، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متفاوت را داشته باشیم و دانشگاه را از حالت قطبی خارج و به فضای تعامل و گفت‌وگو تبدیل کنیم.

مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: نشریات دانشجویی می‌توانند بازگوکننده مسائل و چالش‌های دانشگاه باشند. در دانشگاه و آموزش عالی کشور مسائل مختلفی وجود دارد و دانشجویان بهترین کسانی هستند که می‌توانند در خصوص این موارد صحبت کنند و به صورت منطقی و اخلاقی مسائل و چالش‌های دانشگاه را به بحث و بررسی بگذارند و در یک فضای عقلانی به راهکار برسند. همچنین با توجه به اینکه ما در حوزه سواد رسانه‌ای دچار ضعف هستیم، نشریات دانشجویی می‌توانند سواد رسانه‌ای را در دانشجویان افزایش دهند.

جعفرپور  با اشاره به انتظاراتی که از نشریات دانشجویی می‌رود، بیان کرد:  نخست آنکه در نقد منصفانه عمل کنید. درست است که همگی ما به نقد نیاز داریم، اما نقد باید موجب ارتقای یک سیستم و افراد آن شود. بنابراین اگر نقد از دایره انصاف خارج شود، آثار سویی به دنبال خواهد داشت. لذا از نشریات می‌خواهیم در نقد منصفانه عمل کنند تا هم به ارتقای کشور و هم به ارتقای خودشان کمک کنند.

وی ادامه داد: تنها به بیان مسائل و چالش‌ها اکتفا نکنید و علاوه بر آن راه‌حل‌‍‌های پیشنهادی را هم بگویید. زیرا تنها تکرار مسئله فایده‌ای نخواهد داشت، بلکه راه‌حل‌های احتمالی حل مسائل حتی در مقیاس کوچک را بیان کنید. 

مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر اینکه اگر تمام کارهایی که انجام می‌دهیم، دارای خروجی امیدافزا نباشد، باعث شکست جامعه و تأخیر در پیشرفت خواهد شد، گفت: بنابراین تمامی کنش‌ها و جهت‌گیری‌های ما باید به سمتی باشد که امید را زنده نگه دارد، لذا در یادداشت‌ها، تحلیل‌ها و نوشته‌هایمان این نکته را در نظر داشته باشیم.

جعفرپور با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در جمع تشکل‌ها، بیان کرد: دانشگاه سه وظیفه دارد؛ تولید علم، تولید عالم و جهت‌دهی به علم و عالم. چنانکه در تولید علم خوب کار کردیم و چند هزار مقاله و کتاب در سال تالیف می‌شود. رتبه اول ایران در منطقه و رتبه ۱۵ در جهان نشان می‌دهد در تولید علم کارنامه‌ای قابل قبول داریم. اما اگر جهت‌دهی به علم و عالم درست نباشد، نتیجه مثبت نمی‌گیریم. نشریات دانشجویی با بضاعتی که دارند باید در جهت‌دهی به علم و عالم کمک‌کننده باشند.

وی با بیان اینکه نشریات دانشجویی باید روایت‌گر صادق جنبش‌های دانشجویی دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند، افزود: غزه مظلوم واقع شده است. الحمدلله بیداری خوبی در دنیا صورت می‌گیرد. دانشجویان در آمریکا پیشتاز شدند و نشریات دانشجویی باید با بازگویی و مکتوب کردن جنبش‌ها، این حرکت را بیان و تقویت کنند. این موج نباید بخوابد و باید کمک کنیم این مقاومت اسلامی که به مقاومت جهانی تبدیل شده، به پیش رود. 

مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به وظایف وزارت نسبت به نشریات دانشجویی، اظهار کرد: ما وظیفه داریم فضای لازم برای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را ایجاد کنیم. در شورای مدیران همواره پیگیر هستیم که چگونه می‌توان از نشریات دانشجویی حمایت کرد. اکنون ۳۷۰۰ نشریه دانشجویی در وزارت علوم داریم، علاوه بر آن تعداد بسیاری در وزارت بهداشت هستند و توسعه این نشریات می‌تواند به تقویت فضای گفت‌وگو و سواد رسانه در دانشگاه کمک کند. لذا تقویت نشریات دانشجویی در دستور کار معاونت دانشجویی وزارت علوم قرار دارد.

جعفرپور با اشاره به ایجاد سامانه نشریات، عنوان کرد: این سامانه کمک می‌کند تا انتخابات مدیران مسئول نشریات به راحتی صورت گیرد. گزارش‌گیری‌های مناسب از این سامانه می‌تواند در تقویت نشریات مؤثر واقع شود. افتخار می‌کنیم که ۳۷۰۰ نشریه دانشجویی داریم، اما هنوز قاعده‌مندی برای این نشریات در فضای مجازی وجود ندارد که یک نقطه ضعف محسوب می‌شود و تدوین آیین‌نامه برای آن ضرورت دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • اجلاسیه معماری و شهرسازی در شاهرود برگزار می‌شود
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی