Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@23:12:47 GMT

ورود50هزار راس دام ظرف10روز آینده

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۶۰۱۲۵۰

سالمی از ورود ۵۰ هزار راس دام زنده در ۱۰ روز آینده به کشور خبر داد و افزود: برای تنظیم بازار حداقل ۴۰۰ هزار راس دام زنده باید وارد شود. ناطقان: رضا سالمی مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران از ورود اولین پارت دام زنده طی ۱۰ روز آینده به کشور خبر داد و گفت: اگرچه قرار بود تا اواخر هفته گذشته اولین پارت دام زنده وارد کشور شود، اما به سبب مسائل قرنطینه‌ای این امر صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از ورود ۵۰ هزار راس دام زنده ظرف ۱۰ روز آینده به کشور خبر داد و افزود: تا پایان سال برای تنظیم بازار حداقل ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار راس دام زنده وارد کشور خواهد شد.

سالمی با اشاره به اینکه روزانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن گوشت گرم وارد می‌شود، بیان کرد: با واردات دام زنده و افزایش واردات گوشت گرم و منجمد پیش بینی می‌شود که بازار به آرامش برسد.

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران ادامه داد: هم اکنون هر کیلو گوساله منجمد وارداتی با نرخ ۲۹ هزار، گوساله گرم وارداتی ۳۶ هزار و ۵۰۰ تا ۳۸ هزار و ۵۰۰، گوشت گرم گوسفندی ۴۰ تا ۴۳ هزار و گوشت منجمد گوسفندی ۳۶ تا ۳۸ هزار تومان به مصرف کننده عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: قیمت واقعی گوشت چقدر است؟/ به زودی ۱۸۰۰ رأس دام زنده وارد کشور می‌شود

وی با اشاره به اینکه مشکلی در توزیع نهاده‌های دامی نداریم، اظهار کرد: هم اکنون هر کیلو کنجاله سویا با نرخ مصوب ۲ هزار و ۳۰۰، جو یک هزار و ۲۵۰ و ذرت یک هزار و ۲۰۰ تومان در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد.

به گفته این مقام مسئول، براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال ۴۰۰ هزارتن نهاده‌های دامی در اختیار تولیدکنندگان استان قرار خواهد گرفت.

سالمی با اشاره به اینکه محدودیتی در عرضه مرغ وجود ندارد، بیان کرد: روزانه ۱۲۰ تا ۱۴۰ تن مرغ گرم با نرخ مصوب ۹ هزار و ۸۰۰ و ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن مرغ منجمد با نرخ ۸ هزار و ۹۰۰ تومان در غرفه‌های میادین میوه و تره بار و صنوف منتخب توزیع می‌شود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران با اشاره به اینکه جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر نوسان قیمت محصولات پروتئینی نیست، تصریح کرد: با توجه به ذخایر کافی نهاده‌های دامی، محدودیتی در توزیع وجود ندارد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: واردات ، دام ، تنظیم بازار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: واردات دام تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وضعیتی که موجب نگرانی است چون بسیاری از کارشناسان تأکید می‌کنند که در این روند افزایشی، هم شانس عوارض شدیدتر می‌شود و هم احتمال مرگ افزایش خواهد یافت؛ ضمن آنکه برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت بیماری مالاریا در کشور

عبدالرضا میراولیایی، کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت، با اشاره به این موضوع می‌گوید: «در شرایطی که با افزایش ابتلا به مالاریا به دلایلی ازجمله رطوبت، سیل پاکستان و ورود جمعیت زیاد مبتلا از مرزها به داخل کشور مواجهیم، کار کمی سخت‌تر می‌شود، اما در کشور امکان تشخیص سریع و درمان کامل بیماری را داریم و این مهم‌ترین امتیاز ما در کنترل مالاریاست. تا زمانی هم که موارد ابتلا از یک فرد آلوده به فرد غیرآلوده در داخل کشور نداشته باشیم، مشکلی درباره گواهینامه نخواهیم داشت.» او به چند نکته دیگر هم درباره شیوع این بیماری اشاره می‌کندکه در ادامه آمده است.

۳عامل افزایش ابتلا

میراولیایی درباره دلایل افزایش موارد ابتلا به مالاریا در کشور می‌گوید: «نکته اول اینکه در کل دنیا به‌دلیل تغییرات اقلیمی و گرم‌شدن زمین موارد ابتلا از طریق ناقلان در حال افزایش است. نکته دوم هم تأثیرپذیری ایران درباره مالاریا از پاکستان است. سال گذشته با سیل پاکستان مواجه شدیم و با افزایش موارد ابتلا در کشور، روند بیماری افزایشی شد. طی این مدت تعداد زیادی از افرادی که وارد ایران شدند، پاکستانی و افغانستانی و مبتلا بودند. نکته سوم هم تجارت سوخت و تبادلات مرزی بسیار زیاد در مرزهای جنوب‌شرقی کشور است که در نتیجه آن، افراد آلوده بیشتری می‌توانند وارد کشور شوند.»‌

کنترل بیماری در کشور

کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت درباره کنترل بیماری در کشور عنوان می‌کند: «با اینکه آمار ورود افراد مبتلا به کشور بالاست، با توجه به ایجاد آمادگی و ارائه آموزش‌هایی که از پیش در مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها صورت گرفته است، این افراد در زمان کوتاهی شناسایی می‌شوند. هنر ما این است که این بیماران را به‌سرعت شناسایی کنیم تا چرخه انتقال برقرار نشود.»

شیـــوع بیماری در این مناطق

مناطق اندمیک برای مالاریا در ایران استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان‌اند. در مرکز کشور هم مواردی از مالاریا وجود دارد؛ ازجمله در همدان و چهارمحال و بختیاری که موارد بیماری در آنها همان‌هایی بودند که از مرزهای جنوب‌شرقی کشور وارد شدند و به استان‌های مرکزی مسافرت داشتند.

علائم مشخص بیماری

علائم تیپیک مالاریا تب، لرز و تعریق است که در گذشته به آن تب نوبه می‌گفتند. تب و تعریق با فواصل مشخص در بیماران بروز می‌کند، اما هر تب‌ولرزی را مالاریا نمی‌گویند چون این علائم بین بیماری‌های ویروسی و میکروبی مشترکند. فرد مبتلا به مالاریا باید سابقه سفر به یک منطقه آلوده را از نظر مالاریا در داخل یا خارج از کشور داشته باشد.

شرایط سرایت بیماری

میراولیایی درباره سرایت این بیماری می‌گوید: «راه اصلی انتقال مالاریا از طریق پشه آنوفل است، اما از طریق پیوند عضو، انتقال خون و همچنین از مادر به جنین (درموارد بسیار نادر) امکان انتقال وجود دارد. همین حالا هم در اکثر نقاط کشور ازجمله اطراف تهران این پشه وجود دارد، اما چون مخزن بیماری (فرد مبتلا) وجود ندارد، خطری نیست. البته زمانی که افراد بیمار زیادی وارد کشور می‌شوند و به مناطق مختلف سفر می‌کنند، بیماری از طریق گزش فرد آلوده و سپس گزش فرد دیگر منتقل می‌شود.»

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1229037 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • زاکانی: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس تا چند روز آینده وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می شود
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • سامانه بارشی جدید از سمت غرب وارد کشور شده است (فیلم)
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران