Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محسن قرائتی گفت: پزشکان باید علاوه بر درمان جسم بیمار، بر روح بیماران هم طبابت کنند. ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۹ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، حجت‌الاسلام محسن قرائتی رییس ستاد اقامه نماز و مدرّس قرآن‌کریم در آیین اختتامیه ششمین همایش قرآن، عترت و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر اینکه طبیب اصلی، خداوند است، گفت: روایت داریم که شما (انسان‌‌ها) بیمار هستید و خداوند است که شفا‌دهنده و درمان‌کننده است؛ درست همانطور که حضرت مسیح (ع) هم بارها بر این موضوع تاکید می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت‌الاسلام قرائتی با تاکید بر اینکه اسلام، هم برای سلامت جسم و هم برای سلامت روح انسان‌ها برنامه‌ دارد، گفت: پزشکان باید علاوه بر درمان جسم بیمار، بر روح بیماران هم طبابت کنند. به هرحال سخن شما تاثیرگذار است؛ بنابراین برای هر بیمار یک دقیقه هم وقت بگذارید و نصیحت کنید.

با خنده سه قلعه مهم را فتح کردم

رییس ستاد اقامه نماز، خاطره دیگری در مورد قدرت خنده در بهبود شرایط بیماران بیان کرد و گفت: حتماً شنیده‌اید که من گفته‌ام با خنده سه قلعه مهم را فتح کردم. اول هنگامی که در پانزده سالگی تصمیم گرفته بودم تحصیلم را بجای کاشان در قم ادامه دهم. با خنده، آیت‌الله گلپایگانی را متقاعد کردم که مرا بپذیرد. دوم اینکه قطب‌زاده و هنرمندان صدا و سیما را با دو ساعت حرف‌های حکیمانه خنداندم و متقاعدشان کردم تا در تلویزیون برنامه داشته باشم. تا امروز هم که چهل سال از انقلاب می‌گذرد، برنامه درس‌های قرآن یک شب هم تعطیل نشده است. سوم اینکه با یک شوخی، توانستم بودجه نماز جماعت خواندن در مدارس را بگیرم.

حجت‌الاسلام قرائتی در بخش دیگری از از سخنانش با اشاره به اینکه خدمت‌کردن می‌تواند ویژگی‌های زیادی داشته باشد، گفت: خدمت خوب باید آگاهانه، عاشقانه، خالصانه، مخفیانه و عادلانه باشد. اول اینکه آگاهانه باشد؛ پس اگر نمی‌دانید یا تردید دارید، بگویید؛ نمی‌دانم و با آزمون و خطا برای بیمار نسخه‌ای ننویسید. دومین نکته اینکه خدمت، با عشق انجام شود. چیزی که در دنیای اسلام وجود دارد و در پزشکی غیر اسلامی نیست، نیّت است.

توصیه قرائتی به خبرنگاران: با سوء‌ظن ننویسید


وی افزود: روایت داریم "الاعمال و بالنیات". بنابراین حیف است که کار شما پزشکان پولی شود، منظورم این نیست که پول نگیرید بلکه می‌گویم برای پول و با نیت پول کار نکنید. پیوندهای بسیاری کشف شده که مقدس است امّا یک پیوند نامقدس وجود دارد آن هم پیوند پزشک و پول است. بدانید رزق، هیچ ربطی به دارایی و مقام شما ندارد، بلکه رزق هرکس آن چیزی است که بتواند از آن کام بگیرد و البته این از پیش تعیین شده است. بنابراین هر کس که از راه ناصواب چیزی را به دست آورد به همان میزان از آن وجه حلالی که باید لذت واقعیش را ببرد کاسته خواهد شد.

پزشکان، بیماران را دِق ندهند

حجت‌الاسلام قرائتی در ادامه گفت: در جهاد، حج، روزه، نماز و مانند اینها، خداوند برای بیماران جسمی تخفیف داده، بنابراین شما هم بیمار را دوبار، دِق ندهید و هرقدر می‌توانید به او تخفیف بدهید. یادتان باشد مسکین یعنی کسی که به دلیل فقر نمی‌تواند از مَسکنش خارج شود و در واقع فقر او را خانه‌نشین کرده است.

انتهای پیام/

R1444/P/S4,37/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت بهداشت قرآن کریم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت قرآن کریم وزارت بهداشت قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۹۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار

به گزارش خبرنگار مهر، طی ماه‌های گذشته انصراف پزشکان خانواده از فعالیت در این حوزه در مناطق مختلف مازندران حاشیه ساز شد واین مساله ابتدا در شهرستان چالوس در غرب مازندران مشکلاتی را برای حوزه بهداشت و درمان ایجاد کرد.

پدیده انصراف پزشکان خانواده از فعالیت در این حوزه به دلیل مشکلات فراروی نظیر افزایش هزینه‌های فراروی و تأخیر در پرداخت مطالبات در مناطق مختلف از جمله مازندران به یک معضل تبدیل شده است.

در شهرستان جویبار نیز هفت نیز در سیستم پزشک خانواده فعالیت داشتند و پنج نفر امسال از فعالیت در این حوزه انصراف خود را اعلام کردند.

سیده الهام عقیلی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جویبار در گفت وگو با خبرنگار مهر از انصراف پنج پزشک خانواده شهری از فعالیت در این شهرستان خبر داد و گفت: در سیستم دولتی هفت بزشک مشغول به فعالیت بودند و در سال گذشته دو پزشک از سیستم خصوصی در شهرستان جویبار از ادامه فعالیت خود منصرف شدند.

وی با اعلام اینکه ۵ پزشک انصرافی از اول خرداد ماه از سیستم خارج می‌شوند، افزود: متأسفانه در حال حاضر تنها یک پزشک خانواده شهری دارای قرارداد با ما باقی مانده و مشکل اصلی این پزشکان بحث مطالبات آنان بوده است.

وی خاطر نشان کرد: این مشکل تنها مربوط به این شهرستان نبوده و در جلسه‌ای که با حضور معاونت دانشگاه علوم پزشکی و نماینده پزشکان خانواده شهری استان برگزار شد شرایط بحرانی شهرستان به سمع و نظر آنان رسیده است.

عقیلی با اشاره به اینکه ۲ پزشک انصرافی در سال‌جاری به دلایل مشکلات شخصی از ادامه فعالیت انصراف داده اند، گفت: سرانه پزشک خانواده شهری در سال‌جاری ۴۰ درصد افزایش داشته است اما به گفته این پزشکان با توجه به دیگر هزینه‌ها از جمله هزینه مطب و پرسنل این افزایش در آمدی برای آنان به صرفه نخواهد بود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جویبار بیان کرد: بعد از انصراف دو پزشک در سال گذشته نتوانستیم جایگزینی برای ِ آنان داشته باشیم چرا که متقاضی در این بخش وجود نداشته است و افزایش متقاضی برای دیگر پزشکان شرایط رسیدگی درمانی را سخت خواهد کرد.

کد خبر 6088272

دیگر خبرها

  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت