Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@02:11:44 GMT

چطور طول عمر آبگرمکن و پکیج دیواری را افزایش دهیم؟

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۹۵۸۹۳

یادتان باشد در زمان خرید آبگرمکن و پکیج حتما با متخصصان مشورت کنید و برحسب نیاز خود اقدام به خرید تجهیزات متناسب کنید. نصب استاندارد و مناسب نیز کارایی دستگاه را بیشتر خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پکیج دیواری از متداول‌ترین ابزار گرمایشی است. پکیج‌های دیواری فضای کمی اشغال می‌کنند و به دلیل مصرف بهینه سوخت و بازدهی بالا مورد استقبال قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبگرمکن های دیواری نیز با عملکردی شبیه به پکیج های دیواری، به گرم کردن آب برای مصارف خانگی استفاده می شوند. ارزش این وسیله های کاربردی در فصول سرد سال که نیاز به آب گرم بیشتر است، مشخص می شود و برای اینکه طول عمر آن را افزایش دهیم باید به نکاتی توجه کنیم. در این مقاله سعی کرده‌ایم راهکارهایی برای کاهش هزینه‌ها و بالا بردن بازدهی پکیج دیواری و آبگرمن به شما ارائه کنیم.

خرید دستگاه مناسب و کاربردی

یادتان باشد در زمان خرید آبگرمکن و پکیج حتما با متخصصان مشورت کنید و برحسب نیاز خود اقدام به خرید تجهیزات متناسب  کنید. نصب استاندارد و مناسب نیز کارایی دستگاه را بیشتر خواهد کرد. به همین دلیل به مکان نصب پکیج و آبگرمکن، نحوه نصب دودکش استاندارد و نکات ایمنی توجه کنید.

 

استفاده صحیح و بهینه از پکیج و آبگرمکن

در زمان استفاده از پکیج دیواری سعی کنید دمای دستگاه را طوری تنظیم کنید که مجبور به باز کردن پنجره‌ها و یا تنظیم آب سرد و گرم نباشید زیرا رعایت نکردن این نکات باعث کاهش عمر دستگاه خواهد شد. همچنین در هنگام استفاده از آبگرمکن سعی کنید دمای آن را روی حداکثر نگذارید زیرا این روش هم مصرف گاز را افزایش می دهد و هم دستگاه را زودتر فرسوده ‌می‌کند.

 

سرویس دوره ای و به موقع پکیج و آبگرمکن

برای افزایش راندمان و عمر پکیج و آبگرمکن سرویس دوره‌ای را فراموش نکنید. بهتر است هر شش ماه یکبار از متخصصان تعمیر پکیج دیواری  درخواست کنید برای سرویس دستگاه به شما کمک کنند. این روند باعث می‌شود که درصورت بروز اشکال در دستگاه به سرعت از مشکل بوجود آمده باخبر شوید و بتوانید با صرف هزینه کمتر، دستگاه را تعمیر کنید. سرویس دوره‌ای پکیج شامل رسوب‌زدایی، کنترل دودکش و فیلتر و... است.

 

اسید شویی و شستشوی مدار

به دلیل سختی آب ممکن است املاح به صورت رسوب در لوله‌ها جمع شوند و راندمان و بازدهی دستگاه را به طرز چشمگیری کاهش دهند. برای پیشگیری از این مشکل می‌توانید از فیلترهای تصفیه آب استفاده کنید. برای افزایش فشار آب نیز می توانید جرم‌گیری ، رسوب زدایی و اسیدشویی را در دستور کار قرار دهید. البته بهتر است برای حفظ ایمنی خود، از یک متخصص تعمیر آبگرمکن و متخصص تعمیر پکیج کمک بگیرید زیرا در هنگام کار کردن با اسیدها، باید نکات ایمنی بسیاری را در نظر گرفت.

 

استفاده از تعمیرکار حرفه‌ای و متخصص در محل

فراموش نکنید که پکیج دیواری و آبگرمکن به دلیل استفاده از گاز برای تامین سوخت مورد نیازشان از حساسیت زیادی برخوردارند و برای تامین امنیت و سلامت ساکنان خانه لازم است توصیه‌های ایمنی را رعایت کرد و در صورت بروز مشکل آن را به دست متخصصان با تجربه سپرد. پس بهتر است برای تعمیر پکیج و آبگرمکن شخصا اقدام نکنید و تعمیر دستگاه را به متخصصان تعمیر آبگرمکن و پکیج دیواری بسپارید چون ممکن است نه‌تنها دستگاه را تعمیر نکنید بلکه هم به خود و هم به دستگاه آسیب برسانید.

آیا برای شما هم پیش آمده است که تعمیرکار بدون تعمیر قطعات دستگاه، دست به تعویض قطعات بزند و هزینه‌های بیشتری را به شما تحمیل کند؟ برای جلوگیری از بروز اینگونه مشکلات بهتر است پیش از اقدام به تعمیر به دنبال متخصص کاربلد و متعهد بگردید. استادکار به عنوان اپلیکیشن خدماتی می تواند بهترین خدمات را در زمینه تاسیسات به شما ارائه کند.

استادکار در زمینه تعمیرات پکیج دیواری و آبگرمکن چه کمکی به ما می‌کند؟

بسیاری از افراد زمان زیادی را برای پیدا کردن متخصصان و تعمیرکاران صرف می‌کنند. خیلی ها از دوستان و آشنایان پرس و جو می کنند و خیلی دیگر در کوچه و بازار به دنبال متخصص هستند. اما یکی از آسان‌ترین روش‌ها برای پیدا کردن متخصصان باتجربه و متعهد در کم‌ترین زمان، اپلیکیشن استادکار است.

این اپلیکیش با ایجاد فضای رقابتی بین متخصصان کمک می کند تا به بهترین تعمیرکار دسترسی داشته باشید. همچنین می توانید  از نظرات کاربران دیگر کمک بگیرید و باتوجه به امتیازات متخصصان، متخصص موردنظرتان را انتخاب کنید.

اگر شما هم برای سرویس دوره ای آبگرمکن و پکیج نیاز به متخصص دارید، همین حالا به اپلیکیشن و وبسایت استادکار سر بزنید و هزاران متخصص خوش نام برای دریافت خدمات کمک بگیرید.

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۹۵۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بازار موبایل هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری را نیز با اخباری از تولید گوشی‌های تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات پشت سر گذاشت. البته در این هفته فعالان از احتمال تشدید رکود در بازار موبایل و لپ‌تاپ تحت تاثیر بخشنامه جدید وزارت صمت درباره سهمیه ارزی ابراز نگرانی کردند که به نظر می‌رسد این بخشنامه قرار است بازنگری شود. با این‌حال فعالان بازار کالاهای‌ آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ همچنان از رکود در این بازار می‌گویند؛ تا جایی که به اعتقاد مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیرات و خرید موبایل، بازار تعمیرات با تاکید بر تولید داخل در نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، رونق گرفته است.
کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
از رکود در بازار لپ‌تاپ تا رونق تعمیر موبایل
پس از اینکه وزیر ارتباطات پیگیری پرونده تولید گوشی‌های تقلبی در کشور را از وظایف وزارت صمت دانست، هفته جاری سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارتخانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شد. به همین منظور، عباس علی‌آبادی، وزیر صمت در نشست خبری درباره تولید این گوشی‌ها اظهار کرد: «در صورت محرز شدن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسوول خود را دارد و البته ما هم مسوول هستیم؛ قطعا اگر ثابت شود، لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.» او همچنین به ممنوعیت فروش کالای تقلبی در کشور اشاره کرد و می‌گوید اگر تولید گوشی‌های تقلبی تایید شود، مانع از واردات، تخصیص ارز و ریال به تولیدکننده می‌شویم. حتی آنها را به دستگاه‌های مرتبط معرفی خواهیم کرد. در شرایطی که تولید گوشی‌های تقلبی هنوز تعیین تکلیف نشده است و حمایت‌های مادی و معنوی از تولید داخل همچنان ادامه دارد، بخشنامه جدید وزارت صمت برای سهمیه ارزی و نحوه تخصیص آن منتشر شده و نگرانی واردکنندگان از سخت‌گیری‌های ارزی دولت را تشدید کرده است؛ تا جایی که محمدرضا فرجی، نایب‌رئیس اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با رسانه‌ها هشدار داده در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ‌تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد، بازار لپ‌تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود. به گفته او بازار در حال حاضر نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

در این وضعیت، آمار گمرک از واردات انواع گوشی در سال جاری نیز اعلام شده که طبق آن در فروردین ماه تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار است. براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

تا اینجا بازار موبایل همچنان با اخبار حمایت از تولید داخل، تعیین تکلیف تولید گوشی تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات درگیر است، اما در هفته جاری خبری از الزامات جدید وزارت صمت برای روند تخصیص ارز به کالاهای آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ منتشر شد که با واکنش و نگرانی واردکنندگان مواجه شد. طبق گفته برخی از فعالان به نظر می‌رسد که این بخشنامه قرار است بازنگری شود. حتی از سوی فروشندگان پیش‌بینی می‌شود که قیمت لپ‌تاپ و سایر کالاهای مربوط به حوزه آی‌تی با نوسانات قیمت دلار، افزایش یابد.

نگرانی فعالان از آینده بازار موبایل
به همین منظور، «دنیای اقتصاد» با برخی از فعالان و فروشندگان بازار موبایل درباره وضعیت عرضه و تقاضا و پیش‌بینی آینده این بازار صحبت کرد و آنها از تداوم رکود و نبود عرضه در بازار موبایل و لپ‌تاپ گفتند. یک فروشنده در این زمینه با بیان اینکه تقاضا در بازار موبایل و لپ‌تاپ به‌شدت پایین است، توضیح می‌دهد: «همچنان تقاضا کم است و با اینکه ثبت سفارش و تخصیص ارز به کندی و به میزان کم انجام می‌شود، تاکنون در بازار کمبود کالا نداشته‌ایم.»

طبق گفته او، مصرف فعلی لپ‌تاپ در ماه‌های اخیر حدود هفت تا هشت هزار دستگاه است و تقریبا ۱۰ هزار دستگاه در بازار موجود است. این در حالی است که این میزان در مدت مشابه سال قبل حدود ۲۰ هزار دستگاه بوده است.

همچنین، به اعتقاد علیرضا اسدی، مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیر موبایل با فشار بر تولید داخل در شرایط نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، بازار تعمیرات رونق گرفته است. او در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به کاهش قابل ملاحظه قدرت خرید مردم از کاهش تخصیص ارز موبایل و سایر کالاهای آی‌تی انتقاد می‌کند و به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: «در حال حاضر تقاضا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم کمتر از قبل شده و عرضه کالاهای آی‌تی از جمله موبایل نیز با محدودیت تخصیص درگیر است.»

با این حساب، به نظر می‌رسد این روزها نگرانی واردکنندگان و فعالان بازار از تشدید محدودیت در تخصیص ارز و واردات به واقعیت پیوسته و آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر وضعیت تخصیص ارز و ثبت سفارش در شرایط فعلی باقی بماند، بازار موبایل و سایر کالاهای آی‌تی در سه تا چهار ماه آینده با کمبود کالا و افزایش قیمت مواجه خواهد شد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902071

دیگر خبرها

  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • قیمت تعمیر انواع مبل
  • آغاز تعمیر کولر‌های گازی نیازمندان در روستا‌های آبادان
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • معرفی تعمیرگاه سانگ یانگ
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • نحوه اتصال مستقیم شلنگ به لوله آب (فیلم)