Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجوی ارشد مطالعات خاورمیانه دانشگاه علامه طباطبایی گفت: دولت آقای روحانی با تعهدات پی در پی بین المللی و بدون محاسبه، در پی پیوستن به نهادهای بین المللی با مرکزیت قدرت های سلطه گری است که به دنبال مهار جمهوری اسلامی در هزارتوئی از تعهدات هستند تا از آرمان ها و اهداف خود در سطح منطقه و جهان کوتاه بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس ، محمد میرشکاری دانشجوی ارشد مطالعات خاورمیانه دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به برنامه گسترده استکبار جهانی با وضع کنوانسیون های بین المللی برای مهار کشورهای مستقل گفت: کشورهای امپریالیستی چون آمریکا، انگلیس، فرانسه و... با ایجاد شبکه های ساختاری تودرتو در نظام بین الملل به دنبال آن می باشند که به وسیله ی نظم ساخته شده، کشورهای درحال توسعه را در محیطی حفظ نمایند که هیچ گاه نتوانند به رشد و بالندگی فرای نظر آنها دست یابند.

دانشجوی ارشد مطالعات خاورمیانه ادامه داد: تا قبل از سال 2000 این نظم جدید و در هم تنیده نظام بین الملل به شکل امروزی وجود نداشت، اما از آن سال به بعد با تصویب سند توسعه پایدار هزاره (مریدا) به وسیله آمریکا در سازمان ملل نظم جدیدی ساخته و پرداخته شد که در گام اول کنوانسیون ها و سازمان های بین المللی متعدد را ایجاد نمودند که از یک نظم ساختاری دقیقی پیروی می کردند و هسته اصلی کشورهای تشکیل دهنده این نهاد ها همه از قدرت های امپریالیستی بودند.

دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی بیان کرد: پس از آن با طراحی قوانین گسترده و بهم پیوسته ای که با اجرا ننمودن یکی از قوانین، باعث لطمه به قوانین دیگر نیز شود و در گام آخر، فضاسازی رسانه ای بر کشورها برای پیوستن به این نهادها است که از این طریق، کشورها به شکل خود جوش به عضویت نهاد های بین المللی بپیوندند و با پیوستن کشورهای در حال توسعه به این سیستم، در باتلاقی قرار می گیرند که هرچه دست وپای بیشتری از خود می زند بیشتر در آن فرو خواهند رفت.

وی اظهار داشت: هرگاه کشورهای امپریالیستی اراده کنند می توانند قوانین خود را زیر پا بگذارند و از سازمان هایی که خود ساخته اند خارج شوند، مثل خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، یونسکو، توافق تغییرات اقلیمی پاریس، توافقنامه تجاری مشارکت بین اقیانوس آرام  (TPP)و توافقنامه تجارت آزاد آمریکای شمالی (نفتا)  وتهدید به خروج از سازمان تجارت جهانی و همچنین صدها جنگی که بدون دلیل انجام دادند و به هیچ کس توضیح ندادند.

میرشکاری تصریح کرد: بی نظمی طراحی شده برای کشورهایی است که همچون جمهوری اسلامی ایران  نمی خواهند زیر بار این سیطره جهانی بروند که بی عدالتی در آن موج می زند اما در واقعیت امر از زمان دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی تا دولت احمدی نژاد، پیوستن به نهادهای بین المللی شتابی چندان نداشت اما از دولت حسن روحانی، پیوستن به کنوانسیون ها و سازمان های بین جهانی شتابی دوچندان گرفت.

دانشجوی مطالعات خاورمیانه دانشگاه علامه طباطبایی عنوان کرد: در دیدگاه امام خمینی (ره) و همچنین مقام معظم رهبری در برخورد با این نهادها اعتقاد دارند که باید یک چهارچوب صحیح را در مقابل این سازمان ها اتخاذ کرد. در این مورد مقام معظم رهبری در دیدار خود با نمایندگان می فرماید « معاهدات بین المللی که به آن در لغت فرنگی گفته می شود کنوانسیون، در اصل در یک نقطه ای پخت وپز می شود که اطراف قضیه، مِن باب مثال آن 100 کشور یا 150 کشور که بعداً به آن می پیوندند، هیچ تأثیری در آن پخت وپز اولیه ندارند. یک جایی بالاخره چند قدرت بزرگ در مجموعه های هیئت های فکری شان -به قول خودشان اتاق فکرشان- می نشینند برای یک منافعی و مصالحی که برای خودشان تعریف کردند، یک چیزی را پخت وپز می کنند، بعد این را به وسیله دولت هایی که همسوی با آن ها هستند یا مرعوب آن ها هستند یا دنباله رو آن ها هستند و خیلی منافعی هم در این کار ندارند، تصویب می کنند؛ اگر یک دولت مستقلی هم پیدا بشود -حالا مثل جمهوری اسلامی- که مثلاً بگوید من این را قبول ندارم؛ این کنوانسیون را، این معاهده بین المللی را قبول ندارم، سرش می ریزند که آقا! 120 کشور، 150 کشور، 200 کشور این را قبول کردند؛ شما چطور قبول نمی کنید؟ کنوانسیون ها غالباً این [جور] است»

محمد میرشکاری گفت: دولت تدبیر، به سرعت به دنبال پیوستن به کنوانسیون ها و سازمان ها هستند و تا به حال ۱۱ کنوانسیون را پذیرفتیم و به واسطه پذیرش آن ها، مجبور به عضویت در ۱۶ کنوانسیون دیگر نیز شدیم. نمونه دیگر آن موضوع پیوستن به گروه اقدام مالی (FATF )  می باشد که خود نیز از پی نوشت ۱۶ پیوست دوم برجام شروع شده است و باز ذیل  FATF، دولت مجبور است چهار لایحه دیگر را نیز بپذیرد و دومورد را در قانون اساسی کشور اجرا کند و دومورد دیگر یعنی کنوانسیون پالرمو و CFT را در سازمان ملل به آن بپیوندد.

وی اضافه کرد: در وضعیتی که دولت آقای روحانی با تعهدات پی در پی بین المللی و بدون محاسبه هزینه فایده با سرعتی بی سابقه در پی پیوستن به نهادهای بین المللی است که مرکزیت اصلی آن ها در دست قدرت های سلطه گر است و با اجرای قوانینشان در ایران، به دنبال مهار جمهوری اسلامی در هزارتوئی از تعهدات هستند که از آرمان ها و اهداف خود در سطح منطقه و جهان کوتاه بیاید.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۹۸۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌هایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.  

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد: تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد
  • کنعانی تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود؛ به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع : حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود / به دنبال جنگ نیستیم
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود /به دنبال جنگ نیستیم